Manchin sitoutuu terveydenhuollon tarjoajien rokotusten joustavuuteen

CHARLESTON, W. Va. — Liittovaltion hallituksen odotetaan tarjoavan Länsi-Virginian maaseudun terveydenhuollon tarjoajille joustavuutta koronavirusrokotusten suhteen, kun tilat varmistavat, että työntekijät ovat täysin rokotettuja.

Yhdysvaltain sen. Joe Manchin, DW.Va., ilmoitti torstaina, että hän sai Chiquita Brooks-LaSurelta, Centers for Medicare- ja Medicaid Services -palveluiden ylläpitäjältä sitoumuksen, joka liittyy rokoteohjeisiin.

Sääntö edellyttää, että työntekijät saavat perusrokoteannokset, ja se koskee Medicare- ja Medicaid-sertifioituja palveluntarjoajia, kuten sairaaloita, julkisia terveyskeskuksia ja pitkäaikaishoitolaitoksia.

Brooks-LaSuren lupaus tuli päiviä ennen helmikuuta. Länsi-Virginian laitosten henkilöstön on saatava ensimmäinen rokoteannoksensa 14 päivään mennessä. Työntekijöiden toisen annoksen määräaika on 15. maaliskuuta.

Yhdysvaltain sen. Joe Manchin, DW.Va. (Jonottaa)

“Järjestelmänvalvoja Brooks-LaSure kertoi minulle, että CMS:n tavoitteena on auttaa sairaaloita saamaan henkilöstönsä rokotettuja, ei potkaista heitä ulos Medicare-ohjelmasta”, Manchin sanoi. “Hän vakuutti minulle, että tiloja ei poisteta Medicare-ohjelmasta, jos heidän koko henkilökuntansa ei ole täysin rokotettu, niin kauan kuin tilat tekevät vilpittömästi työtä henkilökunnan rokottamiseksi ja parhaiden turvallisuuskäytäntöjen toteuttamiseksi.”

Govt. Jim Justice ja osavaltion virkamiehet ovat ilmaisseet huolensa siitä, kuinka vaatimus vaikuttaisi henkilöstöön asiaankuuluvissa tiloissa. Osavaltion koronavirusvirastojen välisen työryhmän johtaja James Hoyer ja muut johtajat puhuivat Valkoisen talon virkamiehille aiemmin tässä kuussa määräajan pidentämisestä.

“Tarkastelemme enemmän näiden vaatimusten täytäntöönpanon ajankohtaa, jotta meillä olisi aikaa työskennellä tämän viimeisimmän nousun läpi ja päästä huipulle”, Hoyer sanoi helmikuussa. 3:n “MetroNews Talkline”.

Manchin lainasi lausunnossaan West Virginia Rural Health Associationin tilastoa. Organisaatio raportoi, että osavaltion maaseutusairaaloissa rokotusaste on noin 92 %.

“Kannustan edelleen jokaista Länsi-Virginialaista ottamaan rokotuksen suojellakseen itseään ja läheisiään COVID-19:ltä”, senaattori lisäsi. “Samaan aikaan meidän on varmistettava, että sairaalamme voivat pysyä avoimina tarjotakseen kriittistä hoitoa länsi-virginiläisille.”

Länsi-Virginia ja 23 muuta osavaltiota haastoivat Centers for Medicare- ja Medicaid Services -viraston valtuudet vaatia koronavirusrokotuksia. Yhdysvaltain korkein oikeus päätti tammikuussa 5-4 liittovaltion hallituksen hyväksi; tuomarit huomauttivat, että tällainen toimeksianto kuuluu terveys- ja henkilöstöministeriön toimivaltaan.

“Tietenkin rokotemandaatti menee pidemmälle kuin mitä sihteeri on tehnyt aiemmin infektioiden hallinnan toteuttamiseksi. Mutta hänen ei ole koskaan tarvinnut käsitellä tämän mittakaavan ja laajuuden tartuntaongelmaa, tuomarit sanoivat allekirjoittamattomassa lausunnossa. “Joka tapauksessa ei voi olla epäilystäkään siitä, että hän hoitaa infektio-ongelmia Medicaren ja Medicaidin tiloissa.”

Louisanan oikeusministeri Jeff Landry johtaa toista yritystä vastustaen toimeksiantoa. Länsi-Virginian oikeusministeri Patrick Morrisey ja virkamiehet 14 muusta osavaltiosta ovat osa liittoumaa.

Terveydenhuollon henkilöstön osavaltioissa, jotka eivät vastustaneet sääntöä, oli ensimmäinen määräaika tammikuussa. 27. Näiden osavaltioiden ja alueiden työntekijöiden on saatava toinen annos helmikuuhun mennessä. 28.

Leave a Comment