Terveysosaston päällikköäiti koulunaamaritilauksista | NY:n osavaltio

ALBANY – Osavaltion korkein terveysviranomainen kieltäytyi antamasta tiistaina tarkempia tietoja New Yorkin naamiovaltuutuksen päättymisestä kouluissa, koska yhä useammat lainsäätäjät poliittisen käytävän molemmin puolin vaativat virtaviivaistettua ohjausta julkisille kouluttajille.

Käynnissä oleva keskustelu COVID-19 kansanterveyssäännöstä laajeni tiistaina, kun sen. John Liu, Queensin demokraatti, pyysi terveysministeriön komissaaria tohtori Mary T. Bassettia, että osasto julistaisi päättymispäivän tai nimeäisi tietyn mittarin, jolla opiskelijaelämä palaa ilman maskia.

“Ei ole tehty päätöstä, jolloin päivä, jolloin naamarimandaatti koulussa päättyy”, Bassett sanoi kymmenille lainsäätäjille tiistaina virtuaalisessa yhteisessä terveyttä koskevassa lainsäädäntökuulemisessa. ”Olen ylpeä siitä, että olemme pystyneet pitämään lapset turvassa ja koulussa. Ja olemme tehneet sen heittämällä kaiken, mitä meillä on ennaltaehkäisyssä, interventioissa, jotka pitävät lapset turvassa koulussa, ja se pysyy meidän kaikkien yhteisenä prioriteettina, olen varma.

Maskin mandaatti New Yorkin kouluissa päättyy helmikuussa. 21.

Terveysasioista vastaava komissaari toisti muunnelman yksityiskohtaisesta vastauksesta useille lainsäätäjille, jotka painostivat häntä koulunaamiokysymästä, kun terveysministeriö ja osavaltion opetusministeriö painottivat muutaman pysyvän pandemian aikana annettujen hätämääräysten antamista, mukaan lukien COVID-rokotteiden vaatiminen sairaaloille ja terveydenhuollon työntekijöitä, jotka antavat terveysvaltuutetulle valtuudet ottaa käyttöön kasvomaskivaatimukset vähintään 2-vuotiailla newyorkilaisilla ja antaa DOH:n ja paikallisten terveysosastojen antaa eristys- tai karanteenimääräyksiä ihmisille, joilla on diagnosoitu tai alttiina tarttuva tauti.

Koronavirustapaukset, sairaalahoidot ja kuolemat jatkavat laskuaan, ja naapurivaltiot, kuten New Jersey, ilmoittivat koulumaskivaatimuksensa päättymispäivän.

Senaatin enemmistön johtaja Andrea Stewart-Cousins, D-Yonkers, sanoi toivovansa osavaltiolla yhtä mittaristoa virkamiesten ja yleisön arvioitavaksi.

“Ihanteellisessa maailmassani toivon, että olisi olemassa yksi joukko mittareita, joita kaikki katsoivat”, hän sanoi toimittajille myöhemmin tiistai-iltapäivällä. ”Toivon ihannemaailmassani jälleen, että kaikki olisivat rokotettuja, kaikki saisivat tehostetta ja kaikki seuraisivat tiedettä.

“…Toivon, että meillä olisi jokin auktoriteetti, jota me kaikki kuuntelimme ja uskoimme ja me kaikki seurasimme.”

Newyorkilaiset luottavat terveysministeriöön neuvottelemaan kuvernöörin kanssa, Liu sanoi. Kathy Hochul ja johtajat sekä vastaamaan kysymykseen, jota virkamiehet ja äänestäjät ovat toistaneet kuukausia: Mitkä COVID-numerot tarkoittaisivat opiskelijoiden maskin mandaatin päättymistä ja milloin? Opiskelijoiden kärsivä mielenterveys on otettava huomioon, hän lisäsi.

“Sanomme, että tämä kaikki perustuu tieteeseen”, Liu sanoi. “On vaikeampaa jatkaa selittämistä äänestäjillemme, että kun naapurivaltiot alkavat nostaa joukkomandaattiaan, myös koululaisten osalta, niin harkitse sitä.”

Stewart-Cousins ​​toisti äänestäjien ilmaiseman hämmennyksen, mutta sanoi, että kuvernöörin on kuultava osavaltion terveysministeriötä, Yhdysvaltain tautien valvonta- ja ehkäisykeskuksia ja muita virkamiehiä ennen toimiin ryhtymistä.

“Ihannetapauksessa olen varma, että kuvernööri haluaisi yhden mittariston yhdeltä auktoriteetilta, jota kaikki kunnioittavat ja joita kaikki noudattavat, mutta jos sitä ei ole, ihmiset katsovat omaan ympäristöönsä ja tekevät parhaansa”, senaatin johtaja sanoi.

Demokraatti Hochul piti tiistaina virtuaalisen kokouksen osavaltion Capitolissa opettajien, superintendenttien ja vanhempien kanssa eri puolilta osavaltiota arvioidakseen osavaltion COVID-19-protokollia, mukaan lukien naamiomandaatti. Kokous oli suljettu lehdistölle.

“Koulujen pitäminen auki on aina ollut tärkeintä, ja haluan kiittää opettajia, hallintovirkailijoita ja vanhempia, jotka liittyivät kanssani tänään kuullakseen suoraan heistä”, Hochul sanoi valmistelevassa lausunnossa.

Virkamiehet jatkavat koulunaamarin mandaatin arviointia suurimman osan kuukaudesta.

“Kuten kaikki, jäsenemme ovat valmiita pääsemään tämän pandemian yli ja palaamaan normaaliin elämään, ja he haluavat tehdä sen tavalla, joka pitää kaikki opiskelijamme, opettajamme, työntekijämme ja heidän perheensä turvassa”, State School Boards Associationin johtaja. Ohjaaja Robert S. Schneider sanoi lausunnossaan. “Kuvernöörin, kuten koulun hallituksen jäsenten, on tasapainotettava monia erilaisia ​​​​huolenaiheita ja päätettävä viime kädessä sen perusteella, mikä on parasta oppilaillemme.”

Hochulin odotetaan keskiviikkona ilmoittavan, että New Yorkin yrityksiin tulevien ihmisten seisova kasvonaamio tai rokotusvaatimus päättyy tai ainakin suunnitelma lakkauttaa asteittain. Osavaltion päivittäinen COVID-tartuntojen määrä putosi maanantaina 4,2 prosenttiin useiden viikkojen jälkeen kaksinumeroisilla luvuilla johtuen odotetusta talven noususta, joka oli huipussaan 23 prosenttia kuukausi sitten.

Virkamiehet ovat kuitenkin kertoneet vain vähän yksityiskohtia tieteellisestä tutkimuksestaan, ajattelutavastaan ​​tai aikomuksestaan ​​lopettaa osavaltion naamiomandaatti jokaiselle yli 2-vuotiaalle julkiseen koulurakennukseen menevältä henkilöltä, jonka kuvernööri toteutti astuessaan virkaan elokuussa.

Republikaanit ovat olleet osallisena oikeudenkäynneissä, johtaneet useita mielenosoituksia ja ehdottaneet lainsäädäntöä osavaltion maskivaatimusten kumoamiseksi siitä lähtien, kun ne otettiin käyttöön entisen kuvernöörin Andrew Cuomon johdolla vuonna 2020.

Useat republikaanit kyselivät tiistaina myös Bassettia kasvonaamarien tarpeesta kouluissa, koska osavaltion COVID-19-tartuntaprosentti laskee edelleen.

Assemblymen Colin Schmitt, R-New Windsor; ja Ed Ra, R-Franklin Square; olivat kaksi useista vähemmistöön kuuluvista lainsäätäjistä kyseenalaistamassa terveysjohtajia maskin toimeksiannosta.

“Seuraamme numeroita, eikä meillä ole päivämäärää sinulle”, Bassett vastasi Schmittille.

Naamiomandaatti oli osa osavaltion monitahoista lähestymistapaa, jolla pyrittiin torjumaan lisääntyviä koronavirusinfektioita ja suojelemaan pieniä lapsia, jotka ovat äskettäin oikeutettuja saamaan COVID-rokotteen tai jotka ovat todennäköisimmin kantajia taudin levittämiseksi haavoittuviin väestöryhmiin.

“Tärkein prioriteettimme on pitää lapset koulussa, ja se on saavutettu useilla kansanterveystoimilla”, Bassett sanoi.

Osavaltiolla on edelleen erilaiset COVID-protokollat ​​ja -määräykset julkisten koululaisten ja päiväkotien osalta, mikä aiheuttaa hämmennystä turvallisimmista pandemiakäytännöistä eri ikäryhmille.

Osavaltion terveysministeriöllä ei ole suunnitelmaa tai aikataulua yksinkertaistettujen ohjeiden antamiseksi lastenhoitajille tai kasvattajille, Bassett sanoi.

Amazon Associate -jäsenenä ansaitsen vaatimukset täyttävistä ostoksista.

.

Leave a Comment