New Yorkin osavaltion terveysministeriö tarjoaa itse todistavia karanteenilomakkeita

New Yorkin osavaltion terveysministeriö (NYSDOH) on asettanut verkkosivuillaan saataville itsetodistuksen karanteeni- ja eristyslomakkeista, joita työntekijät voivat käyttää osoittaakseen kelpoisuutensa osavaltion COVID-19-karanteenivapaalain piiriin tai muihin tarkoituksiin, joissa heidän on vahvistettava karanteeni tai eristäminen. eristäytymistä itselleen tai lapselleen/huollettavalle (kuten kouluun paluuta varten).

Kuten olemme aiemmin raportoineet, New Yorkin osavaltion COVID-19-karanteenivapaalaki vaatii työnantajia myöntämään tietyn loman työntekijöille, joille on asetettu pakollinen tai ennaltaehkäisevä karanteeni- tai eristysmääräys COVID-19:n vuoksi, sekä työntekijöille, jotka hoitavat alaikäistä. tai huollettavana oleva lapsi, joka on asetettava karanteeniin.

Aiemmin laki edellytti, että työntekijät, jotka hakevat suojattua lomaa COVID-19:n vuoksi, joutuvat New Yorkin osavaltion, osavaltion tai paikallisen terveysministeriön tai minkä tahansa muun valtion tahon antamaan karanteeni- tai eristämismääräukseen. Nyt työntekijät voivat kuitenkin toimittaa itsetodistuslomakkeen sen sijaan, että he saisivat karanteeni- tai eristysmääräyksen viranomaiselta tai hoitavalta terveydenhuollon tarjoajalta.

Karanteenilomakkeen vahvistus

Karanteenin vahvistuslomake edellyttää, että henkilöt vahvistavat, että he (tai heidän lapsensa tai huollettavanaan): (i) on tunnistettu lähikontaktiksi COVID-19-positiivisen henkilön kanssa tartuntajakson aikana; (ii) eivät olleet ajan tasalla COVID-19-rokotuksista, mukaan lukien tehosterokotus, altistuessaan COVID-19-positiiviselle henkilölle tartuntajaksonsa aikana; ja (iii) ovat olleet karanteenissa. Lomakkeessa vaaditaan myös henkilöitä vahvistamaan oman (tai lapsensa tai huollettavanaan) karanteenin päivämäärät, vahvistamaan, että he ovat olleet karanteenissa viisi päivää viimeisen COVID-19-positiiviselle henkilölle altistumispäivän jälkeen ja että he ovat olleet oireettomia viisi päivää. allekirjoituksen aika.

Eristyslomakkeen vahvistus

Eristyksen vahvistuslomake edellyttää, että henkilöt ilmoittavat eristyspäivät itselleen tai lapselleen tai huollettavalle COVID-19-positiivisen testin perusteella. Tarkemmin sanottuna lomake sisältää todistuksen, jonka mukaan henkilön (tai hänen lapsensa tai huollettavanaan) “on eristettävä asianmukainen aika sairaalahoidon, oireiden pituuden ja erityisten olosuhteiden mukaan, NYSDOH:n ohjeiden mukaisesti, vähintään viiden ajan (5) päivää COVID-19-oireiden alkamisesta TAI positiivisen COVID-19-testin päivämäärästä, jos se on oireeton.”

Molemmat lomakkeet täsmentävät, että ensimmäinen karanteeni- tai eristyspäivä alkaa seuraavana päivänä sen jälkeen, kun henkilö on viimeksi ollut altistunut COVID-19-positiiviselle henkilölle (karanteenissa) tai sen jälkeen, kun henkilöstä on tullut oireeton tai testi on positiivinen, jos se on oireeton (eristämistä varten).

Lisätietoja NYSDOH:n päivitetyistä eristys- ja karanteeniohjeista on saatavilla täältä.

© 2022 Proskauer Rose LLP. National Law Review, osa XII, numero 37

Leave a Comment