Digested viikko: väitteet Carrien rikoksista ihmisyyttä vastaan ​​ovat seksistinen mätä | John Crace

maanantai

Location, Location, Location -juontaja Kirstie Allsopp antaa neuvoja nuorille, jotka haluavat ostaa ensimmäisen kotinsa. Harkitse kahdesti yliopistoon menemistä ja opintovelan keräämistä. Muuta takaisin vanhempiesi luo kolmeksi vuodeksi, jos voit. Lopeta kuntosalilla käyminen, Netflixin katsominen, kahvin ostaminen Starbucksista ja pari easyJet-lentoa ulkomaille vuosittain. Ja ole valmis muuttamaan tarvittaessa halvempaan osaan maata. Jollekin, joka on ansainnut elantonsa kertomalla ihmisille, kuinka saada paras vastine rahalle omaisuudestaan, Allsoppin matematiikka on hieman epäilyttävää. Olettaen, että et maksa vanhemmillesi vuokraa, säästät todennäköisesti noin 7 000 puntaa vuodessa. Koska keskimääräinen talletus Halifaxin mukaan on 59 000 puntaa, joudut asumaan vanhempiesi luona kahdeksan ja puoli vuotta – olettaen, että asuntojen hinnat eivät nouse sinä aikana. Ja jos majoittuminen vanhempiesi luona ei ole vaihtoehto, kestää 37 vuotta säästää talletusta varten, jos luotat kahvin, kuntosalin, television suoratoiston ja ulkomaisten lomien lopettamiseen. Allsopp ei myöskään näytä pohtineen, kuinka muutto halvempaan paikkaan maata voisi toimia, jos työpaikkasi on kaakkoisosassa. Sitten on koputusvaikutus. Jos Lontoon nuoret muuttavat kaikki pohjoiseen löytääkseen kohtuuhintaisia ​​asuntoja, mistä pohjoisessa asuvien pitäisi ostaa? Aina löytyy joku, joka häviää. Ei mielestäni Kirstie. Hän käveli töihin, meni ilman ulkomaista lomaa tai paria, ja pian hänellä oli käteistä ylimääräistä ostaakseen oman talonsa. Se oli vuonna 1981, jolloin asunnon keskihinta oli 51 000 puntaa. Ja hänen vanhempansa auttoivat häntä.

tiistai

The Mail on Sunday ja Daily Mail ovat julkaisseet otteita Michael Ashcroftin Carrie Johnsonin elämäkerrasta. On ollut vaikea seurata hänen ilmeisiä rikoksiaan ihmisyyttä vastaan, mutta niihin kuuluu muun muassa miehensä puhelimen käyttäminen sellaisten kansanedustajien roskaamiseen, joista hän ei pidä, ja Borisin saaminen muuttamaan mieltään tekemistään päätöksistä. Sitten ovat ystävät, joita hän vaati saada tärkeitä työpaikkoja Downing Streetillä, ja viholliset, joita hän yritti ampua. Carrien suurin loukkaus näyttää kuitenkin olevan se, että hän ei ole hänen toinen vaimonsa Marina, jota pidettiin vakaana vaikuttajana ja joka kestäisi kaiken vanhan paskan – aina siihen asti, kun hän päätti, että hän oli saanut tarpeekseen. Erään Borisin kollegan kerrottiin sanoneen: ”Hän on eristynyt lapsistaan, hän on menettänyt Marinan, ja pääministeriksi tullessaan monet hänen ongelmistaan ​​ovat johtuneet Carrien takia… Hänen potentiaalinsa muuttaa maata on mennyt hukkaan. Se on kuin myrkyllinen suhde. Hän on eristetty. Se on hyvin surullista.” Jolle jokainen järkevä ihminen sanoisi: “Mikä kuorma seksististä paskaa.” Boris ei ole passiivinen astia kaikessa tässä. Hän on vastuussa omista valinnoistaan. Carrie voi tehdä tai sanoa mistä pitää, mutta Johnsonilla pitäisi olla viimeinen sana siitä, mitä hallituksessa tapahtuu. Jos hän ei pysty hoitamaan sitä, se ei ole hänen vaimonsa vika. Loppujen lopuksi ei ole ikään kuin hänen takamusiikkinsa pahuudesta, uskottomuudesta, epäpätevyydestä ja vilpillisyydestä ei olisi vuosikymmeniä edeltänyt hänen avioliittoaan Carrien kanssa. Vihjeet olivat kaikki olemassa, ja se oli vain maan huono tuuri, että toryt päättivät jättää ne huomiotta valitessaan hänet johtajakseen.

“Olisit luullut, että yksi klovni numerossa 10 olisi riittänyt.” Valokuva: Tolga Akmen/AFP/Getty Images

keskiviikko

RIP Bamber Gascoigne. Yliopistohaasteen alkuperäinen ja – ainakin minulle – paras juontaja. Kutsukaa minua pirteäksi, mutta luulen silti havaitsevani Oxbridge-puolueen Jeremy Paxmanissa, jota et koskaan saanut Gascoignen kanssa. Aloin katsoa University Challengea ensimmäisen kerran 60-luvulla isäni kanssa, ja sen jälkeen olen tuskin missannut yhtäkään jaksoa. Parhaat vuodeni olivat lapseni teini-iässä ja sain heidät istumaan hiljaa ja tekemään maalin puolestani samalla kun keskityin vastauksiin. En tehnyt eroa aloitus- ja bonuskysymyksien välillä: annoin itselleni yhden pisteen jokaisesta oikeasta vastauksestani. Ja minulla oli käteviä huijauksia. Kaikki matematiikka, joita en tiennyt, huusin vain 0 tai -1. Vaikka esi-impressionistiset ranskalaiset maalarit tulivat esiin paljon ja olivat poikkeuksetta Delacroix tai David. Nyt lapset ovat lähteneet kotoa, joudun tekemään maalin itse, mikä tuhoaa keskittymiskykyni. Sain myös kerran kutsun näyttelyyn edustamaan Exeteriä joulun erikoispainoksessa noin 10 vuotta sitten, ja ajattelin, että se olisi unelmien täyttymys. Kaukana siitä. Sen lisäksi, että tiimillämme ei ollut ketään, joka olisi voinut vastata tiedekysymyksiin, kohtasimme myös yhden Glasgow-tiimin miehen, joka oli salamannopeasti summerissa. Puolivälissä hävisimme noin 100 pisteellä 20:een, ja olin nöyryyttänyt itseäni kirjoittamalla mozzarellan väärin. Päätimme sitten muuttaa taktiikkaa ja alkaa painaa summeria, vaikka emme olleetkaan täysin varmoja vastauksesta; loppuun mennessä olimme onnistuneet saamaan asiat takaisin, joten hävisimme vain noin 160-125. Tuskin voitto kuitenkaan. Hubris, sinun nimesi on Crace.

torstai

Yhdistyneen kuningaskunnan erolla EU:sta voi hyvinkin olla monia etuja – Boris Johnson on omituisen haluton toteuttamaan sellaista, polttoainelaskujen 20 prosentin arvonlisäveron leikkaaminen, mikä vaikuttaisi välittömästi kaikkiin – mutta hallitus näyttää olevan haluton kertomaan meille, mitä he ovat. Brexit-kansanäänestyksen aikana meille luvattiin, että maan tilanne olisi paljon parempi, että voisimme tehdä edullisempia kauppasopimuksia ja että sääntelyn purkaminen vähentäisi byrokratiaa ja leikkaa hintoja. Kuuden vuoden kuluttua jopa alhaalla roikkuvat Brexit-hedelmät ovat pysyneet houkuttelevan ulottumattomissa. Niin paljon, että Johnson käytti tällä viikolla suurelta osin kosmeettista uudelleenjärjestelyään alentaakseen Jacob Rees-Moggin vastikään perustettuun Brexit-mahdollisuuksien ministerin rooliin. Jos luulet, että Jakeylla on suunnitelma ja hän aikoo hemmotella meitä herkuilla, ajattele uudelleen. Rees-Mogg on tänään kirjoittanut avoimen kirjeen Sunissa, jossa hän pyytää lukijoita kertomaan hänelle tarkalleen, mitä nämä Brexit-mahdollisuudet ovat. Vaikka jotkut saattavat miettiä kahdesti ennen vastaamista, Rees-Mogg vertaa itseään Lord Kitcheneriin, joka julkaisi “Maasi tarvitsee sinua” -julisteen. Saatat muistaa, että se, mihin maa tarvitsi miehiä vuonna 1914, oli kuolla satojentuhansien joukossa turhien eleiden verilöylyyn. Rees-Mogg vaikuttaa myös hämmentyneeltä, koska ainoa esimerkki Brexitin eduista, jonka hän voi mainita, on Johnsonin valhe, jonka mukaan Euroopan lääkeviraston ulkopuolella oleminen antoi Yhdistyneelle kuningaskunnalle mahdollisuuden ottaa ensimmäisenä käyttöön Covid-rokoteohjelman. Tämä ei yksinkertaisesti pidä paikkaansa. Ja oletettavasti meidän odotetaan tarkastelevan ylimääräisiä 215 miljoonan tulli-ilmoituslomakkeita, jotka HMRC ennustaa etenevän joka vuosi jännittävänä Brexitin byrokratian lisäyksenä. Sillä välin voimme vain toivoa, etteivät maa ole loppuneet ideoista kirkkaaseen Brexit-tulevaisuuteen. Vaikka hallituksella olisi.

Jacob Rees-Mogg alahuoneessa
“Olen aina ottanut valehtelun parlamentissa erittäin vakavasti.” Valokuva: @annaturley

perjantai

Cambridgen yliopiston tiimin tekemä uusi tutkimus, joka julkaistiin Journal of Personality and Social Psychology -lehdessä, on osoittanut, että ihmiset ympäri maailmaa, joilla on samat persoonallisuustyypit, pitävät yleensä samanlaisesta musiikista. Näyttää siltä, ​​​​että neurootikot pitävät yleisesti David Bowiesta. Jotain, jonka voin ilolla vahvistaa. En kuitenkaan voi sanoa olevani suuri punk- ja heavy metal -fani, jotka myös vetoavat neuroottikkoihin. Mosh pit -päiväni ovat takanani. Ei sillä, että he olisivat koskaan todella alkaneet. Nykyään minut löytää todennäköisemmin ooppera- tai klassisen musiikin keikoilla – mikä tekee minusta tutkimuksen mukaan avoimen ja miellyttävän. Ei sanoja, joita vaimoni usein yhdistää minuun. Sitten en kuuntele Journeya ja Coldplaya, joten avoimuudellani ja miellyttävyydelläni on selkeät rajat. Silti olen tarpeeksi avoin ja miellyttävä nauttiakseni siitä, että maailma palaa hitaasti normaaliksi kahden vuoden Covidin varjossa elämisen jälkeen. Kun matkustan julkisilla kulkuvälineillä, menen töihin tai menen oopperaan – kävin tällä viikolla Theodorassa kuninkaallisessa oopperassa ja se oli sensaatiomainen, hanki lippu jos voit – minusta ei enää tunne, että otan elämääni käsissä. Vaikka ehkä olen juuri – kuten hallitus – tullut demon onnelliseksi, koska Covid-tartunnat ovat edelleen itsepintaisesti korkealla. Kilpajuoksussaan tory-puolueen libertaareja rauhoitella ja tehdä Yhdistyneestä kuningaskunnasta vapaa kaikista rajoituksista Boris Johnson näyttää luopuneen kaikesta teeskennyksestä seurata tiedettä. Ei voi olla hyvä idea luopua itseeristysvaatimuksista ihmisiltä, ​​joilla on Covid, kun ei ole suunnitelmia suojella immuunivastetta heikentäviä ja muita haavoittuvia ryhmiä. Ehkä meidän kaikkien olisi parempi odottaa, kunnes Chris Whitty ja Patrick Vallance ovat valmiita tukemaan hallituksen suunnitelmaa Downing Streetin lehdistötilaisuudessa. Heidän poissaolonsa näytöiltämme kertoo ehkä oman tarinansa.

Suodatettu viikko, sulatettu: One Dick eroaa. Vielä yksi jäljellä.

Ilta Marina Hyden ja John Cracen kanssa: Liity verkossa
Liity Marina Hyden ja John Cracen seuraan katsomassa viimeisimpiä Westminsterin tapahtumia. Maanantaina 7. maaliskuuta klo 20 GMT | 21:00 CET | 12:00 PST | klo 15 EST. Varaa liput tästä.

Leave a Comment