Vuoden 2022 NBA-vaihdon takaraja: 76ersin Joel Embiid puntaroi Ben Simmonsin ja James Hardenin huhuja

Kun NBA-kaupan määräaika on vain muutaman päivän päässä, spekulaatiot pyörivät koko liigan maisemissa. Yksi tämän vuoden kuumimmista aiheista ennen määräaikaa on Philadelphia 76ersin mahdollisuus vaihtaa tyytymätön All Star -hyökkääjä Ben Simmons Brooklyn Netsiin MVP James Hardeniksi. Nähtäväksi jää, toteutuuko sopimus vai ei, mutta se on varmasti kiehtova mahdollisuus. Sixersin All-Star-keskittymä Joel Embiid on ilmeisesti kuullut jyrinät, ja maanantaina häneltä kysyttiin, mitä mieltä hän on Hardenista esiintyessään 97.5 The Fanaticissa Philadelphiassa.

“Hän pelaa Brooklyn Netsissä, enkä voi tehdä asialle mitään”, Embiid sanoi Hardenista. “Se on kuin kysyisit minulta kysymyksen, kuten: haluaisitko pelata Steph Curryn kanssa? On selvää, että parhaat pelaajat tekevät toisistansa parempia, ja hän kuuluu siihen kategoriaan, että hän vain pystyy – ja hän on päässyt lähelle ennenkin. Hän on päässyt konferenssin finaalissa, hän on päässyt lähelle finaaliin pääsyä. Mutta sitä en todellakaan voi kommentoida, koska hän pelaa toisessa joukkueessa, eikä se ole realistista. Näemme kaikki saman asian Internetissä, enkä minä tietää mikä on totta ja mikä ei.

“Uskon meidän kavereiden, joukkuetovereideni kanssa, että meillä on mahdollisuus yhdessä”, Embiid lisäsi. “Se vaatii meitä kaikkia pelaamaan korkeimmalla mahdollisella tasolla kilpaillaksemme… En voi kommentoida toisen joukkueen pelaajaa, mutta joka ei ole Kevin Durantin tai Steph Curryn tai James Hardenin fani. “He ovat kaikki tämän liigan huippupelaajia. Rakastan heidän katsomistaan, nautin heidän pelistään ja siitä, mitä he ovat pystyneet tekemään urallaan.”

Mitä tulee Philadelphian etutoimiston tekemiin päätöksiin, Embiid teki selväksi, että hän ei halua olla mukana. “Haluan pysyä poissa siitä”, Embiid sanoi. “En halua koskaan tuntea tekeväni päätöksen tai haluavani jotain tekemistä sen kanssa. Minulle maksetaan siitä, että menen kentälle, teen kaikkeni tuodakseni tuloksia sillä mitä meillä on. en halua olla vastuussa sen valinnasta, mitä on tehtävä.”

Hardenin lisäksi Embiidiltä kysyttiin myös Simmonsista, joka ei ole vielä pelannut peliä Sixersissä tällä kaudella pyydettyään vaihtoa offseasonin aikana. Embiidin kommentit Philadelphian kauden jälkeisen tappion jälkeen Atlanta Hawksille viime kaudella on osoitettu syyksi, miksi Simmons ei enää halua pukeutua Sixersiin, mutta iso kaveri ei usko, että niin pitäisi olla. Kun Embiidiltä kysyttiin, oliko Simmonsin reaktio hänen kommentteihinsa “kohtuuton”, hän ei pidätellyt.

“Voi ehdottomasti, ehdottomasti”, Embiid sanoi. “Kun katsot, mitä on sanottu, minusta tämä on bisnestä. Jos emme saa tuloksia, olette aina meidän puolellamme, te aina kiusaatte meitä ja meitä, minkä me joskus ansaitsemmekin. . Jos et pelaa hyvin, ansaitset tsemppiä, ansaitset, että sinulle kerrotaan, että oi, et pelaa hyvin, sinun täytyy olla parempi. Joten en vain usko, että se oli järkevää.”

Joten toivottaisiko Embiid Simmonsin tervetulleeksi takaisin Sixersiin tällä kaudella, jos hän ei siirry määräaikaan mennessä?

“Rehellisesti sanottuna yritän voittaa. Yritän voittaa mestaruuden”, Embiid sanoi. “Mitä tahansa se auttaa minua saavuttamaan sen, pärjään kaikesta huolimatta. Olen aina sanonut sen. On selvää, että olemme parempi joukkue hänen kanssaan lattialla ja olen varma, että monet ihmiset ovat samaa mieltä, vaikka he en halua olla samaa mieltä, sillä ei ole väliä. Olemme silti parempi joukkue hänen kanssaan lattialla. Joten minulle tavoitteeni on aina ollut voittaa mestaruus.”

Vaikka Embiidin viimeisimmät kommentit ovat mielenkiintoisia, ne eivät eroa paljon hänen koko kauden asenteesta. Iso mies näyttää olevan kiinnostunut vain hallitsemaan sitä, mitä hän voi hallita, mikä on hänen leikkinsä. Embiid ei ole koskaan ollut parempi kuin hän on ollut tällä kaudella, ja siksi hän on tällä hetkellä NBA:n MVP-edustaja. Ehkä Philadelphian toimisto painaa liipaisinta ja vaihtaa Simmonsin Hardeniin tai johonkin muuhun ennen määräajan päättymistä. Tai ehkä eivät tee. Riippumatta siitä, mitä tapahtuu, meidän ei pitäisi odottaa näkevämme muutoksia Embiidin lähestymistavassa peliin.

Leave a Comment