Kiipeilyurheilu muistuttaa tennispöytiä putoamis- ja loukkaantumisvaaran vuoksi; Myydään yksinomaan Targetissa

  • Muistutettu Escalade Sports Ping Pong T8482F 4kpl AVENGER Pöytätennispöytä

Tuotteen nimi:

Kiipeilyurheilu Pöytätennis

Vaara:

Tennispöytä voi romahtaa, kun kuluttajat nojaavat pöytää vasten, mikä aiheuttaa putoamisvaaran.

Palautuspäivämäärä:

09. helmikuuta 2022

Muista yksityiskohdat

Kuvaus:

Tämä takaisinveto koskee Escalade Sports Ping-Pong T8482F 4-osaista AVENGER pöytätennispöytää. Jatkettuna pöytä on 108 tuumaa pitkä ja 60 tuumaa leveä. Se taittuu 60 tuumaa pitkäksi ja 22 tuumaksi leveäksi. Pöytä sisältää verkkoverkon, jonka pituus on 60 tuumaa. Mallinumero on pöytätennistopin alapuolella painettuina valkoiseen tarraan. Pöytälevyyn on maalattu “PING-PONG”.

Korjauskeino:

Kuluttajien tulee välittömästi lopettaa takaisin vedettyjen tennispöytien käyttö ja ottaa yhteyttä Escalade Sportsiin saadakseen ilmaisen korjaussarjan ja asennusohjeet tai täyden hyvityksen. Kiipeilyurheilu vaatii kuluttajia leikkaamaan verkon useista kohdista, purkamaan pöydän ja toimittamaan kuvia saadakseen rahat takaisin. Kuluttajien ei tule palauttaa takaisin vedettyjä pöytiä Targetille, vaan heidän tulee ottaa yhteyttä Escalade Sportsiin korjausta tai täyden hyvityksen saamiseksi.

Tapahtumat/vammat:

Escalade Sports on saanut 78 ilmoitusta pöytien romahtamisesta, mukaan lukien neljä ilmoitusta pienistä vammoista naarmuista ja mustelmista.

Kohdista kauppoja valtakunnallisesti ja verkossa osoitteessa www.target.com syyskuusta 2021 marraskuuhun 2021 hintaan 100–170 dollaria.

Jakelija

Kiipeilyurheilu, Evansville, Indiana

nopeaa brändäystä

Yritys suoritti tämän takaisinvedon vapaaehtoisesti CPSC:n Fast Track Recall -prosessin mukaisesti. Fast Track -kutsujen käynnistäjänä ovat yritykset, jotka sitoutuvat työskentelemään CPSC:n kanssa ilmoittaakseen nopeasti takaisinkutsusta ja kuluttajansuojakeinoista.

Tietoja Yhdysvaltain CPSC:stä

Yhdysvaltain kuluttajatuoteturvallisuuskomission (CPSC) tehtävänä on suojella yleisöä kohtuuttomalta loukkaantumisen tai kuoleman riskeiltä, ​​jotka liittyvät tuhansien erilaisten kulutustuotteiden käyttöön. Kuluttajatuotetapahtumien aiheuttamat kuolemat, loukkaantumiset ja omaisuusvahingot maksavat kansakunnalle vuosittain yli 1 biljoona dollaria. CPSC:n työ kuluttajatuotteiden turvallisuuden takaamiseksi on osaltaan vähentänyt kulutustavaroihin liittyvien kuolemien ja vammojen määrää viimeisen 40 vuoden aikana. Liittovaltion laki kieltää ketään myymästä tuotteita, joiden valmistaja on julkisesti ilmoittanut vapaaehtoisesta markkinoilta tai komission määräämä pakollinen takaisinveto.

Hengenpelastustiedot:

SaferProducts.gov

Leave a Comment