SF palkkaa nopeasti 100 työntekijää parantamaan mielenterveyttä ja huumehoitoa

Pormestari London Breedin Tenderloinin hätätilan aikana San Francisco palkkasi nopeasti 100 kansanterveysalan työntekijää täyttämään avoimia paikkoja, jotka ovat estäneet kaupungin mielenterveyden ja päihdehäiriöiden hoitojärjestelmän uudistamista.

Kaupunki ilmoitti tiistaina, että se aikoo palkata 100 työntekijää lisää 90 päivää kestäneen hätätilanteen loppuun mennessä. Rekrytointi, yleensä vähintään kuuden kuukauden prosessi, saatiin päätökseen kahdessa kuukaudessa.

“Näiden käyttäytymisterveystyöntekijöiden nopea palkkaaminen on todiste siitä, että kun leikkaamme byrokratiaa ja käsittelemme aggressiivisesti kaupunkimme kiireellisimpiä tarpeita, voimme tehdä todellista, konkreettista muutosta ja tarjota palveluita nopeammin”, Breed sanoi tiistaina antamassaan lausunnossa.

Kaupunki käyttää tänä tilivuonna 607 miljoonaa dollaria käyttäytymisterveysjärjestelmään, joka palvelee noin 20 000 ihmistä. Kaupunki julkaisi lehdistötiedotteen rekrytoinnin edistymisestä ennen kuin hallintoneuvoston oli määrä järjestää kuuleminen ja se voisi äänestää uudelleen hätätilanteen hyväksymisestä tiistain hallituksen kokouksessa.

Viikkoa ennen joulua Breed ilmoitti sisäfileen hätätilanteesta vastatakseen yliannostuskuolemiin, samalla kun lupasi poliisin kovan linjan huumekauppaa ja huumeiden käyttöä vastaan ​​naapurustossa, mikä kriitikkojen mielestä oli väärä lähestymistapa naapuruston ongelmien käsittelyyn. Kaksi valvojaa äänesti hätätilanteen hyväksymistä vastaan, koska pormestari vaati lisää poliisivoimia. Viime kuussa Breed sanoi, että poliisin läsnäolo Tenderloinissa ei ole lisääntynyt pandemian henkilöstön ja budjettirajoitusten vuoksi.

Leave a Comment