Huippuasiantuntijat palkattiin johtamaan Institute for Advancing Health Through Agriculture -instituuttia Texas A&M:ssä

Uudet tutkimuslaitokset edistävät pyrkimyksiä käyttää maataloutta ja ravitsemusta kansanterveyden parantamiseen

COLLEGE STATION, Texas, helmikuuta 7. 2022 /PRNewswire/ — Texas A&M:t Institute for Advancing Health Through Agriculture, IHA – maailman ensimmäinen akateeminen instituutti, joka yhdistää reagoivan maatalouden, täsmäravitsemuksen sekä käyttäytymis- ja yhteiskuntatieteiden tutkimuksen kansanterveyteen – ilmoitti tänään johtoryhmänsä laajentamisesta.

Texas A&M Institute for Advancing Health Through Agriculture -instituutin apulaisjohtajia sen johtajan Patrick Stoverin alaisuudessa ovat: Elizabeth Parker, DVM, reagoivan maatalouden väliaikainen apulaisjohtaja, Rebecca Seguin-Fowler, Ph.D. ja rekisteröity ravitsemusterapeutti, apulainen. terveellisten elämäntapojen johtaja ja Regan Bailey, Ph.D. ja rekisteröity ravitsemusterapeutti, täsmäravitsemuksen apulaisjohtaja.

IHA koostuu kolmesta painopistealueesta: reagoiva maatalous, täsmäravitsemus ja terveellinen elämäntapa. Siihen kuuluu myös Yhdysvaltain maatalousministeriön maataloustutkimuspalvelu, USDA-ARS, yksikkö, jossa Texas A&M johto tekee yhteistyötä nopeuttaakseen innovaatioita, teknologioita ja järjestelmämenetelmiä terveyden edistämiseksi, terveydenhuollon kustannusten alentamiseksi ja ruokavalioon liittyvien kroonisten sairauksien hallitsemiseksi.

Kolme johtavaa asiantuntijaa lisättiin IHA:n johtoryhmään sen johtajan alaisuudessa, Patrick Stover, Ph.D., ovat:

  • Regan Bailey, Ph.D., rekisteröity ravitsemusterapeutti, kansainvälisesti tunnustettu ravitsemustutkija ja valittu National Academy of Medicine -akatemian jäsen, joka toimii nyt täsmäravitsemuksen apulaisjohtajana.

  • Rebecca Seguin-Fowler, Ph.D., rekisteröity ravitsemusterapeutti ja kansainvälisesti tunnustettu kansanterveystutkija, joka toimii nyt terveellisen elämän apulaisjohtajana.

  • Elizabeth Parker, DVM, maatalouden tutkimusjohtaja, jolla on laaja kansainvälinen ja kansallinen maatalouspolitiikan kokemus. Hän toimii nyt reagoivan maatalouden väliaikaisena apulaisjohtajana.

“Kansakunnan elintarvikehuolto ja tapa, jolla se tuotetaan, on avain ruokavalioon liittyvien kroonisten sairauksien huomattavaan vähentämiseen, mikä maksaa Yhdysvaltain taloudelle yli. 1 biljoona dollaria vuosittain ja vaikuttaa 50 prosenttiin aikuisista”, sanoi Texas A&M -yliopisto Järjestelmän kansleri John Sharp. “Maatalouden terveyttä edistävä instituuttimme, jota johtavat ravitsemuksen, maatalouden ja käyttäytymistutkimuksen huippuosaajat, ottaa tämän haasteen vastaan. Heidän työnsä pelastaa ihmishenkiä täällä Texas ja sen jälkeen.”

“USDA-ARS:n tehtävänä on löytää tieteellisiä ratkaisuja maatalouden haasteisiin ja tähän yhteistyöhön Texas A&M on osa sitä, mitä teemme joka päivä”, sanoi USDA-ARS-järjestelmänvalvoja Chavonda Jacobs-Young. “Tämän uuden instituutin rakentaminen vahvan johtajuuden ja suuren tieteellisen mielen pohjalta auttaa meitä vastaamaan terveyshaasteisiin, jotka vaikuttavat amerikkalaisiin joka päivä.”

Stover sanoi: “Tämä vuosi on tuonut meille pandemian ruokavalioon liittyvän kroonisen sairauden epidemian lisäksi, joka on ollut katastrofaalinen ihmisille kaikkialla maailmassa. Liikalihavuus, sydänsairaudet ja tyypin 2 diabetes eivät ole vain ensisijaisia ​​vaikuttavia tekijöitä, jotka se on tunnistanut. Tautien torjunta- ja ennaltaehkäisykeskukset 90 %:ssa kaikista COVID-19-kuolemista, mutta ne ovat myös sairauksia, jotka reagoivat ruokavalioon.Alustana suurten ideoiden ja suuren datan vaihtamiselle maatalouden tukemiseksi ratkaisuna voimme käsitellä tätä taustalla olevaa kansanterveyskriisiä täysin uudella tavalla tuomalla yhteen maataloustuotannon ja terveet yhteisöt.”

Johtava tarkkuusravinto

Bailey on kansainvälisesti tunnustettu ravitsemustutkija, joka liittyy IHA:han vuodesta Purduen yliopisto. Hän on valittu National Academy of Medicine -akatemian jäseneksi työstään ravitsemustilan mittaamiseksi terveyden optimoimiseksi. Hän oli osa Yhdysvaltain maatalousministeriön ja Yhdysvaltain terveys- ja henkilöstöministeriön 2020 ruokavalioohjeiden neuvoa-antavaa komiteaa.

Baileyn tutkimuksessa on keskitytty siihen, kuinka ravinnon saanti liittyy terveysvaikutuksiin. Hän on luonut malleja, joissa yhdistetään ravintoaineita ja ravintolisät, ja käyttää näitä malleja tunnistaakseen ravitsemusriskien eroja sukupuolen, rodun, etnisen alkuperän, elämänvaiheen ja tulojen mukaan, mikä viittaa väestökohtaisten toimenpiteiden ja kansanterveyspolitiikan tarpeeseen.

Hänen työnsä IHA:n kanssa rakentuu hänen asiantuntemukseensa hyödyntäen tarkkuusravitsemuksen tutkimusta, joka pyrkii ymmärtämään ravintoa, joka perustuu yksilöllisiin ruokavalioihin reagoimiseen liittyviin eroihin ja niiden vaikutuksiin terveyteen, joka johtuu genetiikasta, epigenetiikasta, iästä, sukupuolesta, sairauden tilasta, unesta. malleja ja muita tekijöitä.

“Tämä monitieteinen instituutti on valmis ratkaisemaan ihmisten ja planeettojen terveyden monimutkaisia ​​haasteita”, Bailey sanoi IHA:sta. “Olen innokas tilaisuudesta työskennellä tohtori Stoverin, visionäärijohtajan, ja kaikkien niiden lahjakkaiden Aggien kanssa, joita olen tavannut ja joita olen vielä tavannut.”

Bailey suoritti dieteetiharjoittelun ja maisterintutkinnon ruoasta ja ravitsemuksesta Indianan Pennsylvanian yliopisto. Hän valmistui ravitsemustieteen tohtoriksi vuodesta Pennsylvania State University. Hän suoritti kansanterveyden maisterin tutkinnon Bloombergista Johns Hopkinsin yliopiston kansanterveyskoulu.

Aloitteita terveellisissä elämäntavoissa

Seguin-Fowler on kansainvälisesti tunnustettu kansanterveystutkija, jolla on asiantuntemusta yhteisöpohjaisesta ravitsemus- ja fyysisen aktiivisuuden interventiotutkimuksesta.

Ennen kuin Seguin-Fowler liittyi IHA:han terveellisen elämän apulaisjohtajaksi, hän toimi Texas A&M AgriLife Researchin apulaisjohtajana. Samaan aikaan hän toimi tieteellisenä johtajana Healthy Texas Institutessa, roolissa, jota hän jatkaa IHA:n apulaisjohtajaroolin lisäksi. Healthy Texas Institute vertailee näyttöön perustuvaa ohjelman täytäntöönpanoa ja arviointia Texas A&M AgriLife Extension Service -palvelussa ja Texas A&M Health Science Center, jonka tavoitteena on parantaa yhteisön terveyttä etelä texas.

IHA:n apulaisjohtajana Seguin-Fowler asettaa IHA:n tiedekunnan vision ja tavoitteet yhteisöllisissä interventioissa ja levitystutkimuksessa. Tutkimus keskittyy kroonisten sairauksien ensisijaisiin ennaltaehkäisystrategioihin, ruoan saatavuuden parantamiseen ja rakennettujen ympäristöjen parantamiseen alipalvetuissa yhteisöissä. Tiimi pyrkii kehittämään skaalautuvia ja kestäviä malleja, jotka parantavat yhteisön terveyttä ja vähentävät terveydenhuollon kustannustaakkaa.

“Haluamme ymmärtää käyttäytymisvalintoja sosiokulttuurisessa ja ympäristön kontekstissa”, hän sanoi, “kehittääksemme mukautuvampia ratkaisuja, jotka sopivat eri yksilöihin, yhteisöihin, ympäristöihin ja järjestelmiin.”

Seguin-Fowler suoritti kandidaatin tutkinnon kliinisen harjoituksen fysiologiasta Bostonin yliopisto. Hän suoritti maisterin tutkinnon ravitsemusviestinnästä ja tohtorin elintarvikepolitiikan ja soveltavan ravitsemuksen alalta Tuftsin yliopisto sisään Boston.

Responsiivinen maatalousopastus

Parkerilla on laaja kansallinen ja kansainvälinen kokemus maataloustutkimuksesta ja -politiikasta. Aiemmin hän keskittyi Yhdysvaltain maatalouspolitiikkaan useiden puheenjohtajien ja edustajainhuoneen maatalouskomitean ammattihenkilöstön jäsenten luokittelussa. Hän keskittyi myös resurssien mobilisointiin, maailmanlaajuisiin tautistrategioihin ja YK:n elintarvike- ja maatalousjärjestön politiikkaan. Parker aikoo rakentaa yhteenliittävien verkkojen varaan, kun hän työskentelee paikallisen ja kansainvälisen ohjelmoinnin kanssa nopeuttaakseen reagoivaa maataloustutkimusta IHA:ssa.

Responsiivinen maatalous on tieteeseen perustuva, dynaaminen järjestelmälähestymistapa maatalouteen, joka pyrkii vastaamaan kasvavaan kansanterveyshaasteeseen, joka liittyy kroonisten sairauksien lisääntymiseen, samalla kun otetaan huomioon ympäristön kestävyys ja taloudellinen kannattavuus. Tämä lähestymistapa avaa uusia mahdollisuuksia tuotantomaatalouden suurille ja pienille innovaatioille ihmisten ja ympäristön terveyden parantamiseksi.

“Tämä on jännittävä tilaisuus auttaa tarjoamaan maatalousratkaisuja useilla avainalueilla”, sanoi Parker, jolla on tohtorin tutkinto eläinlääketieteestä, biolääketieteen kandidaatti ja eläinlääketieteen kandidaatti. “Onpa kyseessä ruoan kasvattaminen tai kuluttaminen, tutkimme maailmanlaajuisesti kiinnostavia aiheita Maatalouden edistämisinstituutissa.”

Kansallinen ulottuvuus

IHA sisältää USDA-ARS Responsive Agricultural Food Systems Research Unit -yksikön, jossa tutkijat työskentelevät muiden USDA-ARS-ohjelmien ja maa-apurahoja myöntävien yliopistojen kanssa valtakunnallisesti tuodakseen big dataa, huippuluokan antureita ja laskentajärjestelmiä reagoivaan. maatalous ja täsmäravitsemus.

Rahoitettu klo 20 miljoonaa dollaria vuosittain tutkimusyksikkö koostuu yhdistelmästä uusia ARS-tieteilijöitä ja Texas A&M tiedekunta kaikkialla Texas. USDA-ARS rekrytoi aktiivisesti kykyjä tukemaan tätä yksikköä yhteistyössä IHA:n johdon kanssa.

IHA luottaa rahoitukseen liittovaltiolta, osavaltiolta ja muilta tahoilta saavuttaakseen tehtävänsä. Tavoitteisiin kuuluu tutkimuksen, tiedon ja käytännön edistäminen sekä tiedottaminen tieteeseen perustuvalle politiikalle, joka yhdistää ja parantaa ihmisten, ympäristön ja talouden terveyttä, kestävyyttä, kestävyyttä ja vaurautta Ag-Food-Health-arvoketjussa. Instituutin tavoitteena on toimia valtakunnallisesti mallina maatalouden asettamisessa ihmisten ja ympäristön terveyteen sekä taloudelliseen hyvinvointiin liittyvien ongelmien ratkaisuksi. IHA on osavaltion laajuinen ohjelma The Texas A&M -yliopisto Järjestelmä ja sen pääkonttori on osoitteessa Bryan Collegen asema. Lue lisää IHA:sta osoitteessa iha.tamu.edu.

Lataa kuvia napsauttamalla

Ottaa yhteyttä: Laura Muntean, 979.803.1287, laura.muntean@ag.tamu.edu

Texas A&M Institute for Advancing Health Through Agriculture yhdistää täsmäravitsemuksen, reagoivan maatalouden sekä yhteiskunta- ja käyttäytymistieteiden tutkimuksen vähentääkseen ruokavalioon liittyviä kroonisia sairauksia.

Texas A&M Institute for Advancing Health Through Agriculture yhdistää täsmäravitsemuksen, reagoivan maatalouden sekä yhteiskunta- ja käyttäytymistieteiden tutkimuksen vähentääkseen ruokavalioon liittyviä kroonisia sairauksia.

Lainata

Lainata

Katso alkuperäinen sisältö ladataksesi multimedian:https://www.prnewswire.com/news-releases/top-experts-recruited-to-lead-institute-for-advancing-health-through-agriculture-at-texas-am-301476272 .html

LÄHDE Texas A&M

Leave a Comment