Destiny 2:n kausi Of The Risen Allies Humanity with the Cabal

Mutta vastaako Kabal ihmiskunnan kutsuun?


Ylösnousseiden kausi
Bungien kautta

Witch Queen on tulossa, eikä vain kuvaannollisessa merkityksessä. Hän on kirjaimellisesti tulossa tuhoamaan ihmiskunnan Destiny 2:n kaudella 16.

Kuten The Witch Queen -videodokumentissa näkyy, Season of the Risen ei ainoastaan ​​tuo Savathunin takaisin kuolleista, vaan hän myös antaa valon Lucent Broodin keskuudessa. Nämä epäkuolleet Hive ovat hänen käytössään, ja Savathun käynnistää hyökkäyksen Maahan, joka voi merkitä kaiken lopun.

Aiheeseen liittyvä: Live-action Destiny -elokuva olisi virhe

Voittaakseen Lucent Broodin Zavala pyytää Cabal Empress Caitlia avuksi. Valittujen kauden aikana muistat, että Zavala tekee rauhansopimuksen Cabalin kanssa sen jälkeen, kun he saapuivat järjestelmään ja hyökkäsivät pesää ja ihmiskuntaa vastaan. Keskinäinen vihollinen saa aikaan outoja sänkykavereita, ja Zavala ja Caitl kunnioittavat säälittävästi, mutta muuttuuko se suuremmaksi liittoudeksi molempien kiusattujen kansojen välillä?

PÄIVÄN THEGAMER-VIDEO

Voit kertoa videossa näytetyistä lyhyistä kohtauksista, että kaikki eivät ole mukana suunnitelmassa kutsua Cabal puolustautumaan Lucent Broodia vastaan, mutta heillä on yksi asia, jota ihmiskunta kipeästi tarvitsee. Cabal on kehittänyt anti-Light-teknologian, joka deaktivoi valopohjaiset kyvyt ja jota voitaisiin käyttää Lucent Broodin tekemiseen haavoittuvaiseksi. Se saattaa olla ihmiskunnan ainoa toivo voittaa Savathun.

No, se ja Vartijat tietysti. Ne, jotka ostavat The Witch Queen -laajennuksen, voivat tunkeutua Savathunin valtaistuimen maailmaan yrittääkseen kukistaa petoksen jumalan. Kuten Destiny 2:n kausille on tapana, taistelu Lucent Broodia vastaan ​​maan päällä (ja vidocin perusteella todennäköisesti Kuuta vastaan) on ilmainen kaikille pelaajille.


Cabal-teema sopii yhteen Witch Queenin uusista eksoottisista aseista. Grand Overture on uusi Exotic, joka on pohjimmiltaan jättimäinen Cabal-konekivääri, joka ampuu etanoita. Dokumentissa on myös edustettuna uutta Cabal-aiheista kosmetiikkaa, mukaan lukien panssari ja Ghost-kuori.

Season of the Risen ja The Witch Queen -laajennus saapuvat molemmat 22. helmikuuta.

Seuraava: Jos aiot olla varkain jousiampuja Skyrimissä, saatat yhtä hyvin tehdä sen oikein


Cyberpunk 2077 Theo
Miksi kukaan ei koskaan puhu Cyberpunk 2077:n parhaasta hahmosta?

Cyberpunk 2077:n suurin vahvuus on sen näyttelijät, mutta jotkut sivuhahmot tarvitsevat silti rakkautta

Lue Seuraava


Kirjailijasta

Leave a Comment