Iglesia Ni Criston Aid to Humanity -ohjelma työssä Papua-Uudessa-Guineassa

Iglesia Ni Cristo on sitoutunut auttamaan apua tarvitsevia ihmisiä ympäri maailmaa

Iglesia Ni Criston avustusohjelma ihmiskunnalle on käynnissä Papua-Uudessa-Guineassa

TORONTO, ONTARIO, KANADA, 7. helmikuuta 2022 /EINPresswire.com/ — Iglesia Ni Criston jäsenet tavoittavat apua tarvitsevia papua-uusi-guinealaisia

Papua-Uuden-Guinean syrjäisille alueille voi olla vaikea päästä, ja monet papua-uusi-guinealaiset tarvitsevat apua. Onneksi kirkon jäsenet kestivät vaarallisia olosuhteita matkustaessaan Papua-Uuden-Guinean asukkaiden luo, jotka tarvitsevat eniten ruokaa ja muuta apua kirkon Worldwide Aid to Humanity -tapahtuman aikana 31. lokakuuta 2020. Vuosittainen tapahtuma on syntymäpäivä. INC:n toimeenpaneva ministeri, veli Eduardo V. Manalo ja toimii Iglesia Ni Criston jäsenten lahjoituksen juhlana.

Papua-Uuden-Guinean kansan tukeminen

Papua-uusi-guinealaiset Port Moresbystä, Mount Hagenista, Lae Citystä ja Banana Blockista saivat kirkolta avustuspaketteja, jotka sisälsivät ruokaa ja henkilökohtaisen hygienian tarvikkeita.

Monilla Papua-Uuden-Guinean alueilla on suuri määrä ihmisiä, jotka elävät köyhyydessä. Valitettavasti useimmat avustusohjelmat eivät pysty palvelemaan Papua-Uuden-Guinean syrjäisiä alueita. Alue on vaarallinen rikollisen toiminnan vuoksi, joka usein johtaa alueen asukkaiden loukkaantumiseen tai kuolemaan. Rikollisuuden pelko estää monia hyväntekeväisyysjärjestöjä tarjoamasta palveluita Papua-Uuden-Guinean syrjäisten alueiden asukkaille.

Papua-Uuden-Guinean asukkaat ovat tietoisia aluettaan palvelevien kirkkojen ja muiden hyväntekeväisyysjärjestöjen kohtaamista ainutlaatuisista haasteista, ja he kiittivät Iglesia Ni Cristoa avun antamisesta haasteista huolimatta. James Koba, Papua-uusi-guinealainen, jota palvelee Aid to Humanity -ohjelma, sanoi, että monet rikolliset piiloutuvat alueella ja ettei hän ole koskaan nähnyt järjestön tunkeutuvan alueelle kuten kirkko.

Rikollisuusluvut ovat korkeimmat Aid to Humanity -ohjelman palvelemissa kaupungeissa. Asukkaat totesivat, että kirkon apu auttaa tuomaan rauhaa alueelle. Joidenkin vaarallisten alueiden asukkaat eivät pääse moottoriteille, mikä vaikeuttaa matkustamista tarvittaviin palveluihin. Kirkon apu on erityisen hyödyllinen näissä yhteisöissä asuville ihmisille.

Aid to Humanity -ohjelma

Kirkko perusti Aid to Humanity -ohjelman vuonna 1981, ja sen tarkoituksena on tarjota ihmisille ruokaa, sairaanhoitoa, henkilökohtaisen hygienian tarvikkeita ja muita elämänlaatua parantavia palveluita ja tavaroita. Kirkon jäsenet uskovat, että humanitaarisiin tehtäviin osallistuminen on linjassa heidän uskomuksensa kanssa, mikä antaa heille mahdollisuuden luoda yhteisöä ja auttaa apua tarvitsevia ihmisiä.

Iglesia Ni Criston sitoutuminen maailmanlaajuiseen palveluun

Iglesia Ni Cristo on sitoutunut auttamaan apua tarvitsevia ihmisiä ympäri maailmaa heidän uskostaan ​​(tai sen puutteesta) riippumatta. Seurakunnan jäsenet uskovat ystävällisen, vieraanvaraisen ympäristön luomiseen apua tarvitseville ihmisille ja heidän toivottamiseen tervetulleeksi kirkon yhteisöön, jos he ovat kiinnostuneita uskonsa kasvattamisesta.

Caroline Hunter
Web Presence, LLC
lähetä meille sähköpostia tänne

.

Leave a Comment