UNC käynnistää uuden mielenterveysaloitteen nimeltä “Heels Care Network”

Yliopisto lanseerasi keskiviikkona Heels Care Networkin, joka on kokoelma yliopiston laajuisia mielenterveysresursseja opiskelijoille, henkilökunnalle, tiedekunnalle ja muille kampusyhteisön jäsenille.

Kansleri Kevin Guskiewiczin lokakuussa julkistama mielenterveysaloite luotiin marraskuun mielenterveyshuippukokouksen ja UNC-yhteisön palautteen perusteella.

“Ymmärrämme, ettei tässä ole yhtä ainoaa ratkaisua, mutta tämä on tärkeä askel eteenpäin”, Guskiewicz sanoi sähköpostissa. “Olemme sitoutuneet jatkamaan tätä työtä, kunnes kaikki yhteisössämme tietävät, etteivät he ole koskaan yksin.”

Amy Johnson, opiskelijaasioiden varakansleri ja yksi verkostoa johtavista ylläpitäjistä, sanoi, että verkkosivusto sisältää haettavan resurssitietokannan, nimettömän hoitosuosituslomakkeen, linkkejä 24/7-tukeen ja itsemurhien ehkäisyresursseja. Mukana on myös uusi live-chat LSN-ominaisuus, joka tarkoittaa “Listen, Support and Navigate”.

Tätä live-chat-ominaisuutta ylläpitää Peers for Progress -tiimi, ryhmä Gillings School of Public Healthista. Johnson sanoi, että ohjelmassa on koulutettuja vertaistukijoita.

“Uskomme erityisesti, että opiskelijat houkuttelevat tätä”, Johnson sanoi, “voi ottaa yhteyttä ja puhua suoraan vertaiskollegan kanssa.”

Sivusto itsessään ei käytä ylimääräistä yliopiston rahoitusta, Johnson sanoi. He vetävät verkoston nykyistä henkilöstöä, resursseja ja teknistä tukea.

Evan Aldridge, vanhempi pääaineenaan psykologia, on Carolinan Active Minds -nimisen opiskelijoiden mielenterveysjärjestön ryhmän puheenjohtaja, opiskelijalähettiläs ja kansallinen johtaja.

Aldridge sanoi, että UNC:llä voi olla paljon laajempi ulottuvuus kuin yksittäisillä organisaatioilla, joten on tärkeää, että ne kokoavat resurssinsa tällaiseksi verkostoksi.

“Uskon, että organisaatiomme ja muut ovat tunteneet aiemmin, että meidän piti olla niitä, jotka lähettävät sellaisia ​​asioita kuin CAPS tai resurssit”, Aldridge sanoi, “joten on mukavaa, että yliopisto tekee sen.”

Johnsonin mukaan työskentely syrjäytyneiden yhteisöjen räätälöityjen resurssien saatavuuden parantamiseksi on toinen asia, jota yliopisto jatkaa.

Viime vuonna UNC käynnisti monikulttuurisen terveysohjelman CAPSissa, jossa palkattiin neljä uutta ohjaajaa, jotka koulutettiin erityisesti rotuihin liittyvissä asioissa. Ohjelman alkuvaiheessa tarvittiin myös pitkän aikavälin rahoitusta ohjelman jatkamiseksi.

“Se ei ole suunniteltu vain tarjoamaan neuvontaa, vaan kehittämään yhteyssuhteita kyseisten yhteisöjen kanssa, jotta meillä on suorat yhteydet ja voimme seurata sitä, kuinka hyvin tuemme näitä yhteisöjä ja mitä uusia resursseja ja tarjouksia voisimme tarjota. tarjota”, Johnson sanoi.

Heels Care Network jatkaa uusien työkalujen tai resurssien tarpeen arvioimista verkkosivustolla ajan kuluessa.

“Toivomme, että tämä verkkosivusto ja Heels Care Network yleensä ovat loistava tapa laajentaa myötätunto- ja huolenpitokulttuuriamme Carolinaan ja vahvistaa, että meillä kaikilla on oma roolinsa”, Johnson sanoi.

@natvarma

University@dailytarheel.com

Tilaa sähköpostiuutiskirjeemme saadaksesi päivän uutiset ja otsikot postilaatikkoosi joka aamu.

Leave a Comment