Iso-Britannian tärkein urheilun ja kulttuurin vuosi esitellään Expo 2020 Dubaissa kulttuurisihteerin vierailulla

  • Kulttuuriministeri Nadine Dorries ja vientiministeri Mike Freer johtavat hallituksen valtuuskuntaa Yhdistyneen kuningaskunnan kansallispäivänä Expo 2020 Dubaissa
  • Birmingham 2022 Commonwealth Games esitellään maailmanlaajuiselle yleisölle Expossa, kun Iso-Britannia valmistautuu kisoihin
  • Queen’s Baton Relay ja Birmingham 2022 Business and Tourism -ohjelma ovat maamerkkikohteita Ison-Britannian kansallispäivän juhlissa

Kulttuuriministeri Nadine Dorries ja vientiministeri Mike Freer edistävät Ison-Britannian urheilu- ja kulttuuritapahtumien menestysvuotta Expo 2020 Dubaissa Ison-Britannian kansallispäivänä, kun Queen’s Baton Relay tekee historiallisen vierailun alueelle.

Hänen Majesteettinsa The Queen’s Platinum Jubilee, Birmingham 2022 Commonwealth Games ja Unboxed: Creativity Isossa-Britanniassa esittelevät maailmanlaajuista Britanniaa maailmannäyttämöllä ja ovat kansainvälisen matkailun, kaupan ja investointien liikkeellepaneva voima Yhdistyneeseen kuningaskuntaan tänä vuonna.

Heidän vierailunsa tulee, kun hallitus vahvistaa, että Yhdistynyt kuningaskunta on nyt yksi Euroopan vahvimmista ja avoimimmista talouksista, kun testaus- ja karanteenirajoitukset päättyvät täysin rokotetuille vierailijoille.

Osana Birmingham 2022 -näyttelyä Expossa Queen’s Baton Relay osallistuu Ison-Britannian kansallispäivään Hänen kuninkaallisen korkeutensa Cambridgen herttuan kanssa tuodakseen Commonwealth-valtiot yhteen Expo 2020 Dubaihin osallistuvien kansakuntien kanssa odotettaessa tulevia kisoja. Expo 2020 -näyttelyn jälkeen Baton jatkaa 72 maan kiertueella ennen saapumistaan ​​Birminghamiin Commonwealth Gamesin avajaisseremoniaan 28. heinäkuuta.

Digitaalisuudesta, kulttuurista, mediasta ja urheilusta vastaava valtiosihteeri Nadine Dorries sanoo: > Vuodesta 2022 tulee Iso-Britannialle uskomaton juhlavuosi, jossa järjestetään kolme hämmästyttävää maailmanlaajuista tapahtumaa kotimaassa. Queen’s Baton Relayn saapuminen Dubaihin auttaa lisäämään jännitystä Birmingham 2022:sta, Platinum Jubilee -tapahtumasta ja Unboxedista. > > Maailman johtajien kokoontuessa Expo 2020 Dubaissa olen ylpeä voidessani mainostaa Britannian parhaita puolia Yhdistyneen kuningaskunnan kansallispäivänä ja rohkaista ihmisiä tulemaan kokemaan upeaa urheilu- ja kulttuurivuottamme.

Yhdistyneen kuningaskunnan kansallispäivänä esitellään uutta ja monipuolista musiikkia, teatteria, taidetta, runoutta, komediaa, elokuvia, ruokaa ja innovaatioita koko Expo 2020 -sivustolla, ja se kutsuu maailmaa näkemään asiat eri tavalla Yhdistyneestä kuningaskunnasta, kun se juhlii Ison-Britannian poikkeuksellisia lahjakkuuksia.

Laura Faulkner OBE, Yhdistyneen kuningaskunnan Expo 2020 Dubain pääkomissaari, sanoo: > Yhdistyneen kuningaskunnan kansallispäivä on osallistumisemme kohokohta Expo 2020 Dubai -tapahtumaan, ja se tarjoaa vierailijoille 191 maasta mahdollisuuden nähdä asiat eri tavalla ja juhlia poikkeuksellista lahjakkuuttamme Yhdistyneestä kuningaskunnasta. ja löydä kuinka innovoimme kaikkialla maailmassa. > > Olen iloinen nähdessäni, että Birmingham 2022 Queen’s Baton Relay on virallisesti osa juhlia, ja siinä yhdistyvät vahvat suhteet jokaiseen Kansainyhteisön kansakuntaan ja mahdollisuus arvostaa Yhdistyneessä kuningaskunnassamme olevia maailmanluokan urheilukykyjä.

Kymmenen vuotta Lontoon 2012 jälkeen Iso-Britannia isännöi myös UEFA Women’s EURO 2022 -turnauksen, Rugby Leaguen maailmancupin ja voimistelun maailmanmestaruuskilpailut Birminghamin kansainyhteisön kisojen lisäksi. Vierailu Expo 2020 Dubai -tapahtumaan on osa laajempaa kansainvälistä ohjelmaa koko Persianlahden alueella 7.-11. helmikuuta, mukaan lukien kulttuuriministerin tärkeä puheenvuoro VisitBritainin äskettäin julkistetun 10 miljoonan punnan kansainvälisen Ison-Britannian markkinointikampanjan virallisessa avauksessa. mainostaa menestysvuotta 2022 Ison-Britannian arvokkaimmille markkinoille.

Kulttuurisihteeri puhuu myös Kulttuuri ja urheilu globaalissa taloudessa -tapahtumassa (9. helmikuuta) yhdessä maailmanlaajuisten urheilujärjestöjen kanssa, mukaan lukien Qatar 2022, Global E-sports Federation, Rugby League World Cup, City of Gold Coast ja World Games 2022 Huippukokouksessa tarkastellaan vuoden 2022 tärkeimpien kulttuuri- ja urheilutapahtumien muutosvaikutuksia Ison-Britannian sosiaaliseen ja taloudelliseen elpymiseen.

Tämän tapahtuman isännöi West Midlands Growth Company, ja se on osa tapahtumasarjaa Yhdistyneiden arabiemiirikuntien alueella Birmingham 2022:n Business and Tourism -ohjelmassa – 24 miljoonan punnan valtion ja paikallishallinnon investointi West Midlandsiin – talouden mittakaavan osoittamiseksi. kisojen isäntäkaupungissa tarjolla oleva mahdollisuus ja alueen pitkän aikavälin pääomasijoituspotentiaali.

Kulttuuriministerin kanssa tehtävän toimintaohjelman lisäksi vientiministeri Mike Freer osallistuu Expoon ja keskustelee liike-elämän kanssa viime vuoden lopulla julkaistun hallituksen vientistrategian ja Kilpajuoksuun 1 biljoonaan punnan edistämiseksi. Tavoitteena on lisätä vientiä ja varmistaa, että Yhdistynyt kuningaskunta toipuu pandemiasta ja rakentuu paremmaksi ja vihreämmäksi.

Hänen vierailunsa alueelle seuraa kansainvälisen kaupan ministeriön julkisen kuulemisen päättymistä uudesta kauppasopimuksesta Persianlahden yhteistyöneuvoston (GCC), jonka perustajajäsen Yhdistyneet arabiemiirikunnat on, kanssa. Tavoitteena on aloittaa neuvottelut uudesta sopimuksesta. Tämä vuosi. Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksella on jo vahva 32,5 miljardin punnan arvoinen kauppasuhde GCC-maiden suuren, monipuolisen ja eloisan ryhmän kanssa. Uusi sopimus vie tätä askelta pidemmälle, auttamalla Yhdistyneestä kuningaskunnasta tulemaan aidosti globaaliksi Britanniaksi, murtamaan kaupan esteitä ja tukemaan kasvua ja työpaikkoja Yhdistyneen kuningaskunnan työntekijöille.

LOPPUU

HUOMAUTUKSET TOIMITTAJILLE

Katso lisätarjoukset Birmingham 2022 -kumppaneilta liitteessä A.

Birmingham 2022 Commonwealth Games

Birmingham 2022 Commonwealth Games järjestetään 28.7.-8.8.2022 ja on suurin kaupungissa koskaan järjestetty urheilu- ja kulttuuritapahtuma, johon osallistuu tuhansia maailmanluokan urheilijoita ja yli miljoona katsojaa. Birmingham 2022 on yli 187 kansallisuuden kotipeli, joka on kotipeli jokaiselle kansakunnalle.

Birmingham 2022 tarjoaa 778 miljoonan punnan julkisen rahoituksen tukemana 11 päivää mahtavaa urheilua. Urheiluohjelman ohella kisoihin liittyy kuuden kuukauden kulttuurifestivaali, ja Queen’s Baton Relay kiertää Kansainyhteisön ja Iso-Britannian ympäri ennen saapumistaan ​​Birminghamiin avajaisseremoniaan. 24 miljoonan punnan suuruinen yritys- ja matkailuohjelma muuttaa kisojen synnyttämän jännityksen ja kiinnostuksen lisääntyneiksi kauppa-, matkailu- ja investointimahdollisuuksiksi Länsi-Midlandsille, mikä edistää aluetta ja Yhdistynyttä kuningaskuntaa maailmalla.

Iso-Britannia Expo 2020 Dubaissa

Iso-Britannia osallistuu Expo 2020 Dubai -tapahtumaan, joka järjestetään 1.10.2021-31.3.2022. Yli 200 osallistujaa, mukaan lukien yli 190 maata, osallistuu arabimaailman suurimpaan tapahtumaan. Expo 2020 Dubain pääteema on “Connecting Minds, Creating the Future”. Teeman ‘Innovating for a Shared Future’ alla Ison-Britannian osallistuminen vahvistaa Ison-Britannian maailmanlaajuista mainetta, edistää tulevia kumppanuuksia ja tarjoaa pitkän aikavälin taloudellista hyötyä.

Ison-Britannian osallistumista Expo 2020 Dubai -tapahtumaan johtaa kansainvälisen kaupan ministeriö (DIT) yritys-, energia- ja teollisuusstrategian ministeriön, kulttuuri-, media- ja urheiluministeriön sekä ympäristö-, elintarvike- ja maaseutuministeriön tukemana. Asiat, liikenneministeriö, ulko-, kansainyhteisö- ja kehitysvirasto sekä hajautetut hallintoviranomaiset. Yhdistyneen kuningaskunnan läsnäolo koostuu itse rakentavasta maapaviljongista, joka sijaitsee “Opportunity”-alueella, ja siihen liittyvästä yritys-, kulttuuri-, matkailu- ja koulutustapahtumaohjelmasta.

Liite A: Täydentäviä lainauksia Birmingham 2022 -kumppaneilta

Ian Reid, Birmingham 2022:n toimitusjohtaja, sanoo: > Queen’s Baton Relay on rakastettu perinne – se kokoaa yhteen ihmisiä, urheilijoita ja yhteisöjä eri puolilta Kansainyhteisöä, kun kisoihin syntyy jännitystä. Osallistumisemme Yhdistyneen kuningaskunnan kansallispäivään tarjoaa uuden mahdollisuuden yhdistää ja vahvistaa suhteita Expossa läsnä oleviin Kansainyhteisön kansoihin ja alueisiin, kun pyrimme isännöimään suurinta urheilu- ja kulttuuritapahtumaa, joka on koskaan järjestetty West Midlandsissa. Queen’s Baton korostaa myös alueen innovaatioita ja luovuutta, mikä tekee siitä erityisen hetken esitellä näitä taitoja maailmannäyttelyssä.

CGF:n presidentti Dame Louise Martin, DBE, sanoo: > Queen’s Baton Relay symboloi toivoa, solidaarisuutta ja yhteistyötä koko Kansainyhteisön alueella, kun sitä eniten tarvitaan. Vierailu Expo-alueelle Ison-Britannian kansallispäivänä tarjoaa Batonille ainutlaatuisen mahdollisuuden olla tekemisissä kansainyhteisön kansojen kanssa, jotka ovat kokoontuneet yhteen paikkaan. Se on toinen jännittävä hetki Batonille innostaa yhteisöjä sen matkalla Birmingham 2022 Commonwealth Games -avajaisiin 28. heinäkuuta.

Birminghamin kaupunginvaltuuston johtaja Ian Ward sanoo: > Birmingham 2022 Commonwealth Games -kilpailujen jännityksen kasvaessa olemme iloisia voidessamme tuoda Business and Tourism -ohjelman Expo 2020 Dubai -tapahtumaan ja korostaa Birminghamin ja laajemmin West Midlandsin pyrkimyksiä. maailman näyttämöllä. > > Pelit tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden luoda uusia siteitä kansainvälisten kollegojemme kanssa kaupan, matkailun ja investointien alalla sekä lujittaa olemassa olevia. West Midlandsissa on yksi Ison-Britannian vilkkaimmista taiteen ja kulttuurin näyttelyistä yhdistettynä liiketoimintaympäristöön, joka on houkutellut enemmän ulkomaisia ​​investointeja kuin mikään muu Yhdistyneen kuningaskunnan alueellinen sijainti neljän peräkkäisen vuoden ajan. > > Strategisen sitoutumisen ohjelmamme Kansainyhteisön ja Arabiemiirikuntien markkinoilla pyrkii edistämään molemminpuolisia mahdollisuuksia taloudelliseen hyvinvointiin, ja odotamme innolla tapaamme kansainvälisiä kumppaneita Expo 2020:ssa ja tietysti Birmingham 2022 Commonwealth Gamesissa.

VisitBritainin toimitusjohtaja Sally Balcombe sanoo: > Tiedämme, että matkustuskysyntä on pysähtynyt, ja tämän vuoden maamerkkitapahtumat, joista on määrä olla maailmanlaajuiset matkailuarvonnat, ovat jännittäviä ja ajankohtaisia ​​tilaisuuksia edistää tervetuloa maailmaan ja esitellä erinomaisia ​​kokemuksia. joita vierailijat voivat saada vain täällä Britanniassa. > > Näiden maailmanlaajuisten tapahtumien lisäksi valaistamme valokeilassa eloisia kaupunkejamme, kerromme kuuluisan perinnössämme tarinoita modernilla otteella, sykkivää nykykulttuuriamme ja innovatiivisia ruoka- ja juomakenttiä, jotka osoittavat, että Iso-Britannia on täynnä tuoreita ja jännittäviä kokemuksia, joita tulla katsomaan tänään, ja nyt on upea aika varata matka.

Leave a Comment