Kevin Spiegel nimitettiin Crozer Healthin toimitusjohtajaksi

UPLAND — Crozer Healthin johto on vaihtunut. Vaikka hänen LinkedIn-profiilissaan edelleen mainitaan Peter Adamo toimitusjohtajana, Adamon tilalle on tullut Kevin Spiegel, jota itse kuvataan käännekohtaiseksi asiantuntijaksi ja joka on toiminut Erlanger Health Systemin toimitusjohtajana Chattanoogassa Tennissä viimeiset kuusi vuotta. .

Crozer Healthin on vuodesta 2016 lähtien omistanut Prospect Medical Holdings, joka omistaa myös Erlanger Health Systemsin. Vaikka Crozer Health ei vahvistanut muutosta, sen verkkosivuilla on nyt Spiegelin toimitusjohtaja.

Prospect Medical Holdings Inc. on terveydenhuollon palveluyritys, joka omistaa ja operoi 13 sairaalasairaalaa sekä 40 klinikkaa ja avohoitokeskusta. Los Angelesissa sijaitseva Prospect hallinnoi terveydenhuoltopalveluja noin 270 000 jäsenelle, jotka ovat rekisteröityneet sen yli 8 900 perusterveydenhuollon lääkärin ja erikoislääkärin verkostoihin.

Adamo tuli Crozeriin vain kuukautta ennen kuin COVID-19-pandemia iski Delawaren piirikuntaan, ja viimeiset kaksi vuotta ovat olleet vaikeaa aikaa terveydenhuoltojärjestelmälle. Pandemia on täyttänyt päivystyshuoneet ja teho-osaston vuoteet ja työntänyt henkilöstön kriisitasolle.

Huhtikuussa 2020 Crozer sulki kaikki Springfieldin sairaalan yksiköt ensiapuosastoa lukuun ottamatta. Osasto suljettiin sitten tammikuun puolivälissä henkilöstöongelmien vuoksi, jotka yhtiön virkamiesten mukaan johtuivat pandemiasta. Tammikuun lopulla Delaware County Memorial Hospitalin synnytysosasto, joka synnytti keskimäärin 1 800 vauvaa vuodessa, suljettiin pysyvästi.

Useiden muiden yksiköiden on nyt kerrottu olevan edessään henkilöstövähennyksiä tai sulkemisia, mukaan lukien kotihoito ja Taylor Hospitalin sairaalahoito.

Delawaren piirikunnan neuvoston puheenjohtaja tohtori Monica Taylor sanoi, että lääni seuraa tarkasti tapahtumia terveydenhuoltojärjestelmässä, joka on yksi alueen suurimmista työnantajista.

“Delaware County arvostaa suhdetta, joka sillä on Crozer Healthiin ja sen asukkaille tarjoamia elintärkeitä palveluja”, Taylor kirjoitti maanantaina sähköpostissa. ”COVID-19-pandemia on aiheuttanut valtavan stressin terveydenhuollon tarjoajille ympäri maailmaa, ja Crozer on ollut elintärkeä taistelussa COVID-19:ää vastaan. Maakunta seuraa tilannetta tiiviisti Crozerissa varmistaakseen, että asukkailla on pääsy terveydenhuoltoon.

LinkedIn-profiilissaan Spiegel kuvailee itseään kokeneeksi terveydenhuollon johtajaksi, joka on valvonut koko yrityksen strategista suunnittelua ja liiketoiminnan kehittämistä.

“Olen myös tarjonnut johdon ohjausta sivustoilla, jotka navigoivat kriisitoimia COVID-19-pandemiaan”, sivulla todetaan. ”Tässä ominaisuudessa ohjasin yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa ja kehitin luovia ratkaisuja kapasiteetin nopeaan kasvattamiseen, toimitusten nopeuttamiseen ja viestinnän tehostamiseen. Edellisessä tehtävässäni Erlanger Health Systemin toimitusjohtajana johdin käännettä, joka johti heidän historiansa parhaaseen kokonaissuoritukseen. Sain kolme joukkovelkakirjaluokitusta rahoittaakseni pääomaparannuksia, kunnostin toimintoja ja neuvottelin sopimuksia järjestelmän jalanjäljen laajentamiseksi.”

Leave a Comment