Pitkäaikainen urheiluhallinnon tiedekunnan jäsen ja ansioitunut alumni Jim Kahler siirtyy kokopäiväisestä residenssijohtajasta emit-johtajan rooliin lukukauden lopussa

Ohion yliopiston (OHIO) AECOM Center for Sports Administration ilmoitti tänään, että pitkäaikainen tiedekunnan jäsen ja urheiluhallinnon maisteri (MSA) Charles R. Higgins Distinguished Alumnus -saaja (1994) Jim Kahler luopuu kokopäiväisistä tehtävistään ja siirtyy emeritijohtajan roolissa AECOM Liikuntahallinnon keskus kevätlukukauden lopussa.

Kahlerin 17-vuotinen tiedekunnan palvelus College of Businessissa ja Sports Administrationin laitoksessa on merkitty lukuisilla tunnustuksilla ja saavutuksilla. Päällikkö heistä oli osa tarinallisen MSA-ohjelman siirtämistä College of Businessiin, johtanut MSA-ohjelmaa ja toiminut AECOM Center for Sports Administrationin avausjohtajana. Toimikautensa aikana Kahler on auttanut rakentamaan MSA-ohjelmaa nykyiseen asemaan, SportBusinessin maailmanlaajuinen sijoitus #1 8 palkinnon 10 vuodesta. Hänellä oli myös keskeinen rooli Professional MSA (PMSA) -verkkomaisteriohjelman käynnistämisessä, jossa hän johti kolmen ensimmäisen kohortin rekrytointia. Vuonna 2021 Kahler sai kunnian ja hyväksyttiin urheilujohtamisen akkreditointikomission (COSMA) Hall of Fameen menestyksestään yhteistyössä urheilualan organisaatioiden kanssa ja tarjosi arvokkaita kokemuksellisia oppimismahdollisuuksia OHIO:n urheiluopiskelijoille kaikilla tasoilla.

Kahler palasi jatko-ohjelmaan alma materissa vuonna 2005 vietettyään neljä vuotta Arizonan osavaltion yliopistossa, jossa hän käynnisti heidän urheiluhallintoohjelmansa WP Carey School of Businessissa. Ennen akateemiseen tuloaan Kahler toimi 11 vuotta Cleveland Cavaliersin myyntijohtajana ja markkinointijohtajana ja vaikutti Clevelandin menestyksekkääseen NBA All-Star -ottelun isännöintiin vuonna 1997.. Hän toimi myös kolmivuotisen toimikauden NBA:n markkinoinnin neuvoa-antavassa komiteassa ja tarjosi lisäksi myyntikonsultointipalveluita useille ammattilaisurheilujoukkueille ja yrityksille.

Kahler on toiminut pitkään National Sports Forumin ohjauskomiteassa ja toimii myös In Stadium Advertisingin (Chicago, IL) ja Navigate Researchin (Chicago, IL) neuvottelukunnassa.

AECOM Center for Sports Administrationin johtaja ja MSA:n johtaja Matt Cacciato tarjosivat seuraavaa Kahlerin urasta Ohion yliopistossa.

“Jim Kahlerin intohimo ja omistautuminen Ohion yliopiston urheiluhallinnon opiskelijoille, alumneille ja tiedekunnalle on vertaansa vailla. Ohjelman menestys viimeisten 17 vuoden aikana johtuu suoraan Jimin päivittäisestä suuresta työstä. Lisäksi Jimin vuosien aikana luomien aitojen ja molempia osapuolia hyödyttävien suhteiden määrä tarjosi satoja onnistuneita opiskelupaikkoja, näkyvästi markkinointia ja kriittisen tärkeitä tuloja, jotta AECOM-keskuksemme voi kasvaa”, Cacciato sanoi. ”Kykyni siirtyä Jimin aiemmin hoitamiin rooleihin hänen ollessaan täällä antoi minulle mahdollisuuden oppia omakohtaisesti hänen syvästä institutionaalisesta, teollisuudesta ja alumnitietämyksestään. Lopuksi Jim jatkaa tukeaan uudessa emeritijohtajan roolissa AECOM Liikuntahallituksen keskus.”

Kahler suoritti BSBA-tutkinnon Xavier Universitystä ja jatkoi maisterin tutkintonsa Ohion yliopistosta. Hän ja hänen vaimonsa Katie ovat asuneet Ateenassa viimeiset 17 vuotta ja he ovat Peterin (PMSA ’20), Meaghanin (PMSA ’16), Jimmyn ja Caitlinin ylpeitä vanhempia, ja heistä tuli myös isovanhempia ensimmäistä kertaa vuonna 2021.

Leave a Comment