Terveydenhuollon työntekijöiden pitäminen turvassa uhkien ja väkivallan piikin keskellä | Chicago News

Lääkärit, sairaanhoitajat ja terveydenhuollon työntekijät kohtaavat yhä enemmän uhkauksia ja väkivaltaa, mikä on pitkäaikainen ongelma, joka on pahentunut pandemian aikana.

Tämä on American Medical Associationin varoitus äskettäisessä julkaisussa, jossa todetaan, että jopa 38 prosenttia terveydenhuollon työntekijöistä kohtaa väkivaltaa uransa aikana ja että alan työntekijöitä oli 50 prosenttia todennäköisemmin häiritty, uhkailtu tai loukkaantunut. COVID-pandemian aikana.

“AMA on syvästi huolissaan tästä uhkaavasta käytöksestä ja siitä, miten se on vaikuttanut yhä vihamielisemmään työympäristöön lääketieteen alueella, erityisesti niille, jotka ovat kansakuntamme COVID-19-vastauksen etulinjassa”, kirjoittaa tohtori Gerald Harmon, AMA:n presidentti. .

Harmon vaatii parempaa uhkien ja hyökkäysten seurantaa, parempia turvallisuusprotokollia terveydenhuollon työntekijöiden suojelemiseksi ja “solidaarisuuteen perustuvia strategioita” eri terveydenhuoltojärjestelmissä vihan ja väkivallan vastustamiseksi.

Vaikka asianajajat sanovat, että COVID-19-pandemia on pahentanut ongelmaa, se ei ole uusi ongelma. Harmon lainaa liittovaltion tilastoja, jotka osoittavat terveydenhuollon työntekijöiden loukkaantumisten lisääntyneen 67 % vuosina 2011–2018. Kristen Perez Illinois Nurses Associationista on samaa mieltä siitä, että se on ollut huolestuttava ongelma, ja sanoo, että se pakottaa ihmiset miettimään, haluavatko he edelleen työskennellä lääketieteen ala.

“Se vaatii valtavan henkisen rasituksen. Se aiheuttaa stressiä ja ahdistusta päivittäin. Tiedän kollegoiltani ja jopa itseltäni, että se saa sinut pysähtymään, kun olet menossa tilanteeseen (ja ajattelet): “Onko tämä turvallista minulle?””, Perez sanoi.

Harmon sanoo myös, että on tärkeää puuttua rasististen uhkausten ja lääkäreitä ja sairaanhoitajia vastaan ​​kohdistuvien hyökkäysten lisääntymiseen.

”Ei voida hyväksyä sitä, että lääketieteen kollegoillemme kerrotaan, että he selviävät häirinnästä ja uhkaavasta käytöksestä. On ehdottoman tärkeää, että lääkärit ja terveydenhuollon ammattilaiset tuntevat olonsa turvalliseksi, olimmepa sitten potilaiden hoidossa tai pyrkiessämme edistämään tasapuolisuutta yhteisöissämme”, hän kirjoittaa.

Ja Perez kehottaa kiinnittämään enemmän huomiota henkilöstötarpeisiin sanomalla, että lyhytsanaiset sairaalat voivat suututtaa potilaita ja tehdä ympäristöstä vähemmän turvallisen kaikille.

“Yksi suurimmista potilaiden valituksista liittyy siihen, että hoitajani ei saapunut luokseni ajoissa, olen odottanut tätä.” Heidän turhautumisensa työnkulkuun… on otettu sairaanhoitajaan, joka on terveydenhuoltojärjestelmän kasvot. Jos (sairaalat) käsittelevät henkilöstötarpeita, ne vastaavat potilasturvallisuustarpeisiin (ja) sairaanhoitajien turvallisuustarpeisiin”, Perez sanoi.


Leave a Comment