Havaintoja rasismin ja terveyden julkaisemisesta

Tänään, Terveysasiat julkaisee ensimmäisen numeromme, joka on omistettu kokonaan rasismille ja terveydelle. Terveysasiat julkaisi kesäkuussa 2017 ja maaliskuussa 2018 täydelliset julkaisut terveyspääomasta ja julkaisee edelleen osakepääomasta. Päätöksemme julkaista rasismia käsittelevä numero perustuu vahvaan näyttöön, joka osoittaa, että rasismi on ensisijainen terveyserojen taustalla oleva voima, ja näkemyksemme, jonka mukaan rasismin kohdennettu ja suora tutkiminen on välttämätöntä, jos haluamme saavuttaa terveydellisen oikeudenmukaisuuden. Päätöksemme heijastaa myös halua viestittää terveyspalveluiden tutkimusalalle, että empiirinen työ rasismin terveysvaikutuksista on pätevä – todellakin tarpeellinen – tutkimusalue.

Olen varma, että lukijat oppivat paljon tästä aiheesta. Tässä Eturintamassa pala Esitän muutamia omia havaintojani liittyen asian kokoamiseen.

Omien prosessiemme tutkiminen

Terveysasiat on johdonmukaiset prosessit monimutkaisten tehtävien, kuten temaattisen numeron, suorittamiseksi. Noin neljäntoista kuukauden aikajana aloittamisesta julkaisuun on täynnä tiukkoja määräaikoja. Nämä prosessit palvelevat meitä hyvin, mutta kun rakennamme Rasismi & Terveys -ongelmaa, haastoimme itsemme tutkimaan, oliko prosessissa puolia, jotka voisivat edistää eriarvoisuutta.

Yksi lyhyimmistä määräajoistamme on aika tiivistelmäpyyntömme ilmoittamisesta tiivistelmien eräpäivään – ajanjakso, joka kestää yleensä kolme viikkoa. Olimme huolissamme siitä, että tämä lyhyt aikajana voisi heikentää asetettua tavoitettamme tuoda uusia ääniä työhömme.

Kun julkaisemme kutsun abstrakteille, mainostamme kutsua Terveysasiat Eturintamassasosiaalisessa mediassa ja suoran yhteyden kautta pitkälle menneisyyden listalle Terveysasiat osallistujia ja ihmisiä, jotka tunnistamme aiheesta oman tutkimuksen avulla. Mutta kuka voi jäädä pois tästä listasta? Uudet ja nuoremmat tutkijat ja ihmiset, jotka työskentelevät oppilaitoksissa, jotka tarjoavat rajoitettua tukea julkaisulle tai joissa on vähemmän mahdollisuuksia mentorointiin.

Ymmärsimme myös, että abstraktin lähetysprosessin tuntemattomuus tai vahvan abstraktin ominaisuudet, jotka tunnemme läpikotaisin, saattaa estää joitain ihmisiä jättämästä tietoja. Oli epärealistista olettaa, että yhteisöt eivät ole säännöllisesti vuorovaikutuksessa Terveysasiat näkisi tiivistelmäpyyntömme, osoittaisi heti kiinnostusta ja antaisi lehden.

Huomautan: Prosessimme ovat täysin rotuneutraaleja, eikä niitä todellakaan ole suunniteltu hyödyttäväksi tai haitaksi jotakin tiettyä ryhmää. Silti on kohtuullista uskoa, että näillä prosesseilla on erilainen vaikutus, mikä pitää lehden poissa tutkijoilta, jotka ovat todennäköisemmin ryhmistä, jotka ovat historiallisesti aliedustettuja julkaistussa kirjallisuudessa. Tämä sopii rakenteellisen rasismin määritelmään. Juuri tällaisia ​​prosesseja ja käytäntöjä meidän on tutkittava, jos haluamme luoda oikeudenmukaisen ympäristön.

Vastauksemme oli tavoittaa suoraan vähemmistöjä palvelevien instituutioiden johtajia, joilla on kansanterveysohjelmia, ja ammattiyhdistysten johtajia ohjelmilla, joiden tarkoituksena on edistää rotujen tasa-arvoa. Toimitimme heille yksisivuisen digitaalisen esitteen, joka esitteli lehden ja abstraktin toimitusprosessimme. Esityksessä kerrottiin myös webinaarista, jonka pidimme opastaaksemme ihmisiä abstraktin hakuprosessin läpi. Webinaarin osallistujille tekemämme kysely paljasti, että 66 prosenttia osallistujista piti itsensä rodullisen ja/tai etnisen ryhmän jäseninä tieteellisessä julkaisussa ja 78 prosenttia osallistujista ei ollut koskaan jättänyt Terveysasiat.

Lisäksi suorana vastauksena teemasuunnittelukokouksessamme tehtyyn ehdotukseen haimme tarjouksia taide- ja videopalveluista historiallisesti aliedustettujen ryhmien omistamista yrityksistä.

Myönnämme, että nämä toimet olivat rajallisia, mutta ne olivat alkua, ja jatkamme tällaisia ​​toimia tulevaisuudessa.

Rasismin tekeminen vähemmän abstraktiksi

Tiesimme alusta alkaen, että kyseessä on ongelma Terveysasiat täynnä kvantitatiivisia rasismin analyyseja ei saavuttaisi tavoitteitamme. Vaikka näemmekin tyypillisesti julkaisemiemme papereiden arvon (ja löydät ne tästä numerosta), tiedämme myös, että määrälliset menetelmät eivät pysty täysin vangitsemaan rasismin ja terveyden välistä suhdetta. Tätä silmällä pitäen päätimme täydentää perinteistä empiiristä työtä muun tyyppisellä sisällöllä.

Tiivistelmäpyyntömme mainitsi nimenomaisesti vaihtoehtoiset muodot. Tämän seurauksena numero sisältää runon ja “StoryMap”, joka käyttää paikkatietojärjestelmän (GIS) tietoja visuaalisesti kaapata spatiaalinen epäsuhta terveydenhuollon tarpeiden ja terveydenhuoltopalvelujen välillä. Tilasimme asiakirjan rasismin roolista terveyserojen luomisessa District of Columbiassa kertoaksemme tarinan siitä, kuinka tietyillä rasistisilla politiikoilla on ollut useita sukupolvia koskevia vaikutuksia. Teimme videohaastattelun arvostetun kirjailijan Harriet Washingtonin kanssa, joka keskusteli rasismin ja terveyden historiasta ja tämän päivän ilmenemismuodoista Yhdysvalloissa. Kaikki tämä ja muuta erikoista sisältöä löytyy omistetulta aloitussivulta, jonka loimme juuri tätä numeroa varten.

Otimme mielellämme vastaan ​​papereita, jotka kuvaavat rasistisen politiikan kohteeksi joutuneiden ihmisten ja ryhmien kokemuksia. Olimme tarkoituksella ohjaamassa toimittajiamme ja vertaisarvioijamme omaksumaan laajemman käsitteen empirismista kuin perinteiset kvantitatiiviset menetelmät, jotka hallitsevat terveyspalveluiden tutkimusta. Olen saanut paljon palautetta kirjoittajilta, jotka ilmaisevat arvostusta yhteistyöprosessista korkealaatuisen, vertaisarvioidun sisällön kehittämiseksi, mikä antoi tilaa datalle, menetelmille ja lähestymistavoille, jotka vastaavat rasismin ja terveyden välisen suhteen kuvaamisen haasteita.

Kun julkaisemme numeron, käytämme laajaa valikoimaa myynninedistämistekniikoita, mukaan lukien tyypillinen teemajulkaisutapahtumamme, podcastit ja uutiskirjeet. Mutta isännöimme myös keskustelua rasismista ja terveydestä DC:ssä paikallisella paikalla, jossa on yhteisön johtajia, jotka tuovat ja jakavat omia kokemuksiaan ja viisauttaan. Keskustelu lähetetään suorana LinkedInissä ja julkaistaan ​​tapahtumasivullamme.

Pohdiskellessani lähestymistapaamme ymmärrän, että rasismiin liittyvät opetukset, joita olemme oppineet ja joita sovellamme, on siirrettävä muihin käsittelemiimme aiheisiin. Suurin osa terveyspalvelujen stipendeistä, keskusteltiinpa sitten maksupolitiikasta tai kattavuusaloitteista, on edelleen erittäin abstraktia. Kvantitatiivisten menetelmien voima ja väitetty tarkkuus varjostavat todellisen maailman epävarmuutta, monimutkaisuutta ja sotkuisuutta. Pyrimme vastaamaan kysymykseen “Mitä vaikutukset ovat?” on helppo unohtaa, kuinka tärkeää on vastata kysymyksiin, kuten “Miksi tämä toimii niin kuin se toimii? tai “Kuinka tämä politiikka toimii todellisessa maailmassa?” Meistä tulee parempi ja tehokkaampi päiväkirja, jos otamme tämän numeron opetukset ja käytämme niitä koko työssämme.

Napauttamalla kahteen suoneen

Ottaen huomioon rasismin historiallisen devalvoitumisen pätevänä tieteenalana, emme olleet varmoja, mikä olisi vastaus tiivistelmäpyyntöömme. Kyllä, aiheeseen on panostettu uudelleen viimeisen vuoden aikana, mutta abstraktin lähettäminen edellyttää käsikirjoituksen valmistelemista muutamassa kuukaudessa yleensä jo käynnissä olevaan projektiin. Saisimmeko riittävän määrän laadukkaita abstrakteja ollaksemme varmoja, että voimme julkaista vahvan numeron?

Abstraktipyyntömme kosketti varmasti suoneen – itse asiassa kaksi suonetta.

Yksi niistä oli rikas stipendiaatti. Saimme 322 abstraktia, mikä on suurin määrä, mitä olemme koskaan saaneet teemanumerosta. Jotkut näistä olivat kommentteja tai kertomuksia varten, mutta suurin osa oli empiirisiä tutkimuksia, sekä kvantitatiivisia että laadullisia. Näitä asioita ei pitäisi joutua sanomaan, mutta minä sanon: Tarkastettuani abstraktit kaikista TerveysasiatViimeisten seitsemän vuoden temaattisissa kysymyksissä tiivistelmien yleinen laatu ei ollut erilainen kuin mikään muu.

Mutta napuimme myös toiseen suoniin – suoniin, joka jätti minuun syvän vaikutuksen.

Abstraktipyyntömme sisälsi seuraavan palkinnon:

“Tavoitteenamme on olla osallistava, mukaan lukien henkilöiden äänet, joilla on kokemusta kirjoittajista ja vertaisarvioijista.”

Lisäsimme sitten abstraktiin lähetysportaaliimme kentän, jossa lukee: “Jos haluat kertoa meille lähetyksestäsi jotain, joka liittyy näihin tavoitteisiin, lisää ne tähän.”

Tuloksena oli innostuksen, vihan ja intohimon vuodattaminen.

Tässä on muutamia esimerkkejä, joita on muokattu kevyesti sen varmistamiseksi, että kirjoittajat pysyvät nimettöminä:

“Ensimmäisen sukupolven amerikkalaisena ja mustana naisena terveyspalvelujen tutkijana [redacted], Löydän itseni usein huoneesta, joka on täynnä ihmisiä, jotka eivät näytä minulta tai jaa kulttuurisia arvojani. Akateemisen urani viimeisen neljän vuoden aikana olen kokenut useita mikroaggressioita, mutta olen käyttänyt tätä polttoaineena laajentaakseni tietojani terveyspalveluiden tutkimuskysymyksissä, jotka johtivat tähän työhön…”

“Olemme BIPOC-yhteisön järjestäjiä, jotka ovat sitoutuneet tasapuolisuuteen ja oikeudenmukaisuuteen. 2 kolmesta kirjoittajasta tunnistaa olevansa queer. Yksi kirjoittajista on transsukupuolinen.”

“Yhteiskirjoittajat edustavat monirotuista tiimiä, joka työskentelee eri tieteenalojen puitteissa (mukaan lukien lääketiede, sairaanhoito ja laki) ja eri tasoilla keskuksessamme (toimitusjohtajasta ja pääoma- ja osallisuuspäällikköstä etulinjan kliinisiin palveluntarjoajiin).”

“Olen nuoremman tason tutkija ja yhteisön jäsen, joka lähettää tämän tiivistelmän toivoen luoda siltoja kansanterveyden, lääkepolitiikan uudistamisen, kliinisen tieteen ja terveyden tasapuolisuuden välille.”

“Nuorempi tiedekunnan jäsenenä ja Latinana tulen tähän työhön sekä henkilökohtaisista että ammatillisista kokemuksista, mutta olen aiemmin ollut haluton julkaisemaan ja jakamaan laajasti.”

“Kiitos, että vahvistit perinteisesti aliedustettuina olevien henkilöiden ääntä Terveysasiat. Ryhmämme neljä jäsentä on nuorempia opettajia tai harjoittelijoita. Useat kirjoittajat ovat motivoituneita tekemään tätä työtä terveydenhuoltojärjestelmässämme kokemansa rasismin vuoksi. Olen esimerkiksi valmistuva lääketieteen opiskelija, joka tulee kiinalais-amerikkalaisten maahanmuuttajien perheestä. Olen inspiroitunut tähän työhön nähtyäni perheeni kamppailevan kohtuuhintaisen terveydenhuollon saamisesta.”

Tämä on vain pieni näyte monista kymmenistä saamistamme kommenteista.

Voit kysyä, mikä rooli näillä tiedoilla oli tiivistelmien tarkastelussa. En muista ainuttakaan keskustelua mistään abstraktista, jossa viitattiin tietoihin. Silti se antoi meille luottamusta siihen, että yleisesti ottaen kutsumamme lehdet nostaisivat ihmisten ääntä, jotka monista eri syistä olivat kokeneet, että heidän työtään ei ehkä arvosteta.

Avoimen mielen pitäminen

Kun lähestyimme rasismiin ja terveyteen keskittyvän aiheen luomista, ymmärsimme, että saman vanhan lähestymistavan ottaminen uuteen aiheeseen rajoittaisi ongelman arvoa. Kuten suurimmassa osassa omaa pääomaan liittyvää työtämme, meillä ei ollut selkeää mallia, mutta yritimme pitää mielemme avoimena mahdollisen suhteen. Toivomme, että tämän numeron tuottamisessa oppimamme auttaa meitä menestymään paremmin tulevaisuudessa, ja toivon, että näiden havaintojen jakaminen antaa ajattelemisen aihetta muiden pyrkiessä luomaan oikeudenmukaisempaa julkaisuympäristöä.

Leave a Comment