Cal Football: Joe Starkey äänesti “Voice of College Sports -palkinnon voittajaksi”.

Joe Starkey, joka antoi nyt kuuluisan kiihkeän kutsun Calin viidestä kickoffin paluusta vuoden 1982 Big Game -pelissä, joka tunnettiin nimellä The Play, on äänestetty Woody Durham Voice of College Sports Award -palkinnon saajaksi vuonna 2022.

Starkey, joka täytti 80 vuotta viime syksynä, on toiminut Calin radion näytelmäkohtaisesti kuuluttajana 47 vuoden ajan vuodesta 1975 lähtien.

“Kiitos kaikille, jotka ovat vastuussa tämän valtavan kunnian myöntämisestä minulle”, Starkey sanoi lausunnossaan. “College Sports on täynnä lahjakkaita ja omistautuneita lähetystoiminnan harjoittajia, joiden ensisijaisena tavoitteena on tarjota täydellisin ja viihdyttävin kuvaus, jonka he voivat tarjota. hulluutta, joka voi usein olla osa jalkapalloa, koripalloa tai muita korkeakoulujen välisiä kilpailuja. On suuri kunnia olla mukana näin erillisessä seurassa.”

.

Leave a Comment