SpartanNash Foundation tukee Habitat for Humanitya varainkeruuohjelmalla rakentaakseen polun kohti asunnonomistusta

Kaupan vieraiden ja yhteistyökumppaneiden lahjoittamat varat helmikuusta alkaen 9-20 hyödyttää 43 paikallista Habitat for Humanity -osastoa Keskilännessä

GRAND RAPIDS, Mich., 9. helmikuuta 2022—(BUSINESS WIRE)–Ruokaratkaisuja tarjoava yritys SpartanNash (“Yritys”) (Nasdaq: SPTN) kutsuu ruokakaupan vieraita auttamaan muita yhteisöissään rakentamaan polkua kohti kodin omistusta SpartanNash Foundationin yhdistävän varainkeruukampanjan avulla. ja 43 lukua Habitat for Humanityssä keskilännen puolella. Aloite on suunniteltu auttamaan yksilöitä ja perheitä ottamaan ensimmäiset tärkeät askeleet kohti kodin omistamista, ja se on osa SpartanNashin tehtävää toimittaa ainekset parempaan elämään.

Tämä lehdistötiedote sisältää multimediaa. Katso koko julkaisu täältä: https://www.businesswire.com/news/home/20220209005992/en/

SpartanNash Foundation tukee Habitat for Humanityä varainkeruuohjelmalla rakentaakseen polun kohti asunnonomistusta (Kuva: Business Wire)

“Yhteisömme tukipilarit ovat nälkä, sankarit ja toivo, ja Habitat for Humanity tarjoaa perheille toivoa rakentamalla voimaa, vakautta ja omavaraisuutta suojaan”, sanoi SpartanNashin viestintäjohtaja Adrienne Chance. “Olemme ylpeitä tavasta, jolla yhteistyökumppanimme ja myymälävieraamme keräävät yhteen tämänkaltaisia ​​asioita ja vaikuttavat todellisuudessa naapureidensa elämään.”

SpartanNash-säätiön varainkeruukampanja käynnistyy tänään ja kestää helmikuun ajan. 20, tukee Habitat for Humanityä kahdeksassa osavaltiossa. Kampanjan aikana myymälävierailla on mahdollisuus lahjoittaa 1, 5, 10 dollaria tai pyöristää lähimpään dollariin joko paikallisen SpartanNashin omistaman vähittäiskaupan tai polttoainekeskuksen kassoilla. Osallistuvia SpartanNash-myymälöitä ja polttoainekeskuksia ovat pääasiassa Family Fare, VG’s Grocery, Dan’s Supermarket, D&W Fresh Market, Forest Hills Foods ja Supermercado Nuestra Familia. Verkko-ostajat voivat lahjoittaa kassalla Fast Lanen kautta. Sata prosenttia kerätyistä varoista jää paikallisille yhteisöille ja lahjoitetaan alueen Habitat for Humanityn sidosryhmille ja niiden kodinrakennushankkeille.

“Olemme innoissamme saadessamme jälleen tehdä yhteistyötä SpartanNashin kanssa tukeaksemme kohtuuhintaista asuntoa kaikkialla Michiganissa”, sanoi Sandra Pearson, Habitat for Humanity of Michiganin toimitusjohtaja. “Pandemia on osoittanut meille, kuinka tärkeää on, että kaikilla on turvallinen ja terve kotipaikka. Ystävämme ja naapurimme SpartanNashissa ovat ahkerasti palvelleet yhteisöjämme viimeisten kahden vuoden aikana, ja olemme kiitollisia heidän jatkuvaa kumppanuuttaan tämän varainkeruun toteuttamisessa.”

Tietoja Habitat for Humanitystä

Habitat for Humanityn visiona on rakentaa maailma, jossa jokaisella on kunnollinen paikka asua. Organisaatio on sitoutunut poistamaan huonolaatuisia asuntoja paikallisesti ja maailmanlaajuisesti rakentamalla, kunnostamalla ja säilyttämällä koteja; puolustamalla oikeudenmukaista ja oikeudenmukaista asuntopolitiikkaa; ja tarjoamalla koulutusta ja resurssien saatavuutta auttaakseen perheitä parantamaan suojaolojaan. Habitat-asunnonostajat sijoittavat 300-500 tuntia hikipääomaa kodinrakennus- ja mentorointikursseihin, joissa he oppivat vastuut ja kriteerit ostamansa Habitat-kodin ylläpitämiseksi nolla prosentin korolla.

Tietoja SpartanNashista

SpartanNash (Nasdaq: SPTN) on elintarvikeratkaisuja tarjoava yritys, joka toimittaa ainesosia parempaan elämään asiakaslähtöisen innovaation avulla. Sen ydinliiketoimintaan kuuluu päivittäistavaroiden jakelu monille riippumattomille ja ketjukauppiaille, sen yritysten omistamille vähittäiskaupoille sekä Yhdysvaltain sotilaskomissaareille ja -pörsseille; sekä johtavan tuoretuotteiden jakeluverkoston ja Our Familyn ylläpitäminen® merkki. SpartanNash palvelee asiakkaita kaikissa 50 osavaltiossa ja District of Columbiassa, Euroopassa, Kuubassa, Puerto Ricossa, Hondurasissa, Irakissa, Kuwaitissa, Bahrainissa, Qatarissa ja Djiboutissa. Yhtiö omistaa 145 supermarkettia – pääasiassa Family Fare, Martin’s Super Markets, D&W Fresh Market, VG’s Grocery ja Dan’s Supermarket – ja jakaa toiminnallisia näkemyksiään tarjotakseen ratkaisuja SpartanNash-ruokakaupan asiakkaille. Sitoutunut edistämään a Ihmiset ensin Spartan Nash Associates -perhe on 19 000 vahva ja kasvaa. Lisätietoja on osoitteessa spartannash.com.

Katso lähdeversio osoitteessa businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220209005992/en/

yhteystiedot

Adrienne Luck
Viestintäjohtaja
SpartanNash
press@spartannash.com

Leave a Comment