Sports Digest: Growlers voittaa ECHL:n Marinersin 6-1

JÄÄKIEKKO

Newfoundland sai kaksi maalia Orrin Centazzolta ja Jeremy McKennalta ja risteily 6-1 ECHL-voittoon Maine Marinersista perjantaina St. John’s Newfoundlandissa.

Zach O’Brien ja Marcus Power antoivat kumpikin neljä syöttöä Growlersille, joka avasi 3-0-johdon ensimmäisessä erässä ennen kuin Keltie Jeri-Leon teki maalin Mainelle, kun ensimmäistä erää oli jäljellä 30 sekuntia.

Jeremy Brodeur torjui Mainen maalissa 33 maalia.

GOLF

PGA: Sahith Theegala ampui 7-alle 64-vuotiaan ja vei kahdella iskulla puolustavaa mestaria Brooks Koepkaan ja Xander Schauffeleen vahvassa, nopeassa ja fanien täyttämässä WM Phoenix Openissa Scottsdalessa, Arizonassa.

Koepka ampui toisen peräkkäisen 66. Hän on viimeinen pelaaja, joka voitti tapahtuman ensimmäisellä esiintymisellään, voitti sen vuonna 2015 saadakseen ensimmäisen PGA Tour -tittelinsä. Schauelella oli bogey-vapaa 65. Hän sijoittui toiseksi viime vuonna.

Theegala, 24, oli johtoasemassa torstai-iltana kello 7, kun pimeys keskeytti pelin. Useiden yli 175,00 fanin edessä, jotka jumittivat viimeiset reiät, Theegala teki 12 jalan puttin pelastaakseen par-3:n 16:nnen. Hän löi kiilan 3 1/2 jalkaan birdien kohdalla par-4 17. ja teki 10 jalan par-4 18 päästäkseen 12-alle 130:een.

EUROOPAN KIERTO: Ryan Fox ampui 3 alle 69 avatakseen kolmen lyönnin johdon kahden Ras Al Khaimah Classicin perjantain kierroksen jälkeen.

Oliver Bekker teki radan ennätyksen 62:lla ja liittyi viiden muun pelaajan joukkoon kolme lyöntiä johtoasemasta. Eteläafrikkalaiset Zander Lombard (63) ja Justin Harding (67) ovat tasapisteissä Bekkerin kanssa sekä espanjalainen Pablo Larrazabal (67) sekä italialainen Francesco Laporta ja australialainen Jason Scrivener, jotka molemmat korttisivat 69.

LPGA: Entinen naisten PGA-mestari Hannah Green ampui 2-alle 70-vuotiaan perjantaina ja yllätti johtajan ja toisen länsi-Australialaisen golfaajan Whitney Hillierin kahdella vedolla kahden Vic Openin kierroksen jälkeen Barwon Headsissa, Australiassa.

JALKAPALLO

KÄÄNTÄJEN SIIRTO VALMIS: Arsenal on päässyt sopimukseen amerikkalaisen maalivahti Matt Turnerin siirtymisestä Lontoon klubiin tänä kesänä New England Revolutionista onnistuneen fyysisen harjoituksen jälkeen.

New England sanoi perjantaina, että 27-vuotiaan pelaajan odotetaan liittyvän Arsenaliin kesäkuun lopulla, jolloin hän voi jäädä MLS-joukkueeseen puolet liigakaudesta ja CONCACAFin Mestarien liigasta. Turner on pelannut 16 kansainvälistä ottelua, ja hän on jakanut aloitusroolin MM-karsintaottelussa Zack Steffenin kanssa, joka on Manchester Cityn Edersonin tuki.

6-jalkainen Turner pelasi yliopistojalkapalloa Fairfieldissä vuosina 2012–2015, ja hänet jätettiin huomiotta vuoden 2016 MLS-draftissa. Hän teki sopimuksen Revolutionin kanssa maaliskuussa 2016, ja hänet lainattiin kolmannen tason Richmond Kickersille, joka nousi toiselle tasolle vuonna 2017.

RALLIAUTOILU

NASCAR: NASCARin huippukuljettajat ovat jälleen yhdistyneet muodostaakseen itsenäisen neuvoston saadakseen yhteisen äänen urheiluun vaikuttavissa päätöksissä.

Kuljettajien neuvoa-antava toimikunta ilmoitti perjantaina, että se on organisoidumpi yritys kuin edellinen yritys yhdistyä vuonna 2014. Hallitus on perustettu, ja eläkkeellä oleva kuljettaja ja nykyinen NBC Sportsin analyytikko Jeff Burton suostuivat valvomaan työtä. Hallitus koostuu seitsemästä jäsenestä, jotka edustavat joukkueita Cup-sarjan lähtöruudukon etu- ja takaosasta. Jokainen hallituksen jäsen toimii edustajana pienempään kuljettajaryhmään.

Hallitukseen kuuluvat Denny Hamlin, kolminkertainen Daytona 500 -voittaja, joka johti ensimmäistä yritystä kuljettajaneuvostossa, sekä entiset Cup-mestarit Kurt Busch ja Joey Logano. Valittiin myös Austin Dillon, Corey LaJoie, Daniel Suarez ja eläkkeellä oleva kuljettaja Kyle Petty, joka Burtonin tavoin on NBC Sportsin analyytikko.

FORMULA YKKÖSET: Formula 1 jatkoi sopimustaan ​​jatkaakseen kilpailua Bahrainissa vuoteen 2036 saakka ja sanoi perjantaina, että Lähi-idän maalla on “erittäin erityinen paikka urheilussamme”.

Sakhirissa sijaitsevalla radalla on järjestetty F1-kisoja vuodesta 2004 lähtien, ja se järjestää kauden avauskilpailun ensi kuussa.

Ennen viime vuoden Bahrain Grand Prixia seitsenkertainen mestari Lewis Hamilton kehotti maailmanlaajuista kilpasarjaa olemaan huomioimatta ihmisoikeusloukkauksia maissa, joissa se järjestää kilpailuja. Bahrainia on syytetty sarjan hyväksikäytöstä ihmisoikeustilanteensa hämärtämiseksi.

Bahrain GP ajetaan 20. maaliskuuta ja Bahrain International Circuit isännöi myös kausia edeltäviä testejä. Hamilton voitti kilpailun vuonna 2021.

BASEBALL

VÄHÄLIIGAN huumekielto: Syöttäjät Joe Flores Coloradosta, Lenny Polanco ja Jesus Tovar Minnesotasta sekä Alan Ramirez Miamin pelikiellosta 60 otteluksi joka perjantai, koska pesäpallon huumeohjelmassa suoritettiin suorituskykyä parantava aine Stanozolol.

Kaikki neljä on määrätty Dominikaanisen kesäliigaan.

San Francisco Giantsin syöttäjä Austin Reich sai 50 pelin pelikiellon kielletyn piristeen amfetamiinin positiivisen testin jälkeen. Hänet määrätään High-A West Eugenelle.

Tänä vuonna neljätoista pelaajaa on pelikiellossa alaliigan huumeohjelman vuoksi.

TENNIS

ATP DALLAS AUKI: Seitsemänneksi sijoittuva Marcos Giron ylsi ykkössijan Taylor Fritzin – harjoituskumppaninsa – 6-4, 3-6, 7-6(3) perjantaina etenemään DAllasin välieriin.

Voittamalla 19. sijalla olevan pelaajan maailmassa, 70. sijalla oleva Giron voitti uransa viidennen voittonsa 18 mahdollisuutena 20 parasta pelaajaa vastaan ​​päästä toiseen ATP-välieriin. Lauantain välierissä Giron kohtaa neljännen sijan Jenson Brooksbyn, joka lähetti australialaisen Jordan Thompsonin 6-3, 6-0.

KILPARATSASTUS

MEDINA HENGEN KUOLEMA: Vuoden 2021 Kentucky Derbyn voittajan Medina Spiritin ruumiinavaus ei osoittanut lopullista kuolinsyytä.

California Horse Racing Board julkaisi perjantaina tulokset tutkimuksesta, joka tehtiin sen jälkeen, kun varsa romahti ja kuoli harjoituksen jälkeen 6. joulukuuta Santa Anitassa. Valmentaja Bob Baffert sanoi, että varsa sai sydänkohtauksen. Medina Spirit oli juuri suorittanut viisi vakomatkaa toisessa harjoituksessaan sen jälkeen, kun hän sijoittui toiseksi Breeders’ Cup Classicissa marraskuussa.

Ruumiinavausraportissa todettiin, että Medina Spiritin turvonneet keuhkot ja vaahto henkitorvessa sekä suurentunut perna ja tukkoisuus sekä lievät verenvuodot muissa kudoksissa “ovat yleisiä äkillisesti kuolevilla hevosilla, ja ne ovat yhteensopivia, mutta eivät erityisiä sydänperäisen kuolinsyyn kanssa. ”


Käytä alla olevaa lomaketta vaihtaaksesi salasanasi. Kun olet lähettänyt tilisähköpostiosoitteesi, lähetämme sähköpostin, jossa on palautuskoodi.

” Edellinen

Seuraava ”

Leave a Comment