City National Bank palaa Habitat for Humanity of Greater Losin esittelysponsorina … | Uutiset

LOS ANGELES, helmikuuta 08.08.2022 (GLOBE NEWSWIRE) – Habitat for Humanity of Greater Los Angeles (Habitat LA) ilmoittaa ilolla, että City National Bank tukee vuoden 2022 Los Angeles Builders Ball® -tapahtumaa esittelysponsorina. Habitat LA myöntää tapahtumassa myös City Nationalille Foundation Builder -palkinnon tunnustuksena yrityksen ja sen kollegoiden organisaatioon tekemästä muutosvaikutuksesta.

Builders Ball – joka pidetään keskiviikkona 9. maaliskuuta kello 18 Beverly Hilton -hotellissa Beverly Hillsissä, Kaliforniassa – on Habitat LA:n suurin vuotuinen varainkeruu. Tapahtuman tuotto edistää Habitat LA:n pyrkimyksiä rakentaa ja korjata kohtuuhintaisia ​​asuntoja koko Los Angelesin alueella. Tämä on kolmas peräkkäinen vuosi, jolloin City National toimii tapahtuman esittelysponsorina.

“Yhteisöidemme palveleminen, erityisesti kaikkein eniten tarvitsevien, on osa DNA:ta City National Bankissa”, sanoi Linda Duncombe, Habitat LA:n hallituksen jäsen ja City Nationalin markkinointi-, tuote- ja digitaalijohtaja. “Habitat LA on vuosien ajan auttanut parantamaan kaupunkiamme, ja olemme jatkaneet rakentamista yhdessä pandemian vaikeimpina hetkinä. Meillä on etuoikeus auttaa tätä organisaatiota rakentamaan parempaa tulevaisuutta tulevina vuosina.”

City National on pitkään tukenut Habitat LA:n ohjelmia ja lahjoittanut yli 700 000 dollaria vuodesta 2002 lähtien. Pankki tekee myös yhteistyötä Habitat for Humanityn tytäryhtiöiden kanssa eri puolilla maata. Tällä viikolla City National vahvisti kansallisen tukensa järjestölle kolmatta vuotta peräkkäin, mikä edistää sen sitoutumista vahvojen yhteisöjen rakentamiseen.

City National tunnistaa myös vapaaehtoistyön arvon, ja sen kollegat ovat auttaneet asuntojen rakentamisessa ja korjaamisessa. Toistuvana sponsorina useille Habitat LA allekirjoitustapahtumille – mukaan lukien 2021 Veterans Home Repair Blitz ja 2019 ja 2020 Power Women, Power Tools® – City National on osoittanut jatkuvaa omistautumistaan ​​Yhdysvaltain veteraaneille, eritaustaisille naisille ja pienituloisille. henkilöt ja perheet, jotka etsivät taloudellista apua ja kunnollista asuinpaikkaa.

“Habitat LA on ilo tunnustaa pitkäaikaisen kumppanimme City National Bankin vuoden 2022 säätiön rakentajaksemme tämän vuoden Builders Ballissa. Olemme sitoutuneet auttamaan paikallisia yhteisöjämme menestymään, ja olemme kiitollisia heidän jatkuvasta tuestaan ​​sekä paikallisesti että koko maassa”, sanoi Erin Rank, Habitat LA:n toimitusjohtaja. “Olemme myös innoissamme, että he palaavat Los Angeles Builders Ball -tapahtumamme sponsoreina.”

Gaalan teema – Kotien rakentaminen, yhteisöt ja toivo – näkyy illan ohjelmassa, kun Habitat LA kunnioittaa City Nationalia ja kahta muuta työssämme hyvin arvostettua kumppania: Clark Constructionia ja palkittua näyttelijää ja ohjaaja Chandra Wilsonia. Viihteestä huolehtivat Morris Day ja The Time.

Tietoja Habitat for Humanity of Greater Los Angelesista

Habitat for Humanity of Greater Los Angeles (Habitat LA) muuttaa kaupunginosia koko suur-Los Angelesissa kokoamalla yhteisön yhteen rakentamaan edullisia koteja, tarjoamaan tärkeitä kodin korjauksia ja auttamaan perheitä jälleenrakentamisessa luonnonkatastrofien jälkeen. Habitat LA vahvistaa perheitä auttamalla heitä saamaan edullisia lainoja, asumisneuvontaa ja ennakkomaksuapua. Lisätietoja on osoitteessa www.habitatla.org. Lisätietoja vuoden 2022 Los Angeles Builders Ballista löytyy täältä: https://www.habitatla.org/2022-los-angeles-builders-ball/

Tietoja City Nationalista

City National Bank tarjoaa 91,3 miljardin dollarin omaisuuden pankki-, sijoitus- ja luottamuspalveluita 74 toimiston kautta, mukaan lukien 19 täyden palvelun aluekeskusta, Etelä-Kaliforniassa, San Franciscon lahden alueella, Nevadassa, New Yorkissa, Nashvillessä, Atlantassa, Minneapolisissa, Washington, DC ja Miami*. Lisäksi yhtiö ja sen sijoitusyhtiöt hallinnoivat tai hallinnoivat 99,8 miljardin dollarin asiakkaiden sijoitusomaisuutta.

City National on Royal Bank of Canadan (RBC) tytäryhtiö, joka on yksi Pohjois-Amerikan johtavista monipuolisista rahoituspalveluyrityksistä. RBC palvelee yli 17 miljoonaa henkilö-, yritys-, julkisen sektorin ja institutionaalista asiakasta toimistojensa kautta Kanadassa, Yhdysvalloissa ja 27 muussa maassa.

Lisätietoja City Nationalista on yhtiön verkkosivuilla osoitteessa cnb.com.

*City National Bank toimii Miamissa ja Floridan osavaltiossa CN Bankina.

Mediayhteystiedot: Francesca DiBrito C: 310-738-2035 fdibrito@habitatla.org

Tähän ilmoitukseen liittyvät kuvat ovat saatavilla osoitteessa

https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/da686f85-a3b1-4c47-8c6d-af6bf4c76e61

https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/7fc353f6-cdbd-4a90-9f3e-7174bd265fd3

Copyright 2022 GlobeNewswire, Inc.

.

Leave a Comment