NFL:n valmennusmuutokset: Dolphins nappasi 49ers OC McDanielin

Jälkeen NFLn runkosarja päättyi, useilla joukkueilla oli päävalmentajan paikkoja täytettävänä.

Nyt monet uudet kasvot ovat matkalla uusiin paikkoihin, kun NFL-valmennuskaruselli alkaa tulla täyteen.

Tässä viimeisimmät valmennusliikkeet:

Miami Dolphins

Huolimatta viime viikkojen otsikoista Miamissa entisen päävalmentajan Brian Floresin ympärillä, Dolphinsin täytyi vielä vaihtaa Floresin tilalle tällä välikaudella – ja kerrotaan, että he saivat kaverinsa sunnuntaina.

Viimeksi 38-vuotias Mike McDaniel toimi San Francisco 49ersin hyökkäävänä koordinaattorina yhden kauden Kyle Shanahanin johdolla auttaen Nineria pääsemään NFC-mestaruusotteluun. Hän toimi joukkueen pelikoordinaattorina kolmen kauden aikana ennen OC:ksi tulemista ja palveli aiemmin hyökkäysasemissa Houston Texansin, Cleveland Brownsin ja Atlanta Falconsin muun muassa.

Minnesota Vikings

Vaikka tiedot ovat epävirallisia, Vikings on valinnut Ramsin hyökkäyskoordinaattorin Kevin O’Connellin seuraavaksi päävalmentajakseen, joka korvaa Mike Zimmerin.

O’Connell, 36, on auttanut johtamaan Rams-hyökkäystä viimeisten kahden kauden ajan ja toimi Washington Commandersin OC:ssa vuonna 2019.

Jacksonville Jaguars

Entinen Philadelphian päävalmentaja Doug Pederson on mies, joka siirtyy Jacksonville Jaguarsin päävalmentajan tehtäviin Urban Meyerin kanssa vietetyn kivisen kauden jälkeen.

Pederson valmentaa Eaglesia vuosina 2016–2021 ja johti ne tunnetusti voittoon Super Bowl LII:ssa. Hänet päästettiin irti kauden 2020 jälkeen, kun hän teki 4-11-1 ennätyksen sillä kaudella ja sijoittui viimeiseksi NFC Eastissä.

Viiden Philly-kauden aikana Pederson voitti 42-37-1 ja voitti kaksi NFC East -tittelin ja yhden NFC-tittelin matkalla kohti Super Bowl -voittoa.

Pederson auttoi Phillyä menestymään myös toisella tärkeällä alueella: nuoren QB:n, Carson Wentzin, hoidossa. Vuonna 2017 Wentz julkaisi yhden uransa parhaista kausista Pedersonin johdolla ja johti Eaglesin 11-2-ennätykseen liigan johtavalla 78,5 QBR:llä. Jags todennäköisesti toivoo, että Pederson pystyy samalla tavalla paimentamaan vuoden 2021 parasta NFL-draft-valintaa, Trevor Lawrencea.

Las Vegas Raiders

Yksi valmennusmarkkinoiden kuumimmista nimistä on poissa keskustelusta, kun Las Vegas Raiders solmi sopimuksen pitkäaikaisen Patriotsin hyökkäyskoordinaattorin Josh McDanielsin kanssa.

Siirto tapahtuu erittäin kiistanalaisen, nousujohteisen kauden jälkeen, johon osallistui Jon Gruden, joka erosi 11. lokakuuta sen jälkeen, kun raportti kertoi yksityiskohtaisesti hänen käyttäneen rasistista, homovastaista ja naisvihasta kielenkäyttöä sähköposteissa useiden vuosien ajan.

Raiders pystyi poimimaan palaset sieltä ja voitti villin runkosarjan finaalin Chargersista ja vahvisti pudotuspelipaikan väliaikaisen valmentajan Rich Bisaccian johdolla, mutta Joe Burrow ja Bengals putosivat heidät villikorttikierroksella.

New Yorkin jättiläiset

Giants päätti pitää asiat lähellä kotia.

Viikko sen jälkeen, kun Buffalo Billsin entisen apulaispääjohtajan Joe Schoenin palkkaaminen, Giants palasi takaisin Buffalon kaivoon ja palkkasi perjantaina uudeksi päävalmentajakseen Billsin hyökkäyskoordinaattorin Brian Dabollin.

Daboll on usein tunnustettu Billsin tähden pelinrakentaja Josh Allenin kehityksen valvonnasta sen jälkeen, kun hän oli viettänyt neljä viimeistä kautta Buffalo-hyökkäyksen johtamisessa. Hän toimi aiemmin hyökkäävänä koordinaattorina Alabama Crimson Tiden (2017), Kansas City Chiefsin (2012), Miami Dolphinsin (2011) ja Cleveland Brownsin (2009-10).

Seuraava tehtävä Dabollin edessä on elvyttää Giants-franchise, jolla ei ole ollut voittokautta vuoden 2016 jälkeen ja jolla on yksi pudotuspelipaikka viimeisen vuosikymmenen aikana. New York, sen viimeinen päävalmentaja Joe Judge, meni 10-23 kahden viime kauden aikana, ja kuluneen runkokauden aikana sijoittui 31. sijalle hyökkäysten kokonaismäärässä ja pisteissä per peli.

Denver Broncos

Broncos palkkasi Green Bayn hyökkäyskoordinaattorin Nathaniel Hackettin uudeksi päävalmentajakseen liikkeellä, joka varmasti herättää juonittelua, koska Hackettilla on läheiset siteet Packersin pelinrakentaja Aaron Rodgersiin, joka on ollut avoimesti epävarma uransa tulevaisuudesta.

Hackettin oli määrä haastatella Jaguaria torstaina, mutta Broncos astui paikalle keskiviikko-iltana estääkseen tämän tapahtuvan.

Hackett korvaa Vic Fangion, joka päästettiin irti voiton 7-10 jälkeen, Broncosin viides peräkkäinen tappiokausi. Tämä on Hackettin ensimmäinen työjakso päävalmentajana.

Broncosilla on noin 50 miljoonaa dollaria ennustettua ylärajaa, 11 valintaa tulevassa draftissa ja vahva puolustus. Mutta heiltä puuttui pelinrakentajapeli, sillä Teddy Bridgewater ja Drew Lock aloittivat molemmat. Nyt Rodgersin spekulaatiot ovat väistämättömiä.

Chicagon karhut

Erotessaan Matt Nagyn ja pääjohtaja Ryan Pacen sen jälkeen, kun joukkue sijoittui kolmanneksi NFC Northissa lukemin 6-11, jotkut ajattelivat, että Bears voisi etsiä hyökkäävästi ajattelevaa valmentajaa nuoren pelinrakentajan Justin Fieldsin hoitamiseksi.

Sen sijaan he menivät Eberflusin kanssa, joka liittyy uuteen päävalmentaja Ryan Polesiin yrittäessään kääntää pelisarjaa, joka on jäänyt pudotuspeleistä väliin yhdeksännä viimeisestä 11 kaudesta.

Eberflus vietti viimeiset neljä kautta Coltsin puolustuskoordinaattorina, jonka kanssa hänen joukkueensa sijoittui 10 parhaan joukkoon maalinteossa puolustuksessa kolme kertaa.

Chicago haastatteli myös Dallasin puolustuskoordinaattoria Dan Quinnin ja Coltsin ja Lionsin entisen päävalmentajan Jim Caldwellin.

Dallas Cowboys

Dallasissa on spekuloitu paljon siitä, että päävalmentaja Mike McCarthyn työ voisi olla vaarassa joukkueen pettymyksen jälkeen pudotuspeleistä. Ja nyt, Quinnin – kuuman hyödykkeen, joka on haastatellut useita päävalmentajan töitä – raportoitu päätös pysyä paikallaan vain lisäämään öljyä tuleen.

Quinn auttoi kääntämään Cowboysin puolustuksen. Vuotta sen jälkeen, kun se salli franchising-ennätyksen 473 pistettä, joukkue sijoittui seitsemänneksi pelikohtaisissa pisteissä ja johti NFL:ää 34 takeella.

Hän on toiminut päävalmentajana aiemminkin, kun hän on johtanut Atlanta Falconsin 43-42 ennätykseen vuosina 2015-20 ja ohjannut heidät Super Bowliin vuonna 2016.

Jäljellä olevat päävalmennukset ovat:

– New Orleans, jossa Sean Payton erosi tällä viikolla.

– Houston, joka erotti David Culleyn vain yhden kauden jälkeen.

Pysy kuulolla saadaksesi lisää päivityksiä.


Hanki lisää National Football Leaguesta Seuraa suosikkejasi saadaksesi tietoa peleistä, uutisista ja muusta.Leave a Comment