Kuinka Anaheim Ducksin keskus Trevor Zegrasin peli saattaa pakottaa EA Sportsin käden

Jos jäljittely on imartelun vilpittömin muoto, pidä Trevor Zegrasia melko imarreltuna.

Siitä lähtien, kun Anaheim Ducksin tulokas lähetti 7. joulukuuta syötteen Buffalo Sabresin verkon yli joukkuetoverilleen Sonny Milanolle maaliin – liikkeellä, joka tunnettiin tähän asti nimellä “The Zegras” – hän on ollut täynnä viestejä, linkkejä ja leikkeitä muut pelaajat kaikilla jääkiekon tasoilla yrittävät siirtoa.

“Ilmeisesti minut merkitsee joukko lapsia, jotka yrittivät sitä”, 20-vuotias kertoi ESPN:lle. “Luulen rehellisesti, että se on parasta, mitä tästä tavoitteesta tuli – nähdä, että kaikilla on niin hauskaa sen kanssa.”

He kokeilevat Zegrasia myös virtuaalikiekossa. EA Sportsin NHL-sarjoilla on pitkä perinne, jossa pelaajat yrittävät luoda pelin sisällä kuuluisia maaleja, vaikka liikkeen suorittamiseen ei olisikaan perinteistä painikeyhdistelmää, kuten Alex Ovetshkinin liukuva maali ja “The Michigan” lacrosse -tyyli. päämäärä.

Nyt ne, jotka pelaavat “NHL 22” -peliä, yrittävät lähettää syöttöjä verkon yli joukkuetovereilleen ja lähettää jännäjä, karkeita, karsastettuja-riittävän kovaa versioita Zegrasin pelistä, niin näet sen.

Sean Ramjagsingh EA Sportsista, heidän NHL-sarjansa tuottaja, sanoi, että he eivät ole vielä virallisesti sisällyttäneet The Zegrasia peliin, mutta keskustelut ovat jo käynnissä siirrosta sarjan seuraavassa versiossa.

“Heti kun tällainen liike valaisee internetin, jotkut ihmiset tulevat suoraan peliimme ja yrittävät toistaa sen. Yritä saada ensimmäinen video ulos. Sitä on uskomatonta katsoa”, hän sanoi. “On ihmisiä, jotka ovat keksineet tapoja käyttää joitain pelin mekaniikkoja Zegrasin irrottamiseen. Se on vain äärimmäisen vaikeaa.”

Se on liike, joka on inspiroinut TikTok- ja YouTube-videoita, kuten “How to Zegras Goal in NHL 22”:

“He huijaavat peliä saadakseen sen tapahtumaan. Voit kääntää kiekon ylös ja hypätä pienen yli, kun hallitset kiekkoa. Voit siis kääntää sen ylös verkon takaa ja nostaa sen verkon yli.” sanoi Ramjagsingh.

Hän sanoi, että yhden pelaajan tilassa maalin edessä olevat pelaajat yrittävät luonnollisesti pudottaa kiekon ilmasta ohjelmoinnin vuoksi. Sinä olet Zegras. He ovat Milano.

“Ja verkkopeleissä, kun jokaista pelaajaa voidaan ohjata, on helppo asettua verkon taakse, yrittää suorittaa se liike, pyytää kumppaniasi nousemaan ylös ja yrittämään koordinoida”, Ramjagsingh sanoi.

Se on vaikeaa? Ehdottomasti, mikä on pointti.

“Filosofisesti tapa, jolla lähestymme pelimekaniikkaa, on yrittää antaa ihmisille mahdollisimman paljon työkaluja sen sijaan, että vain “painamalla tätä painiketta lopetetaan tämä liike”. Käyttämällä tätä filosofista lähestymistapaa saat ihmiset tekemään näitä luovia liikkeitä, joita emme suunnitelleet, kun laitoimme nämä mekaniikat sinne”, hän sanoi.

Se, sisällytetäänkö he virallisesti The Zegrasin, riippuu siitä, uskooko EA Sports, että se on realistinen peli videopeliin lisättäväksi – vai vain jääkiekkopoikkeama.


Keso Paghuni on testaaja EA Sportsin “Game Changer” -ohjelmassa sekä sarjan innokas fani.

Hän oli yksi pelaajista, joka auttoi testaamaan kehittäjien viimeistä temppulaukausta peliin viimeisen kahden vuoden aikana: Michiganin lacrosse-tyylinen maali, jossa pelaaja nostaa kiekon mailallaan, pitää sen poikittaispalkin alla ja työntää sen. maalivahtin takana. Hänet nimettiin Mike Leggin kunniaksi, pelaaja, joka teki lacrosse-tyylisen maalin vuoden 1996 NCAA-turnauksessa Michiganin yliopistolle. (Se on maali, jolla on monia nimiä. Ruotsissa se on “Zorro”.)

“Rakastan sitä. Koska se oli aina jotain, mitä halusin tehdä pelissä, mutta siihen ei ollut tapaa”, Paghuni sanoi.

EA Sportsin tuottaja Andy Agostini muistaa, että Michigan otti peliin ja sitä ympäröivät keskustelut.

“Kun alun perin sanoimme, että laitamme sen sisään, olin kuin:” Okei, mutta millainen on pelin kulku? Kuinka helppoa se tulee olemaan? Tai kuinka vaikeaa se tulee olemaan?”, hän sanoi. “Joukkue todella varmisti, että se ei tule olemaan sitä, mitä kutsumme “aina maaliksi”. Ja sen ei pitäisi olla. NHL-pelaaja seisoo verkon takana kädet ojennettuna? Hän on erittäin riskialtis paikka.”

He päätyivät yhdistämään The Michiganin, mutta tekivät sen edistyneille pelaajille, kuten Paghuni.

“Luulen, että vain minä ja muutama muu voi saada sen pois verkossa. Se on jotain, jota et koskaan näe”, hän sanoi. “Jos he laittavat tuon Zegras-pasan sinne, sen pitäisi olla yhtä paljon työtä.”

Jos he laittoivat The Zegrasin peliin, se johtuu siitä, että se ylitti samat kynnykset kuin The Michigan päätti, että se oli “jääkiekkopeli”, joka ansaitsee lisätä pelin.

Ensimmäinen kynnys oli säännöllisyys. Oliko se peli, jota NHL-pelaajat yrittivät pelien aikana?

Pitkään aikaan se ei ollut. Tämä kesti lokakuuhun 2019 asti, jolloin Carolina Hurricanesin Andrei Svechnikovista tuli ensimmäinen NHL-pelaaja, joka teki maalin Michiganissa ottelun aikana ja voitti Calgary Flamesin maalivahti David Rittichin. Hän teki sen toisen kerran joulukuun ottelussa Winnipeg Jetsiä vastaan.

Nashville Predatorsin Filip Forsberg teki yhden maalin tammikuussa 2020 Edmonton Oilersia vastaan. Muiden NHL-pelaajien joukossa ovat Auston Matthews Toronto Maple Leafsista, Claude Giroux Philadelphia Flyersistä ja Evgeny Kuznetsov Washington Capitalsista.

EA Sports oli nähnyt tarpeeksi.

“Jos olisimme laittaneet sen peliimme viisi vuotta sitten, olisimme luultavasti kuulleet pelaajiltamme, että se oli “arcadey” eikä realistista”, Ramjagsingh sanoi. “Mutta nyt näiden lasten taidoilla he kokeilevat kaikkia näitä taitoja todellisissa pelitilanteissa. Emme epäröi nyt, koska se on osa urheilua. Pelaajat pitävät sitä oikeutettuna tapana tehdä maali. Siitä on tullut mahdollinen liike jääkiekon maailmassa.”

Toiset yrittävät legitimoida Zegrasin. Detroit Red Wingsin potentiaalinen Cross Hanas, Western Hockey Leaguen Portlandin hyökkääjä, veti sen pois muutama viikko Zegrasin tekemisen jälkeen. USA:n joukkueen Matthew Knies yritti yhtä talviolympialaisten alkukierroksen ottelussaan Kiinaa vastaan, mutta tuloksetta.

Ramjagsingh sanoi, että The Zegrasin yhteisyys auttaa määrittämään, sisältyykö se peliin.

“Meidän on katsottava, kuinka pelaajat jatkavat sen kokeilemista”, hän sanoi.

Sitten ovat pelaajat itse. Ramjagsingh sanoi, että jos he yrittävät jatkuvasti löytää tapoja päästä liikkeelle digitaalisella jäällä, se voisi siirtää EA Sportsin neulaa.

“On mielenkiintoista nähdä, kuinka monet pelaajamme yrittävät sitä. Jos he yrittävät saada sen irti, voimme myös tarkastella sitä”, hän sanoi. “Se on vähän molempia: todellista maailmaa ja myös sitä, mitä pelissä tapahtuu.”

Paghuni esimerkiksi uskoo, että The Zegras ansaitsee tulla NHL-sarjaan.

“Jos se tapahtuu jäällä, sen pitäisi olla pelissä”, Paghuni sanoi.

“Ainoa poikkeus on [Boston Bruins winger] Brad Marchand nuolee jonkun kasvoja. Sen ei luultavasti pitäisi olla pelissä.”

.

Leave a Comment