Keski-Michiganin mielenterveyden tarjoajat ovat huolissaan yrityksistä yksityistää järjestelmä – The Morning Sun

Joseph Sedlock sanoi, että osavaltion mielenterveysjärjestelmän yksityistäminen aiheuttaisi huomattavaa, ellei korjaamatonta vahinkoa yli 390 000 Michiganin keskiosan asukkaalle.

Sedlock, Mid-State Health Networkin, mielenterveyspalvelujen tarjoajan 21 Michiganin piirikunnassa, mukaan lukien Isabella, Gratiot ja Clare, toimitusjohtaja, sanoi, että ehdotettu laki, jos se hyväksytään, heikentäisi merkittävästi viime vuonna kehitettyä julkista mielenterveysjärjestelmää. 58 vuotta.

Kaksi Michiganin osavaltion pääkaupungin halleilla leijuvaa lainsäädäntöä muuttaisi tapaa, jolla osavaltion 3,6 miljardin dollarin Medicaidin rahoittama mielenterveysjärjestelmä toimii, mikä saattaa muuttaa 300 000 pienituloisen mielisairaan Michiganderin tuen ja hoidon.

Viime kesänä senaatin enemmistöjohtaja Mike Shirkey (R-Clarklake) ja sen. John Bizon (R-Battle Creek) esitteli kaksi lakiesitystä, jotka muuttaisivat Michiganin julkisen mielenterveysjärjestelmän hallintaa siirtymällä 10 valtion luomasta, yhteisöpohjaisesta mielenterveyspalveluntarjoajasta kaupallisiin voittoa tavoitteleviin sairausvakuutusyhtiöihin. Pohjimmiltaan ehdotuksissa pyritään integroimaan valtion henkisen ja fyysisen terveydenhuollon palvelujen rahoitusta ja johtamista.

“Julkisen mielenterveysjärjestelmän edunsaajat joutuvat lisääntyneeseen leimautumiseen ja eristäytymiseen sekä luottamuksen menettämiseen”, Sedlock lisäsi. “Jos ne hyväksytään, yhteisötasolla syntyy todennäköisesti merkittävää ja jatkuvaa hämmennystä siitä, mistä palveluja saa ja mikä yksityinen taho on vastuussa niiden hoidosta.

Hän lisäsi, että osavaltion mielenterveyspalvelujen tarjoajaverkostot, kuten Mid-State Health Network, odottaisivat huomattavia lisäesteitä, jotka estävät yksilöitä löytämästä hoitoa ja saamasta tarvitsemaansa apua.

Michiganissa mielenterveyspalveluja hallinnoi 10 yhteisöpohjaista mielenterveyspalveluntarjoajaa, mukaan lukien Mid-State Health Network. Yhteisöpohjaiset palveluntarjoajat tekevät sopimuksen Michigan Department of Health and Human Services (MDHHS) -osaston kanssa julkisesti rahoitettujen mielenterveyspalvelujen toimittamisesta siten, että dollareita ohjataan liittovaltion Medicare- ja Medicaid-palvelukeskuksista MDHHS:lle ja sitten yhteisön tarjoajille.

Republikaanien tukemien lakien, senaatin lakien 597 ja 598, mukaan hoitoa valvoisivat vakuutusyhtiöt tai vastaava taho, joka määrää henkilölle yhden hoitokoordinaattorin, yhden luettelon palveluntarjoajista ja yhden 1-800 puhelinnumeron, jonka he voivat. soittaa, kun he tarvitsevat joko fyysistä tai mielenterveyshoitoa.

Huhtikuusta 2020 lähtien US Census Bureau ja National Center for Health Statistics ovat tehneet kahdesti viikoittain kotitalouksien pulssitutkimuksia ymmärtääkseen, kuinka COVID-19-pandemia on vaikuttanut mielenterveyteen yhteisössä.

Tietojen mukaan 18-vuotiaiden ja sitä vanhempien michiganilaisten ahdistuneisuus- tai masennuksen oireista ilmoittaneiden prosenttiosuus on vaihdellut 16 prosentin välillä toukokuussa 2021 ja 45 prosentista joulukuussa 2020. Huhtikuun 2020 ja tammikuun 2022 välisenä aikana Michigandersin mukaan mielenterveysongelmista raportoitu oli 29 prosenttia, kun taas USA:n keskiarvo oli 27 prosenttia.

Heinäkuussa 2021 2,68 miljoonaa michigandialaista oli Medicaidissa, mikä on 10,7 % enemmän kuin vuonna 2020 liittovaltion Medicare & Medicaid Services -keskusten tietojen mukaan.

Näiden lakien mukaan osavaltion 10 yhteisöpohjaista mielenterveyspalveluntarjoajaa riisuttaisiin asemastaan ​​10 vuoden kuluttua ja palautettaisiin paikalliseen terveyskeskukseen. Valtion julkisen mielenterveysjärjestelmän hallinta siirtyisi yksityisille sairausvakuutusyhtiöille.

Vuonna 2019 republikaanien lainsäätäjät lisäsivät valtion budjettiin varauksen, joka olisi osittain yksityistänyt Michiganin julkisen mielenterveysjärjestelmän. Goal Gov. Gretchen Whitmer vetosi säännökseen sanoen, että se vahingoittaisi mielenterveyspalveluja saavien pienituloisten asukkaiden hoitoa.

Kannattajat

Michiganin mielenterveysjärjestelmän yksityistämisen kannattajat sanovat, että suunnitelma säästää rahaa pitämällä potilaat terveinä ja poissa päivystyshuoneista sekä vähentämällä hallintokuluja.

Kannattajat sanovat, että se, että vakuutuksenantajat voivat hallinnoida kustannuksia PIHP-järjestelmän sijaan, johtaa kustannussäästöihin veronmaksajille, yksinkertaistaa järjestelmää kuluttajien kannalta ja tarjoaa parempaa hoitoa mielenterveyspalveluita tarvitseville.

Brian Mills, The Michigan Association of Health Plansin (MAHP) kaupallisten asioiden apulaisjohtaja, Lansingissa toimiva teollisuusryhmä, joka edistää jäsenvakuutusyhtiöiden, kuten Aetna Better Health of Michiganin ja Meridian Healthin, etuja, sanoi, että nämä laskut eivät luovuttaa avaimet yksityisille palveluntarjoajille, mutta tarjoaa prosessin, jossa johdetut hoidon tarjoajat ja muut voivat tehdä tarjouksen MDHHS:n valitseman parhaan kokonaisuuden kanssa integroidun hoidon tarjoamisesta.

“Jos PIHP:t uskovat voivansa tarjota enemmän palveluita kuin mitä jo vaaditaan, heidän tulisi tulla pöytään ja tarjota ehdotuksia laskuihin”, hän sanoi. “Toistaiseksi he kieltäytyvät osallistumasta keskusteluihin lainsäätäjien kanssa.”

.

Leave a Comment