Gatton Academyn opiskelija aloittaa lisääntymisterveystutkimuksen – WKUHerald.com

Uusi lisääntymisterveystutkimus lähetettiin WKU:n opiskelijoille sähköpostitse, ja siinä pyydettiin vähintään 18-vuotiaita opiskelijoita ja syntymähetkellä määrättyjä naisia ​​täyttämään lyhyt kysely lisääntymisterveyttä koskevista tiedoista.

Tutkimuksen kehitti Maria Pfeifer, ensimmäisen vuoden Gatton Academyn opiskelija, joka aikoo ryhtyä OB-GYN-lääkäriksi kokonaisvaltaisella käytännöllä, joka kattaa kaiken naisten terveyden.

Pfeifer oli kiinnostunut tästä aiheesta, koska sillä ei ollut koulutusta naisten lisääntymisterveydestä. Hän näkee kyselyn mahdollisuutena nähdä, missä nämä tiedon puutteet voivat olla ja kuinka voimme parhaiten työskennellä naisten lisääntymisterveyteen liittyvissä terveyskysymyksissä.

“Luin sen, koska minusta tuntui, että naisilla ei ole tietoa siitä, mitä heidän kehossaan tapahtuu, useista syistä”, Pfeifer sanoi. Kysely auttaa meitä ymmärtämään paremmin, missä nämä tiedon puutteet ovat, ja myös vain auttaa kyselyyn osallistuvia naisia, jos he eivät ole aiemmin miettineet liikaa lisääntymisterveyttä. Nuo kysymykset herättävät ajatuksia heidän aivoissaan, ja se tekee heistä uteliaita.”

Kyselyn tarkoituksena on saada osallistujat vastaamaan erilaisiin kysymyksiin, joista kahdessa pääkategoriassa keskitytään heidän lisääntymisterveyteensä yleisesti ja tietoon perustuviin kysymyksiin, joilla mitataan, missä osallistujat ovat tällä hetkellä lisääntymisterveyteensä.

Pfeiferin mukaan on myös demografisia kysymyksiä, joiden avulla tutkijat voivat löytää korrelaatioita lisääntymisterveyden ja muun muassa postinumeron, rodun ja uskonnon kanssa.

Tämän tutkimuksen päätavoitteena on todella oppia siitä, kuinka voimme parhaiten käsitellä lisääntymisterveyttä koskevia koulutuskysymyksiä ja antaa naisten alkaa ymmärtää lisääntymisterveytensä aikaisemmin.

Pfeifer selitti, kuinka monet tekijät rajoittavat naisten lisääntymisterveyttä koskevaa tietämystä, mukaan lukien suun kautta otettavien ehkäisyvalmisteiden käyttö mahdollisten syvempien ongelmien ratkaisemiseksi.

“Tämän tutkimuksen perusteella toivon tunnistavani tiedon puutteet, jotta kouluttajat ja terveydenhuollon ammattilaiset voivat puuttua niihin ja antaa väestölle oikeaa tukea naisten terveydestä. On paljon väärinkäsityksiä, varsinkin kun meillä on niin monia erilaisia ​​mediamuotoja ja niin monia tekijöitä, jotka vaikuttavat siihen, kuinka meitä koulutetaan lisääntymisterveydestämme”, Pfeifer sanoi. “Jopa vanhemmamme asenne sitä kohtaan voi estää häntä saamasta selville totuutta lisääntymisterveydestään.”

Pfeifer toivoo, että huomio, jonka tämä tutkimus tuo lisääntymisterveyteen, auttaa naisia ​​tunnistamaan ongelmat aikaisemmin.

“Jos naiset alkavat miettiä lisääntymisterveyttä aikaisemmin, he saattavat pystyä tunnistamaan ongelmat, jotta he voivat mennä lääkäriin, kun he haluavat lapsia tai vaikka eivät haluaisi saada lapsia, ja löytävät ongelmien perimmäisen syyn. he voivat elää terveellisempää elämää”, Pfeifer sanoi.

Lisääntymisterveyden ymmärtäminen on tärkeää tulevaisuuden lapsia suunnitteleville, mutta se on myös elintärkeää hormonien säätelijänä ja täysin terveen kehon ylläpitäjänä.

”Tällä hetkellä suhtautuminen siihen on sellainen, että he eivät oikeasti ajattele sitä ennen kuin haluavat lapsia, sitten kun he haluavat lapsia, he huomaavat, että heillä on ongelmia, jotka he olisivat ratkaisseet paljon helpommin, jos he olisivat tiedossa. aikaisemmin”, Pfeifer sanoi. “Kaikki eivät tietenkään halua lapsia, mutta lisääntymisjärjestelmämme palvelee valtavaa tarkoitusta kehomme hormonien säätelyssä, joten kyky huolehtia siitä, mitä meille on annettu, auttaa meitä elämään terveellisempää elämää.”

Ehkäisy on vain yksi esimerkki monista naisten terveyteen liittyvistä ongelmista, mutta uskon, että naisten saaminen miettimään sitä auttaa heitä olemaan koulutettuja lääkärikäynneissään, jotta he voivat tehdä tietoisia päätöksiä terveydestään.”

– Maria Pfeifer

Usein juuri tämä ajatus siitä, että lisääntymisterveys koskee vain kykyä saada lapsia, heikentää alan koulutusta ja resursseja.

“Nykyinen asenne lisääntymisterveyttä kohtaan on, että sitä ei ole tärkeää ajatella ennen kuin haluaa saada lapsia, mikä on vähentynyt siihen, mitä naiset ovat, se kertoo heille, että heidän ainoa tarkoitus on perustaa perhe”, Pfeifer sanoi. “Olemme todella tärkeitä koko yhteiskunnalle, joten jos pystymme pitämään naiset terveinä, voimme parantaa yhteiskuntaa.”

WKU-yhteisölle Pfeifer toivoo, että tutkimuksen saamat tiedot auttavat opiskelijoita kyseenalaistamaan omaa lisääntymisterveyttä ja oppimaan siitä. Tämä auttaa tutkimuksessa näkemään, kuinka tietoisia opiskelijat ovat, ja kannustaa heitä oppimaan lisää naisten lisääntymisterveyttä koskevan koulutuksen ongelmien laajuudesta.

“Ob-GYN-käynneistä ja muiden ihmisten OB-GYN-käynneistä saatujen tietojen perusteella yksi ensimmäisistä ehdotetuista asioista on suun kautta otettavat ehkäisymenetelmät riippumatta siitä, mistä on kysymys. Varsinkin jos olet nuori nainen, kuten 13, ja yksi ensimmäisistä asioista, joita sinulle ehdotetaan, on suun kautta otettava ehkäisy, saatat tuntea – varsinkin lääkärin asemasta – että sinun pitäisi ottaa se. Todellisuudessa et ehkä tunne olosi mukavaksi etkä ymmärrä, mitä ehkäisy tekee”, Pfeifer sanoi. “Syntyneisyys on vain yksi esimerkki naisten monista terveysongelmista, mutta uskon, että naisten pohtiminen auttaa heitä kouluttautumaan lääkärikäynteihinsä, jotta he voivat tehdä tietoisia päätöksiä terveydestään.”

Pfeifer uskoo, että enemmän koulutusta ja tietoa naisten lisääntymisterveydestä on annettava yleisön käsiin sen sijaan, että hyväksyttäisiin mitä tahansa lääkärisi sanomaan ymmärryksen puutteella. Niin monet muut lääketieteen alat ovat potilaskeskeisiä, mikä mahdollistaa potilaan panoksen lääkärin rinnalla – mutta lisääntymisterveys on edelleen mysteeri useimmille. Tämän tutkimuksen tavoitteena on tehdä tästä oppimis- ja kyseenalaistamisprosessista paljon helpompaa.

”Keskimääräinen lääkärikäynti on 7 minuuttia, eikä se riitä ymmärtämään, missä naisen terveys on. Joten jos he [patients] He voivat tuntea olonsa mukavammaksi kysyä näitä kysymyksiä lääkärin vastaanotolla ja tuntea itsevarmempi tieto siitä, että heillä on tämä tieto”, Pfeifer sanoi. “Tämä tekee prosessista tehokkaimman, jotta saat vastaukset kaikkiin tarvitsemiisi kysymyksiin.”

Uutistoimittaja Alexandria Anderson on tavoitettavissa osoitteessa [email protected].

Leave a Comment