Hmmm TÄMÄ ON OUTTA: Tiedemiehet paljastavat, että ihmiskunta voidaan pelastaa asteroidiapokalypsilta vain ydinaseilla

New York Post – Kalifornian yliopiston tutkijat analysoivat tuoreessa tutkimuksessa, kuinka ihmiskunta voisi välttää asteroidin aiheuttaman sukupuuton.

Ryhmä päätteli, että paras tapa selviytyä olisi kouluttaa tuhansia ydinpommeja ympäri maailmaa siinä – ja pitää peukkuja.

“Syymme kirjoittaa artikkeli oli kysyä: “Voidaanko tämänkaltainen katastrofi estää”, pääkirjailija Philip Lubin, UC Santa Barbaran fysiikan professori, kertoi The Sunille.

Planeetta tappavan kokoisen kiven kaappaaminen kuukausien varoitusajalla ei kuitenkaan yksinkertaisesti olisi mahdollista, professori Lubin sanoo.

Hänen analyysinsä osoittaa, että ainoa toteuttamiskelpoinen vaihtoehto tässä skenaariossa olisi ydinisku.

Lopeta, jos olet kuullut tämän ennen, mutta Armageddon on vakavasti aliarvostettu elokuva. Vietin paljon aikaa vuoden alussa sen höyheniä nuuhtelemalla ensimmäisenä Hangover-elokuvana. Epäilit minua, joten katsoin sen vielä 2 tusinaa kertaa varmuuden vuoksi. No, kävi ilmi, että olin oikeassa, koska Armageddon on vitun rockia. Ja käy ilmi, että asteroidin räjäyttäminen ydinaseita ja kehittynyttä avaruusteknologiaa käyttäen ei ole aivan kaukaa haettu idea.

Monet ihmiset ovat ottaneet minuun yhteyttä pyytääkseen anteeksi tarinan puhkeamisen jälkeen. Hyväksyn luonnollisesti ystävälliset sanasi, mutta haluan tämän olevan opetus tulevaisuutta varten. Jos puhun epäkunnioittavasta blockbusterista lapsuudestani, haluan sinun kuuntelevan. Haluan kunnioitusta. Sen pitäisi olla paljon helpompaa meille kaikille tulevaisuudessa. Minun ei tarvitse viettää kahta viikkoa heinäkuussa puolustamaan itsenäisyyspäivää (1996) kulttuuriilmiönä. Estä vastuksesi.

Olen kuitenkin hieman pettynyt siihen, että NASA ei vieläkään pysty määrittämään räjähdysaluetta. Billy Bob Thornton oli selvä tässä paskassa.

On vain yksi ongelma: räjähdykset johtaisivat radioaktiivisten jätteiden syntymiseen, jotka sitten satuisivat maan päälle.

Vaikka se on synkkä skenaario, se on paljon parempi kuin vain hyväksyä kohtalomme valtavan avaruuskiven käsissä, professori Lubin sanoo.

Siksi he laskivat räjähdysalueen jakaakseen asteroidin kahtia puhdistaakseen maapallon räjähdyksen jälkeen. Kaikki tietävät, että asteroidille ei voi aina asentaa ydintä. Sinun on puhdistettava se hyvissä ajoin ennen törmäystä, jotta roskat voivat jakautua kahteen yhtä suureen osaan eikä kumpikaan osu maahan. Se oli ammuttu kello, jolla Harry Stamper joutui leikkiä, joten miksi nyt, 25 vuotta myöhemmin, emme vieläkään ymmärrä. Se oli oikeutetusti elokuvan ykkönen. Voit ydintä asteroidin, mutta sen täytyi olla ennen nollaa esteseinää tai miksi he sitä kutsuivat.

Minulle se on ainoa asia, joka pidättelee NASAa. Kukaan ei halua mennä suihkuun äskettäin pommitetun asteroidin radioaktiivisessa roskat. Kuulostaa tappiolta kaikille, joten ehkä Billy on puhelimessa?

Tai Ben Affleck. Hänellä on varmasti ollut paljon sanottavaa elokuvan julkaisun jälkeen. Näyttää siltä, ​​​​että monet ihmiset pitävät paskapuhetta, että öljynporaajat ovat kehittyneempiä kuin astronautit.

Tiedän, että hän vitsailee, koska kukaan ei halveksi Michael Baytä ulkoisesti tällä tavalla. Mutta syvällä sisimmässäni toivon, että hän pitäisi nämä kommentit omana tietonaan. On tunnettua, että NASA peruutti Harryn patentin poralle Yhdysvaltain patenttivirastosta. Hän on ainoa, joka ymmärtää tämän ainutlaatuisen tekniikan, koska se oli hänen suunnittelunsa, ja vain hänen suunnitteluaan voidaan käyttää syrjäisissä ja eksoottisissa olosuhteissa kuin asteroidi. He tekevät hyvin selväksi, että se on ainoa tapa porata ja hän on ainoa, joka osaa tehdä sen. Joten sanoisin, että on melko välttämätöntä saada hänet sinne, koska hän on ainoa, joka voi ratkaista ongelmat. Ja kun hän sanoo työskentelevänsä vain tiiminsä kanssa, tarina päättyy. Ei tarvitse etsiä juonen reikiä, kun hän kirjaimellisesti täyttää NASAn hallin kaikki aukot puhumalla Billy Bobin kanssa. Kun kaikki rauhoittuvat. En kuullut Ben Affleckin valittavan, kun hän lunasti shekin tai pelasi Tummy Sticksiä Livin kanssa, joten säästä minut kritiikiltä. Armageddon on hyvä elokuva tosielämän sovelluksilla ja meidän on aika alkaa hyväksyä se yhteiskunnana.

Hieno elokuva.

Parempi tarina.

Leave a Comment