Lata didi oli siunaus ihmiskunnalle, sai häneltä valtavan kiintymyksen: PM

Sureessaan ikonista laulajaa Lata Mangeshkarin kuolemaa pääministeri Narendra Modi sanoi sunnuntaina, että hän jättää jälkeensä kansaan tyhjiön, jota ei voida täyttää, ja tulevat sukupolvet muistavat hänet intialaisen kulttuurin kantajana, jonka melodisella äänellä oli vertaansa vailla oleva kyky. lumoamaan ihmisiä.

Laulava legenda kuoli sunnuntaina Mumbain sairaalassa.

Pääministeri sanoi twiitissä: “Pidän kunniani, että olen aina saanut valtavan kiintymyksen Lata Didiltä. Vuorovaikutukseni hänen kanssaan pysyvät unohtumattomina. Surun intiaanitovereideni kanssa Lata Didin kuoleman johdosta. Puhuin perheensä ja ilmaisi surunvalittelunsa. Om Shanti.”

Modi sanoi, että hänen laulunsa herättivät monenlaisia ​​tunteita ja hän oli tiiviisti todistamassa Intian elokuvamaailman muutoksia vuosikymmeniä.

“Elokuvien lisäksi hän oli aina intohimoinen Intian kasvusta. Hän halusi aina nähdä vahvan ja kehittyneen Intian”, hän sanoi.

Pääministeri myös ilmaisi tunteellisen kunnianosoituksen Mangeshkarille Uttar Pradeshin virtuaalisessa vaalimielenosoituksessa pitämänsä puheen alussa sanoen, että Mangeshkar on siunaus ihmiskunnalle.

“Lata didi on tänään lähtenyt matkalle “Brahmalokiin” (taivaaseen). Hänen persoonallisuutensa laajuus ei rajoittunut kappaleiden määrään, monet minun kaltaiset ihmiset sanoisivat ylpeänä, että heillä oli läheiset suhteet Lata didiin, “hän sanoi.

Ihmiset kaikilta aloilta osoittavat kiintymystä häntä kohtaan, ja tämä osoittaa hänen persoonallisuutensa suuruuden, hän sanoi.

“Lata didin kaltaiset sielut ovat siunaus, jonka ihmiskunta saa kerran vuosisatojen aikana. Maailma sai uuden näkökulman Intiaan sen äänen ansiosta, jonka hän antoi Intian musiikille. Minne ikinä menetkin maailmassa, tapaat varmasti Bharat Ratna Lata ji -fanit jokaisen sukupolven aikana”, hän sanoi.

“Hän ei ehkä ole kanssamme fyysisesti tänään, mutta hän on aina läsnä keskuudessamme äänen ja kiintymyksen muodossa. Hänen suloinen äänensä tulee aina olemaan kanssamme, kunnioitan Lata jia raskaalla sydämellä”, hän lisäsi.

“Tänään tulin tänne puhumaan teille, Mathuran, Bulandshahrin ja Agran ihmiset, kun olette tehneet valmisteluja ja odotitte minua. Tämä on myös vastuu demokratiassa, jota Lata didi minulta odottaa”, pääministeri Modi sanoi.

Pääministeri sanoi myös vierailevansa Mumbaissa osoittaakseen viimeisen kunnioituksensa Mangeshkarille.

Kaksipäiväistä valtion surua vietetään 6. ja 7. helmikuuta. Sunnuntaina ja maanantaina kansallislippu liehuu puolimastoon koko Intiassa ja hänelle järjestetään valtion hautajaiset.

92-vuotiaan laulajan COVID-19-testi oli positiivinen lievillä oireilla, ja hänet vietiin 8. tammikuuta Mumbain Breach Candy Hospitalin teho-osastolle.

(Ainoastaan ​​tämän raportin otsikko ja kuva on saatettu muokata Business Standard -henkilöstön toimesta; muu sisältö luodaan automaattisesti syndikoidusta syötteestä.)

Hyvä lukija

Business Standard on aina pyrkinyt kovasti tarjoamaan ajantasaista tietoa ja kommentteja tapahtumista, jotka kiinnostavat sinua ja joilla on laajempia poliittisia ja taloudellisia vaikutuksia maalle ja maailmalle. Kannustuksesi ja jatkuva palautteesi tarjontamme parantamisesta ovat vain vahvistaneet päättäväisyyttämme ja sitoutumistamme näihin ihanteisiin. Jopa näinä vaikeina aikoina, jotka johtuvat Covid-19:stä, olemme edelleen sitoutuneita pitämään sinut ajan tasalla ja ajan tasalla uskottavilla uutisilla, arvovaltaisilla näkemyksillä ja tarkoilla kommenteilla ajankohtaisista ja tärkeistä asioista.
Meillä on kuitenkin pyyntö.

Taistellessamme pandemian taloudellisia vaikutuksia vastaan, tarvitsemme tukeasi entistä enemmän, jotta voimme jatkossakin tarjota sinulle laadukkaampaa sisältöä. Tilausmallimme on saanut rohkaisevaa palautetta monilta teistä, jotka olette tilaaneet verkkosisältömme. Verkkosisältöjemme lisääminen voi vain auttaa meitä saavuttamaan tavoitteemme tarjota sinulle entistä parempaa ja osuvampaa sisältöä. Uskomme vapaaseen, oikeudenmukaiseen ja uskottavaan journalismiin. Tukesi useammilla tilauksilla voi auttaa meitä harjoittamaan journalismia, johon olemme sitoutuneet.

Tue laadukasta journalismia ja tilaa Business Standard.

digitaalinen editori

.

Leave a Comment