Team USA suhtautuu ennakoivasti mielenterveyteen Pekingin kisoissa

2022 Pekingin olympialaiset – Taitoluistelu – Joukkuekilpailu – Pariluistelu – Vapaaluistelu – Capital Indoor Stadium, Peking, Kiina – 7. helmikuuta 2022. Yhdysvaltalainen Alexa Knierim ja yhdysvaltalainen Brandon Frazier reagoivat esityksensä jälkeen. REUTERS/Phil Noble

Rekisteröidy nyt saadaksesi ILMAISEKSI rajoittamattoman pääsyn Reuters.com-sivustolle

PEKING, 8. helmikuuta (Reuters) – Yhdysvaltain olympiavirkailijat kertoivat oppineensa Tokion kisoista urheilijoiden mielenterveyden tukemisesta ja omaksuneensa ennakoivan lähestymistavan Pekingissä, jossa eristyneisyys ja COVID-19-pelot ovat lisänneet stressiä.

Voimistelija Simone Biles, nelinkertainen kultamitalisti, kirjoitti uudelleen mielenterveyden pelikirjan Tokiossa puolustaen urheilijan hyvinvointia keskustelussa, joka pidettiin kerran tabuna ja joka kuitenkin resonoi kesäkisoista talveen. Lue lisää

Yhdysvaltain olympia- ja paralympiakomitea (USOPC) suoritti mielenterveystutkimuksia ahdistuksesta ja masennuksesta viime vuonna saadakseen käsityksen siitä, missä urheilijat olivat ennen Pekingin kisoja, ja ovat tuoneet kilpailuun joukon mielenterveysresursseja. Lue lisää

Rekisteröidy nyt saadaksesi ILMAISEKSI rajoittamattoman pääsyn Reuters.com-sivustolle

“Yksi palautteista, joita saimme Tokion jälkeen, oli: “No minulla ei ollut kriisiä, joten en ottanut yhteyttä”, USOPC:n mielenterveyspalveluiden johtaja Jessica Bartley kertoi Reutersille.

“Ja siksi yritimme tehdä hyvin selväksi, että emme ole täällä vain kriisin vuoksi. Olemme olemassa ennaltaehkäisyn, ylläpidon ja mielenterveyden vuoksi.”

Ikään kuin maailman suurimmalla näyttämöllä kilpailemisen jännitys ei olisi tarpeeksi suuri, Pekingin kisojen kilpailijat kamppailevat eristyneisyydestä ja ahdistuksesta siitä, voisiko COVID-19-positiivinen testi tuhota heidän olympiaunelmansa.

Amerikkalainen taitoluistelija Vincent Zhou näki viimeksi pandemian romahtaneen olympiaunelmansa, ja hän ilmoitti maanantaina vetäytyneensä tämän viikon miesten kaksinkilpailusta positiivisen testin jälkeen. Lue lisää

“Jotkut urheilijat menettävät unen sen takia”, sanoi Bartley, joka palkattiin syyskuussa 2020 USOPC:ssa “ensimmäiseksi pidetyksi” rooliksi.

“Jotkut urheilijoistamme jopa oleskelevat huoneessaan ennen kilpailua, jotta he harjoittelevat ja sitten vain todella pitävät itseään eivätkä ole niin sitoutuneita joihinkin kisoissa meneillään oleviin aktiviteetteihin.”

Rutiinitarkastukset urheilijoiden kanssa ovat osa Team USA:n kokonaisvaltaista lähestymistapaa, ja tarjolla on myös tiiminrakennusaktiviteetteja, elokuvia ja pelejä stressin lievittämiseksi.

Bartley, entinen yliopisto-oppilasjalkapalloilija, jolla on tohtorin tutkinto kliinisestä psykologiasta, sanoi haluavansa auttaa lopettamaan vanhentuneet ajatukset mielenterveydestä ja suorituskyvystä.

“Minä kuuluin urheilijoiden sukupolveen, joka imesi sitä ja hieroi siihen likaa”, Bartley sanoi.

“Olemme itse asiassa havainneet – ja sen takana on tiedettä ja kirjallisuutta – se, että ongelman käsitteleminen ennen kuin siitä tulee kriisi tai työskentely jonkun mielenterveystyön parissa voi tehdä heistä vahvemman urheilijan.”

Rekisteröidy nyt saadaksesi ILMAISEKSI rajoittamattoman pääsyn Reuters.com-sivustolle

Amy Tenneryn raportointi Pekingissä, lisäraportointi: Parniyan Zemaryalai; Leikkaus Jacqueline Wong

Standardimme: Thomson Reutersin luottamusperiaatteet.

.

Leave a Comment