Microbiome Health Index ennustaa antibiootin jälkeistä dysbioosia

07. helmikuuta 2022

1 min katselu

Lähde/Ilmoitukset

Ilmoitukset: Blount raportoi työskentelevänsä Ferring Pharmaceuticalsissa ja toimii Vastbiomen neuvonantajana.


Emme voineet käsitellä pyyntöäsi. Yritä uudelleen myöhemmin. Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä osoitteeseen customerservice@slackinc.com.

Antibiootin jälkeisen dysbioosin mikrobiomien terveysindeksi oli lupaava biomarkkeri antibioottisen dysbioosin ja sitä seuraavan mikrobiomin palautumisen ennustamisessa vuonna 2010 julkaistun tutkimuksen mukaan. Mikrobiologian rajat.

“On erittäin tärkeää, että säilytämme terveen mikrobiomin, mutta on asioita, jotka voivat häiritä tai häiritä terveen mikrobiomin vähemmän terveempään tilaan, jota kutsumme dysbioosiksi.” Ken Blount, tohtori Ferring-yhtiön Rebiotixin tieteellinen johtaja ja Ferring Pharmaceuticalsin mikrobiomitutkimuksen varapuheenjohtaja sanoi Healion eksklusiivisessa videossa. “Tiedämme, että antibiootit ovat tärkeä osa terveydenhuollon käytäntöä, mutta viime aikoina olemme myös tunnustaneet, että laajakirjoisilla antibiooteilla voi olla sivuvaikutuksia estämällä joitain hyviä bakteereja, jotka muodostavat suoliston mikrobiomimme.”

Blount ja kollegat kehittivät ja validoivat mikrobiomien terveysindeksin antibiootin jälkeiselle dysbioosille (MHI-A) käyttämällä pitkittäisiä suoliston mikrobiomitietoja. MHI-A-algoritmi tunnistaa mikrobiomien taksonomisten luokkien määrän, jotka muuttuivat ja korreloivat kliinisen vasteen kanssa toistuvan hoidon jälkeen Clostrioides vaikea infektiot.

“Olemme keränneet mikrobiomitietoja erittäin suurelta joukolta potilaita useista kontrolloiduista kliinisistä tutkimuksista, ja olemme löytäneet algoritmin, joka antaa meille tämän mikrobiomin terveysindeksin eli MHI-A:n, jolla on korkea diagnostinen tarkkuus. tunnistaa ja erottaa antibiootin jälkeinen dysbioosi terveestä koostumuksesta”, Blount päätti. “Uskomme, että se voisi olla hyödyllinen alalla monella tapaa.”

Leave a Comment