Kymmenen terveydenhuollon pakollista vaatimusta 2020-luvulle: Navigointi tulvien läpi

Toimittajan huomautus: Manatt Health kuvaili tammikuussa 2021 kymmenen terveydenhuollon välttämättömyyttä terveydenhuoltojärjestelmämme parantamiseksi ja terveyden tasapuolisuuden edistämiseksi. Nämä vaatimukset muodostavat terveydenhuoltokäytäntömme ytimen ja ovat välttämättömiä lupauksen toteuttamiselle oikeudenmukaisesta terveydenhuoltojärjestelmästä, joka palvelee kaikkia erinomaisesti, myötätuntoisesti ja oikeudenmukaisesti. Nyt kaksi vuotta 2020-luvun vuosikymmenen jälkeen elämme, kuten eräs terveydenhuollon johtaja ytimekkäästi ilmaisi, “elämme elämäämme nousuissa”. Uuden todellisuutemme valossa Manatt Health on tarkastellut uudelleen kymmentä velvoitettamme ja katsonut edistymistämme – ja katsoen eteenpäin tuleviin prioriteetteihin. Tiivistelmä on alla. Napsauta tätä ladataksesi ilmaisen kopiosi täydellisestä pakollisuusraportista ja katso sähköpostisi saadaksesi lisätietoja tulevasta webinaarisarjastamme.


Manatt Healthille erottuu neljä haastetta saavuttaa suuremman edistyksen vaatimuksissa, kun otamme huomioon vuoden 2021 tuomat edut ja takaiskut:

  • Luottamuksen rapautuminen. Sekä rokotteen epäröinnin että maskien käytön politisoitumisen ilmentämä luottamus tieteeseen, kansanterveysviranomaisiin ja terveydenhuoltolaitoksiin saavutti uuden ja hälyttävän tason. Luottamuksen rakentamisen heidän palvelemiinsa yhteisöihin on oltava kaikkien terveydenhuollon johtajien etusijalla.
  • Käyttäytymisterveyshäiriöiden epidemia. COVID-19-pandemia sosiaalisen etäisyyden, etäopiskelun ja -työn vaatimuksineen ja haitallisine taloudellisine vaikutuksineen on pahentanut masennuksen, ahdistuksen, päihteiden käytön, perheväkivallan ja itsemurhien “varjoepidemiaa” Amerikassa. Vuonna 2021 saavutettiin tuhoisa virstanpylväs, 100 000 vuotuista yliannostuskuolemaa. Uuden tason luominen käyttäytymisterveysjärjestelmässä on olennaista, jotta edistytään kaikissa määrittämissämme vaatimuksissa.
  • Jatkuvat ja kasvavat erot. Pitkään jatkuneet erot terveydenhuollon saatavuudessa ja hoidon laadussa jatkuvat ja ovat kasvaneet pandemian aikana, ja AIAN-, mustat ja latinalaisamerikkalaiset joutuvat kahdesta kolmeen kertaan enemmän sairaalahoitoon ja kuolevat valkoisiin verrattuna. Oikeudenmukaisen terveydenhuoltojärjestelmän on löydettävä näiden erojen perimmäiset syyt ja korjattava ne, painopisteenä kaikkialla.
  • Krooninen työvoimapula ja stressi. Vuoden 2021 aikana koettu akuutti kansanterveys- ja terveydenhuollon työntekijöiden pula on syvän ja systeemisen työvoimakriisin jäävuoren huippu. Syitä on lukemattomia, ja niihin kuuluvat pandeeminen työuupumus, tyytymättömyys työhön, sääntelyn ylikuormitus ja uudet mahdollisuudet ei-kliiniselle henkilöstölle matalan työttömyyden taloudessa. Tämän lähestyvän kriisin ratkaisemiseksi tarvitaan pitkäaikainen sitoutuminen etulinjan työntekijöiden työolojen parantamiseen.

Näiden haasteiden valtavuudesta huolimatta vuoden 2021 aikana saavutettiin merkittävää edistystä kymmenen terveydenhuollon tarpeessa. Liittovaltion ja valtion rahoitus kansanterveyteen jatkoi kasvuaan, ja pelkästään American Rescue Planin kautta investoitiin 7 miljardia dollaria. Marketplace-, Medicaid- ja CHIP-kattavuus kasvoi merkittävästi. Käyttäytymisterveys sai kansallista huomiota ja kaivattua rahoitusta COVID-19-apulaskuissa. Digitaaliset terveyskokemukset paranivat entisestään, ja hybridimalli, joka yhdistää kasvokkain virtuaalihoidon, yleistyi. Terveysjärjestelmän ja yhteisön osallistuminen laajeni, kun testaukset ja kliiniset tutkimukset olivat edelleen olennaisia ​​osia pandemiavastauksessa. Terveydenhuollon johtajista eri puolilla alaa on tullut erittäin herkkiä sosiaalisten tekijöiden ja terveysvaikutusten keskinäisille yhteyksille, ja he toteuttavat uusia toimenpiteitä epätasa-arvon poistamiseksi.

Alla on kymmenen vaatimusta, jotka muokkaavat tulevaa vuosikymmentä terveydenhuollossa. Napsauta tätä ladataksesi uuden raporttimme, joka tutkii jokaisen tarpeen osalta, kuinka pitkälle olemme päässeet vuonna 2021 – ja mihin meidän on keskityttävä tulevana vuonna.

Kymmenen terveydenhuollon ehdotusta 2020-luvulle

Leave a Comment