Ampumahiihdossa pettynyt Nilsson joutuu odottamaan pidempään olympiadebyyttiä uudessa lajissa

Ampumahiihdon maailmancup – Östersund, Ruotsi – 19. maaliskuuta 2021 Ruotsin Stina Nilsson reagoi naisten 7,5 kilometrin sprintin jälkeen. Anders Wiklund / TT-uutistoimisto REUTERSin kautta / File Photo

Rekisteröidy nyt saadaksesi ILMAISEKSI rajoittamattoman pääsyn Reuters.com-sivustolle

ZHANGJIAKOU, Kiina, 10. helmikuuta (Reuters) – Entinen murtomaahiihdon olympiavoittaja Stina Nilsson joutuu odottamaan hieman kauemmin tehdäkseen olympiadebyyttinsä ampumahiihtäjänä sen jälkeen, kun Ruotsin neljän naisen joukkue jäi huomiotta perjantain 7,5 kilometrin sprintissä. Pekingin pelit.

Pyeongchangin maastojuoksun kultamitalisti, joka voitti hopeaa myös viestissä ja joukkuesprintissä vuonna 2018 ennen kuin hän ilmoitti vaihtavansa ampumahiihdoon maaliskuussa 2020, harkittiin perjantain kilpailuun, mutta joukkueen pomo Johannes Lukas päätti sen sijaan antaa olympiakilpailun. debyytti Anna Magnussonille.

Hänen rinnalleen lähtevät lähtöviivalle Linn Persson ja Oebergin sisarukset Hanna ja Elvira. Mona Brorsson, jonka 12. sija maanantain 15 km:n yksilökilpailussa teki hänestä päivän Ruotsin parhaan suorituksen, on Nilssonin rinnalla toinen yllättävä puute.

Rekisteröidy nyt saadaksesi ILMAISEKSI rajoittamattoman pääsyn Reuters.com-sivustolle

“Ilmeisesti Stina ja Mona ovat pettyneitä, se ei ole salaisuus. Heidät oli todennäköisimmin valittu lähes joka toiseen naisten joukkueeseen (kisassa), mutta meillä on vain neljä paikkaa”, Lukas kertoi toimittajille.

Vuoden 2018 olympiaviestin hopeamitalisti Brorsson ilmaisi Instagram-julkaisussa turhautuneisuutensa päätökseen jättää hänet pois.

“En luultavasti osaa kuvailla, kuinka pettynyt olen juuri nyt. Minua ei ole valittu sprinttiin, ja sen myötä minulle ei myöskään tule takaa-ajoa”, hän kirjoitti.

“Olisin tietysti mieluummin seisonut lähtöviivalla itse, mutta nyt teen kaikkeni tukeakseni ja kannustaakseni tyttöjä, jotka kilpailevat.”

Nilsson oli pidättyvämpi lausunnossaan.

“Tiesin ennen tänne tuloamme, että en ole taattu paikkaa missään kilpailussa. Tietysti toivoin loppuun asti, että minulla olisi mahdollisuus kilpailla, mutta kunnioitan joukkueen valintaa ja teen parhaani roolissa reservistä”, hän sanoi.

Tällä hetkellä maailmancupin sijoituksissa 36. sijalla oleva Nilsson kertoi Reutersille tuoreessa haastattelussa ampumisen opettelemisesta ja siitä, kuinka hänen tavoitteensa on olla kilpailukykyinen vuoden 2026 olympialaisissa Milanossa.

Sprintin lisäksi Pekingin kisoissa on vielä jäljellä kolme muuta naisten kilpailua, ja 28-vuotias Nilsson voisi vielä tehdä debyyttinsä Pekingissä, todennäköisimmin 4×6 km viestissä helmikuussa. 16.

Rekisteröidy nyt saadaksesi ILMAISEKSI rajoittamattoman pääsyn Reuters.com-sivustolle

Raportti Philip O’Connor; Leikkaus Muralikumar Anantharaman ja Richard Pullin

Standardimme: Thomson Reutersin luottamusperiaatteet.

.

Leave a Comment