Viisi kysymystä HMG:n tohtori Andrew Frenchin kanssa | Terveydenhuolto

Dr. Andrew French, Holston Medical Groupin perusterveydenhuollon tarjoaja, on aina ollut kiinnostunut tieteestä ja muiden auttamisesta.

Aluksi French ajatteli haluavansa seurata isänsä jalanjälkiä ja ryhtyä eläinlääkäriksi, koska hän rakasti seurata, kuinka hän pystyi auttamaan eläimiä ja saamaan yhteyden niiden omistajiin. Valitettavasti hän huomasi melko nopeasti olevansa allerginen lemmikkieläinten hilseelle, ja siksi hän päätti ryhtyä lääkäriksi.

Ranskalainen valmistui William and Mary -yliopistosta ja meni lääketieteelliseen kouluun Pikevillessä, Kentuckyssa. Suoritettuaan residenssinsä Front Royalissa, Virginiassa, French liittyi HMG:hen. Äskettäin French vastasi viiteen kysymykseen urastaan ​​ja siitä, kuinka hän auttaa ihmisiä saavuttamaan terveystavoitteensa.

Mikä on sinun suosikki osa työstäsi?

Minun on sanottava, että nautin todella potilaideni tuntemisesta. On uskomattoman palkitsevaa kuulla lisää siitä, keitä he ovat, ja tukea heitä sekä heidän perhettään heidän terveystavoitteissaan. On ilahduttavaa tehdä tiivistä yhteistyötä yhteisön kanssa heidän yksilöllisten tarpeidensa parissa ja tarjota tukea pidemmillä terveysmatkoilla tai joissakin tapauksissa jopa välitöntä apua.

Miksi ihmisten on tärkeää käydä säännöllisesti ensihoitajan vastaanotolla?

Olitpa täysin terve tai sinulla on kroonisia sairauksia, perusterveydenhuollon tarjoajan käynti on tärkeää varmistaaksesi, että pysyt terveyteen liittyvissä tavoitteissasi. Terveeksi katsotulle henkilölle perusterveydenhuollon tarjoaja on henkilö, joka voi tarjota luotettavia terveysneuvoja ja seuloa jatkuvia riskejä, jotta voit estää kroonisten sairauksien puhkeamisen. Ja jos joku, jolla on sairauksia, kuten diabetes, verenpainetauti, jne., voi tarkoittaa edistymisen seurantaa ja hoidon koordinoimista asiantuntijoiden kesken varmistaakseen, että kaikki hoitosuositukset johtavat terveempään elämään.

Monet ihmiset asettavat terveydellisiä tavoitteita uuden vuoden lähestyessä. Kuinka työskentelet potilaiden kanssa näiden saavuttamiseksi?

Ensimmäinen askel on aina empatia. Puhun potilaideni kanssa ymmärtääkseni keitä he ovat, mitä he haluavat saavuttaa ja mitä he ovat valmiita tekemään tämän saavuttamiseksi. Olen huomannut, että luettelo siitä, mitä voit tehdä, on rajaton, mutta se, mikä on realistista saavuttaa se, voi olla erilainen. Jos esimerkiksi haluat vähentää sydänsairauksien riskiä harjoituksen avulla, voit juosta kaksi tuntia päivässä tai kävellä vähintään 10 minuuttia päivässä. Jakamalla se pienempiin osiin ja hankkimalla terveyskumppanin, joka voi ohjata ja rohkaista sinua, voit vaikuttaa jonkun terveyteen.

Mikä on neuvosi ihmisille, jotka haluavat muuttaa elämäntapaansa?

Asettamalla tiettyjä saavutettavissa olevia tavoitteita et pakota itseäsi kulkemaan koko matkaa kerralla. Se tuntuu hallittavammalta ja voit juhlia edistymistäsi. Toinen esimerkki, jos tavoitteesi on laihtua, voi olla helppo asettaa tavoitteeksi yksi ateria ilman roskaruokaa. Ja se on jotain, jota voit seurata ja tehdä tiivistä yhteistyötä ensihoidon tarjoajasi kanssa saavuttaaksesi ja asettaaksesi uusia tavoitteita kehittyessäsi.

Perusterveydenhuollon tarjoajana olen varma, että olet nähnyt monia ihmisiä, jotka ovat kysyneet rokotteesta. Mitä neuvot rokottamisesta niille ihmisille, jotka saattavat edelleen olla aidalla?

Tämä on keskustelu, jota käytän edelleen potilaiden kanssa, ja kerron heille aina, että arvostan sitä, että he tuovat huolensa minulle. On normaalia olla hermostunut uudesta lääkkeestä tai rokotteesta, ja kannustan edelleen keskusteluihin, jotka keskittyvät turvallisuutesi ja terveytesi kannalta parasta. Jos tarvitset terveyskumppania elämäsi ajaksi, ota yhteyttä HMG:n tiimiimme. HMG:llä on 14 kätevää perusterveydenhuoltopistettä palvelemaan sinua, uusin on Johnson Cityssä osoitteessa 3019 Peoples St., Hobby Lobbyn vieressä. Soita vain numeroon 877-464-1213 tai vieraile verkossa osoitteessa holstonmedicalgroup.com. Odotamme innolla, että saamme olla terveydenhuollon kumppanisi koko elämän ajan.LATAA JOHNSON CITY PRESS -SOVELLUS SAADAksesi VIIMEISIIMMÄT UUTISET JA PÄIVITYKSET

.

Leave a Comment