Uutisia tiedossa: Joplin vertailee palkkatasoja, Habitat for Humanity vaatii lahjoituksia, osavaltion korkein oikeus ottaa Missourin aselain käyttöön

Uutiset, jotka sinun on tiedettävä ennen kuin menet ulos ovesta

JOPLIN, Mo. – Joplinin kaupunginvaltuusto näki tulokset tutkimuksesta, jossa tarkasteltiin kaupungin työntekijöiden palkkoja verrattuna alueen muihin kuntiin. Tutkimuksessa verrattiin palkkaa kaupunkeihin, mukaan lukien Carthage, Pittsburg ja Jasper County, sekä Branson, Springfield ja Bentonville, Arkansas. Se havaitsi, että tutkimuksen alussa, maaliskuussa 2020, Joplinin kaupunkipalkka oli muita alueita alhaisempi, mutta parani ajan myötä ja oli korkeampi kuin monissa kaupungeissa.

JOPLIN, Mo. – Habitat for Humanity Restore pyytää lahjoituksia. Restore ottaa vastaan ​​kodin kunnostustuotteita, jotka jäävät yleensä yli kodin remontin jälkeen. Asiakkaat voivat noutaa tarvitsemansa tavarat halvemmalla ja rahat hyötyvät Habitat for Humanitystä.

JEFFERSON CITY, Mo. – Missourin aselain kohtalo on osavaltion korkeimman oikeuden käsissä. Tuomioistuin kuuli perusteluja uuden osavaltion lain perustuslainmukaisuudesta, joka kieltää paikallisia lainvalvontaviranomaisia ​​panemasta täytäntöön liittovaltion aselakeja. Alemman oikeuden tuomari hylkäsi Saint Louis Cityn sekä Countyn ja Kansas Cityn virkamiesten viime elokuussa nostaman lain valituksen, joten he valittivat ylempään tuomioistuimeen. Aselaki on herättänyt voimakasta vastustusta poliisiviranomaisilta eri puolilla osavaltiota, ja liittovaltion lainvalvontaviranomaiset ovat sanoneet, että se haittaa rikostutkintaa ja haittaa liittovaltion ja paikallisten tutkijoiden välistä yhteistyötä.

NEOSHO COUNTY, Kan. – Neosho County Community College Chanute Kansasissa oli yksi useista viimeaikaisista USDA:n apurahojen saajista. Opisto sai 745 000 dollarin apurahan Chanuten teollisuuspuiston vanhan laitoksen kunnostukseen. Tämä laitos muutetaan Mitchellin ura- ja teknologiakeskukseksi, joka tarjoaa uusia ohjelmia lukio- ja korkeakouluopiskelijoille. Suurin osa 4 miljoonan dollarin kustannuksista katetaan apurahoilla ja lahjoituksilla, mukaan lukien USDA-apuraha, jonka ansiosta korkeakoulu saattoi lisätä tähän projektiin.

JOTA PUHUA: Ystävänpäivän perinteisiin suunnitelmiin kuuluu illallinen ulkona, lahjojen antaminen ja ajan viettäminen rakkaan kanssa. Tänä aamuna kysymme, mitä olet suunnitellut tämän vuoden sydämentäyteiselle lomalle… tai ehkä aiot unohtaa loman kokonaan? Liity KOAM Facebook-keskusteluihimme ja anna äänesi KOAM Instapollissamme @ koamnewsnow.com/vote.

Leave a Comment