Puuttuuko LeBron Jamesilta “kytkingeeni”?

Kun loistava pelaaja jää eläkkeelle, ajatukset kääntyvät luonnollisesti perintöihin – ja siihen, missä pelaajat asettuvat toisiaan vastaan ​​urheilulegendojen panteonissa.

Näin tapahtui viime viikolla, kun Tom Brady päätti lähteä 22 NFL-kauden jälkeen. Vain Bradyn vertaaminen NFL-legendoihin ei riittänyt.

Tarkkailijoiden täytyi ajatella laajemmin ja esittää kysymyksiä, kuten: “Kukalla oli suurempi vaikutus urheiluun 2000-luvulla, Bradylla vai LeBron Jamesilla?”

Ja vaikka keskustelu Bradyn asemasta NFL:n historiassa saattaa ratketa, samaa ei voida sanoa Jamesista, sillä monet pitävät Michael Jordania edelleen parhaana pelaajana kovapuuhun.

“Mitä!?” epäuskoinen Skip Bayless sanoi podcastissaan “The Skip Bayless Show” vastauksena kysymykseen, jossa verrattiin Bradya ja LeBronia. “NBA:n GOAT jäi eläkkeelle vuonna 1998, suurimmaksi osaksi “Last Dance” -tapahtumassa Chicagossa.

“LeBron syntyi ilman kytkingeeniä” – Skip Bayless

Skip Bayless vastaa kuuntelijalle, joka kysyy, harkitseeko Los Angeles Lakersin supertähti LeBron James pian eläkkeelle jäämistä, kuten Tom Brady.

Ja Bayless-kamera tuo todisteita.

“Michael Jordan voitti kuusi mestaruutta kuudella MVP:llä”, hän sanoi. “LeBron James on hävinnyt kuusi NBA-finaalia.”

Ja siinä hän on oikeassa. Jordanin Chicago Bulls oli täydellinen kuudella NBA-matkalla hänen uransa aikana, kun hän teki kolmen turpeen vuosina 1991-93 ja toisen vuosina 1996-98. Ja Jordan oli finaalin MVP kaikki kuusi kertaa, ennätys. Ainoa peli, joka on voittanut finaalin MVP:n kolme kertaa peräkkäin, on Shaquille O’Neal, joka voitti sen Lakersissa kaudella 2000-2002.

James puolestaan ​​​​on päässyt finaaliin 10 kertaa kolmella eri sarjalla ja laatinut ennätyksen 4-6 (1-4 Cavsilla, 2-2 Heatilla, 1-0 Lakersilla). LeBron voitti finaalin MVP:n joka kerta, kun hänen joukkueensa voitti tittelin, mutta jälleen kerran, se on vain neljä verrattuna Jordanin kuuteen.

Määrittelevätkö 2000-luvun paremmin Tom Brady vai LeBron James?

Määrittelevätkö 2000-luvun paremmin Tom Brady vai LeBron James?

LeBron James otti yhteyttä Tom Bradyyn ja onnitteli häntä eläkkeelle siirtymisestä ja “pahasta urasta”. Kun näkee yhden VUOHIN koskettavan toista, herää kysymys: kumpi vaikutti enemmän 2000-luvulle: LeBron James vai Tom Brady? Chris Broussard tekee valintansa.

LeBronin ongelmana Bayless sanoi, että häneltä puuttuu jotain, mitä Jordanilla oli – “kytkingeeni”.

“Köyhä LeBron syntyi ilman kytkingeeniä”, Bayless sanoi. “LeBron on yksinkertaisesti pahin supertähti myöhäisen pelin vapaaheittoampuja, jonka olemme koskaan nähneet. Hän tunnetusti pakenee pelin myöhäisen vapaaheiton linjalta, koska hän on tunnetusti huono vapaaheittäjä missä tahansa pelin vaiheessa, varsinkin myöhään. . Hän on tunnetusti huono 3 pisteen heittäjä, reilusti alle keskiarvon. Ja uskallatko kutsua häntä NBA:n GOAT:ksi? Vakavasti? Lähin LeBron koskaan pääsee GOAT:iin… on pihalla.”

Kaikesta tästä huolimatta Jamesin kauden jälkeiset luvut ovat itse asiassa melko hyviä, jopa Jordanian suhteen. Hän on voittanut eniten pelin NBA-pudotuspelien historiassa (kuusi) verrattuna Jordanin kolmeen. Hän on myös voittanut enemmän pudotuspelisarjoja kuin Jordan (39-30), ja hänellä on parempi ennätys sekä loppupeleissä – 39-11 (.780) – 30-13 (.698) että pudotuspeleissä – 14-11 (. 560) 6-7 (.462).

Tietenkin he soittivat eri aikakausina, joten vertailut eivät ole täydellisiä. Ja kuten Bayless huomauttaa, Jordan oli paljon parempi vapaaheiton ampuja kauden jälkeisellä kaudella, .828-.740. Ja kaiken lisäksi finaalien 6-0-ennätys on koskematon.

Bayless oli kuitenkin intohimoisin yritys verrata LeBronia Bradyyn, joka voitti seitsemän Super Bowlia 10 matkalla.

“Tom Brady teki oman osansa voittaakseen kaksi muuta Super Bowlia ja [coach Bill Belichick] pettää hänet. Belichickin puolustus sylki kahdesti, ensimmäisessä Eli [Manning] Super Bowl – 75 jaardia touchdowniin, kaksi minuuttia jäljellä – ja ilmeisesti Nick Folesia ja Philadelphia Eaglesia vastaan, kun Brady heitti pudotuspeliennätyksen 505 jaardia. Puolustuksessa pelattiin 33 ja hävisi 41-33.”

“Annat LeBronin samaan palkintoon kuin kaikkien aikojen paras clutch-pelaaja – Jordanin ulkopuolella minulle vain siksi, että Brady teki niin monta kertaa enemmän urheilunsa suurimmalla vaiheella. Ensimmäiset kuusi Super Bowlia tuli kuusi voittoa. neljäs neljännes tai jatkoaika. Se on mahdottoman hienoa.”

Voit katsoa “The Skip Bayless Show” -sovelluksen Youtube tai tilaa podcast-alustoilla, mukaan lukien Applen podcastit.


Hanki lisää National Basketball Associationista Seuraa suosikkejasi saadaksesi tietoa peleistä, uutisista ja muusta.Leave a Comment