“Elävä” urheilukokemuksesi määritellään uudelleen 5G:n avulla

Kaikkein dynaamisin voi olla vaikutus fanien kokemuksiin, sanoo Davyeon Ross, ShotTrackerin toinen perustaja ja presidentti. Suoran datan jakamisen ansiosta lähetystoiminnan harjoittajat voivat näyttää faneille lisäarvoa tuovia kaavioita, kuten laukauskarttoja tai ajantasaisia ​​tilastoja, vaan tulevaisuus voi suunnata kokemukseen, jota fanit voivat helpommin personoida sekä pelissä että kotona. ShotTrackerin tekniikka voi sallia yksittäisten kameroiden seurata yksittäisiä pelaajia, ja suoratoistotekniikan parantuessa fanit voivat jonain päivänä pystyä yksilöimään, ketä he katselevat kentällä tai kentällä kulloinkin – ehkä jopa useita streameja kerralla.

“Tietomme on yhdistetty videoon, joten voisimme tehdä sen niin, että jos olet kotona, voit määrittää sen ja sanoa: ‘Hei, haluan valita, minkä näkymän haluan nähdä. Haluan “Zion Camin” tai ehkä tämän saatavilla olevan pylväsnäkymän”, Ross sanoo viitaten yksittäiseen pelaajaan kiinnitettyihin kameroihin tai stadionin ympärillä oleviin pylväisiin. “Historiallisesti lähetystoiminnan harjoittajat ovat kontrolloineet sitä, mitä näemme kuluttajina. Luulen, että 5G:n kehitys ei ole vain stadionin sisällä, vaan myös stadionien ulkopuolella. Se vahvistaa ja vahvistaa näitä ratkaisuja mahdollistaakseen tietyn tason personointia, joka tulee tulevaisuudessa.”

Kehittynyt fanikokemus

Faneille 5G:n ja urheilun kumppanuus voi muuttaa “elävän” kokemuksen täysin.

Yksi alue, joka todennäköisesti hyötyy suuresti, on stadionin toiminta. Jatkossa fanit voivat halutessaan osallistua peliin ilman lippua, handsfree-pääsyä tai napata nopeasti välipaloja, juomia tai tavaroita maksamalla kosketusvapaalla myyntivaihtoehdolla kortin tai puhelimen sijaan. Ensimmäinen askel tähän suuntaan on äskettäin Miamin Hard Rock Stadiumilla avattu Verizon 5G -verkkokauppa, joka tarjoaa “tappaa ja mene” -kassan.

“Kävin ‘kitkattomassa’ myymälässämme Miamissa”, Nagy kertoo, “ja kävelin sisään ja kävelin ulos 30 sekunnin sisällä ostaakseni tarvitsemani tavarat.”

Lisätyn todellisuuden läpi etsiminen voi antaa faneille mahdollisuuden nähdä odotusajat kylpyhuoneissa, toimilupalinjoissa tai uloskäyntiporteissa ennen kuin he nousevat istuimeltaan. Virvokkeiden nauttimisen puuttuminen on aina ollut stadionin sisäisen kokemuksen haittapuoli.

Muita innovaatioita ei ole vielä suunniteltu. Ja vaikka edistystä huolimatta, Nagy sanoo, että Verizon jatkaa fanien panoksen ottamista vastaan ​​ja muokkaa stadionkokemusta eteenpäin. Hänen tiiminsä tutkii esimerkiksi, kuinka fanit ovat vuorovaikutuksessa Multi-View-kokemuksen kanssa. ”Käytätkö tätä, kun menet ulos tauolle nappaamaan juoman ja haluat pysyä pelin ajan tasalla? Vai onko se jotain, jota aiot käyttää istuimellasi istuessasi 20 riviä taaksepäin pellolta?” Nagy kysyy. “Tutkimme asiaa juuri nyt ja otamme paljon palautetta faneilta.”

Muuttaa tapaa, jolla tiimit seuraavat ja kehittyvät

Fanikokemuksen lisäksi 5G:llä on suuri vaikutus urheilumaailmaan.

Phoenix Sunsin uskomattoman nousun aikana NBA-finaaleihin viime kaudella joukkueella oli salainen ase lahjakkaan joukkueen ja taitavan valmennushenkilökunnan lisäksi. Verizon 5G ja edistyneet analyyttiset työkalut auttoivat Sunsia paljastamaan muuten piilossa olevia oivalluksia. Tiimi käytti 150 HD-kameraa, anturia, solmua ja 3D-voimalevyä tietokoneavusteisen liikeanalyysin, pelaajan ja pallon seurannan sekä laukauksen seurannan tallentamiseen. Sitten se hyödynsi 5G Ultra Wideband -yhteyttä yhdistääkseen kaiken yhdeksi integroiduksi järjestelmäksi.

.

Leave a Comment