Habitat for Humanity täyttää 30 vuotta La Crossessa | Paikallisuutiset

Kirjailija: Kahya Fox Toimitusjohtaja

Kaikki hyvä alkaa unelmasta. 11. lokakuuta 1989 yli 100 ihmistä käveli kolme mailia La Crossen kaupungin läpi haaveenaan maailmasta, jossa jokaisella oli kunnollinen paikka asua; unelma, joka oli liian monien La Crossen alueen perheiden ulottumattomissa.

Marssin jälkeen yhteisöjärjestäjät tulivat yhteen ja sitoutuivat uuteen toimiin paikkakunnamme kohtuuhintaisten asuntojen tarpeisiin vastaamiseksi. Habitat for Humanity La Crosse Area syntyi.

Habitat for Humanity La Crosse Areasta tuli Habitat for Humanity Internationalin tytäryhtiö vuonna 1992, ja vuonna 2022 tulee kuluneeksi 30 vuotta tämän unelman toteuttamisesta.

Perustamisestaan ​​lähtien Habitat on tarjonnut turvallisia ja kohtuuhintaisia ​​koteja 55 perheelle La Crossen, Vernonin ja Trempealeaun maakunnissa Wisconsinissa sekä Houston Countyssa, Minnissä. Järjestö on myös auttanut lähes 1 000 yhteisön jäsentä naapuruston elvyttämisprojekteissa ja auttanut satoja asunnonomistajia tekemään tarvittavia korjauksia koteihinsa.

Ihmiset lukevat myös…

Lisäksi Habitat ReStore on ohjannut lähes kahdeksan miljoonaa puntaa kaatopaikalta avaamisestaan ​​vuonna 2006.

Habitat for Humanity La Crosse Area on 30 vuoden ajan tuonut ihmisiä yhteen rakentamaan koteja, yhteisöjä ja toivoa. Habitat uskoo, että kunnollisen ja kohtuuhintaisen asumisen tulee olla omantunnon ja toiminnan asia; he ymmärtävät, että yhteisössämme on ihmisiä, jotka elävät riittämättömissä olosuhteissa ja että yhdistämällä he voivat tarjota käden ylös – ei monistetta.

Vuonna 2022 turvallisten ja kohtuuhintaisten asuntojen tarve yhteisössämme on edelleen yhtä suuri. Silmiä avaava kokemus on silti nähdä, millaiset kodit ja olosuhteet ovat monille työssäkäyville köyhille. 30 vuoden jälkeen Habitat on edelleen sitoutunut siihen uskoon, että monet stereotypiat hälventävät, kun erilaiset taloudelliset, etniset tai uskonnolliset taustat omaavat ihmiset työskentelevät yhdessä, koska meillä kaikilla on yhteinen ihmiskunta, jolla on samanlaiset heikkoudet, vahvuudet ja pyrkimykset.

Sen ruohonjuuritason alusta vuodesta 1989 nykypäivään, vapaaehtoiset ovat Habitatin työn ytimessä. Mikään heidän tekemisistään ei olisi mahdollista ilman kymmenien tuhansien vapaaehtoisten apua, jotka ovat koskettaneet organisaatiota vuosien varrella; tämä joukko omistautuneita henkilöitä, jotka ilmestyvät päivästä toiseen ja sitoutuvat vaikuttamaan muiden elämään.

Vuosi 2022 on pohdiskelun ja juhlan vuosi, mutta aloittaakseen tämän monumentaalisen vuosipäivän Habitat esittää vilpittömät “kiitokset” henkilökunnalleen, vapaaehtoisilleen, hallituksen jäsenille, lahjoittajille, tukijoille ja ostajille, jotka ovat nousseet vuosien varrella. Ilman heitä Habitat ei olisi täällä tänään. Pysy kuulolla kaikista hauskoista ja jännittävistä asioista Habitat on suunnitellut juhlimaan 30 vuotta ja rakentamista.

Lisätietoja, vapaaehtoiseksi ryhtymisestä tai lahjoituksen tekemisestä saat vierailemalla verkkosivustollamme osoitteessa www.habitatlacrosse.org tai soittamalla numeroon 608-785-2373.

.

Leave a Comment