Howard Stern saa Al Michaelsin kiemurtelemaan samalla kun hän lyö NBC:tä mahdollisen syrjäyttämisen takia

1. Al Michaels on tehnyt erinomaista työtä viime viikkoina välttäen kysymyksiä tulevaisuudestaan ​​NBC:ssä.

Verkoston kerrotaan siirtyvän Michaelsista äänenä Sunnuntai-illan jalkapallo kun hänen sopimuksensa päättyy Super Bowlin jälkeen ja korvaa hänet Mike Tiricolla. Michaelsista odotetaan tulevan Amazonin pelimies Torstai-illan jalkapallo paketti ensi kauden alussa.

Koska Michaels kutsuu 11. ja todennäköisimmin viimeisen Super Bowlinsa tänä sunnuntaina, hän on tehnyt paljon mediaa. Ja kaikki ovat kysyneet Alilta Amazonille menemisestä ja siitä, mitä hän ajattelee NBC:n vaihtamisesta, ennen kuin hän on antanut vastaukseksi jonkinlaisen muunnelman: “Katsotaan, mitä tapahtuu, kun sopimukseni päättyy”. Hän jopa teki sen SI Media Podcast marraskuussa keskustelumme noin 20 minuutin kohdalla.

.

Leave a Comment