Philippe Coutinho tapaa jälleen Steven Gerrardin Aston Villassa ja puuttuu Valioliigasta | Jalkapallo-uutisia

Eksklusiivisessa haastattelussa kanssa Sky SportsPhilippe Coutinho kertoo Laura Woodsille, kuinka hän missasi Valioliigan ja kuinka Steven Gerrard oli suuri tekijä hänen muuttamisessaan Aston Villaan.

Hyökkääjä liittyi Midlands-seuraan tammikuussa lainalla Barcelonasta ja palasi Valioliigaan neljä vuotta 142 miljoonan punnan siirron jälkeen Liverpoolista.

Coutinhon loitsu Espanjassa ei oikein onnistunut, mutta laina Bayern Münchenille kaudella 2019/20 sai Brasilian maajoukkueen Mestarien liigan pokaalin voittaen Barcan matkalla finaaliin.

Mutta Coutinho on nyt palannut Englantiin – pelaa entisen Liverpool-joukkuetoverinsa Gerrardin alaisuudessa – ja sanoo, että hän on kaipannut pelaamista Valioliigassa.

Puhutaan Woodsille ennen Aston Villan matkaa Newcastleen supersunnuntaina, suorana lähetyksenä Sky SportsCoutinho sanoi: “Pidän todella täällä. Ikävöin Valioliigaa ja ihmisiä täällä. He kohtelivat minua todella hyvin ja kaipasin tätä. On hyvä olla takaisin täällä.

“Pelit täällä ovat niin intensiivisiä, joten pidän sellaisesta pelistä. Minun on sopeuduttava uudelleen, yritän parhaani harjoituksissa ja paranen intensiteetin näkökulmasta. Luulen, että se on se ero, että olen todella Kuten.

“Espanjassa se on erilainen peli. Barcelonassa normaalisti olisi enemmän aikaa pallon kanssa, enemmän hallintaa ja ne ovat eri asioita. En halua elää menneisyydessä, olen täällä hienossa seurassa ja haluan antaa parhaani ja nauttia jalkapallostani täällä.

– Tunnelma stadionilla [Villa Park] on uskomatonta, se on uskomatonta. Kaipasin todella pelejä täällä Valioliigassa, koska tunnelmat stadioneilla ovat täällä todella kireät.

Sunnuntai 13. helmikuuta klo 13.00

Alkaa klo 14.00


“Ihmiset täällä, kun tapaan heidät kadulla, he ovat todella mukavia ja kunnioittavia. Kaipasin tätä todella. Sää, jota en kaipannut, on vähän kylmä, mutta jalkapallo täällä, seuran ja ihmisten kanssa ovat todella mukavia.”

Aston Villan manageri Gerrard ja Coutinho pelasivat viisi vuotta yhdessä Liverpoolin tappiolla ja olivat lähellä Valioliigan mestaruutta kaudella 2013/14.

Entisellä Englannin maajoukkueen pelaajalla oli valtava vaikutus Coutinhon tuomiseen Villaan, ja hän toivoo voivansa maksaa Gerrardin häntä kohtaan osoittaman luottamuksen.

Käytä Chrome-selainta helppokäyttöisemmälle videosoittimelle

Gerrard oli täynnä kiitosta Coutinhosta ja on ollut vaikuttunut siitä, kuinka hän on sopeutunut saapumisensa jälkeen.

“Puhuimme paljon ennen kuin tulin”, hän sanoi. “Hän puhui seurasta, tavoitteista täällä, faneista, tavoitteistaan ​​ja varmasti se oli mitä halusin. Tein hyvin nopeasti päätöksen. Olen täällä nyt ja olen tällä hetkellä erittäin onnellinen.

“[Gerrard’s ambitions are] antaaksemme parhaamme. Meillä on loistava joukkue, meillä on mahtavia pelaajia ja tiedämme, että voimme olla paremmassa asemassa kuin nyt, sen eteen teemme töitä. Hänen tavoitteensa on nousta päivä päivältä, peli peliltä.

Ihmisillä täällä on suuri intohimo jalkapalloon. Siitä tulee hieno peli hyvällä stadionilla ja he ovat hyvässä hetkessä. He voittivat viimeisen pelinsä ja haluamme myös antaa kaikkemme, ja siitä tulee varmasti hieno peli.

Philippe Coutinho kohtaa Newcastlen supersunnuntaina

– Haluamme olla ensimmäisellä sijalla, toistaiseksi tiedämme, että se on vähän pitkä, mutta tavoitteemme on aina olla paras mahdollinen.

“On aina mukavaa, kun sinulla on joku, joka uskoo sinuun ja tietysti minä uskon minuun. Työskentelen kovasti joka päivä, mutta oli todella mukavaa, mitä puhuimme. Haluan antaa parhaani vastineeksi tuon itseluottamuksen kentällä. .”

Käytä Chrome-selainta helppokäyttöisemmälle videosoittimelle

Coutinho sanoo, että Gerrard on aina ollut hänen idolinsa ja kertoo edelleen esittelevänsä taitojaan harjoituskentällä

Mutta voisiko Gerrard silti tehdä työtä kentällä?

Coutinho vastasi tavaramerkkinsä leveällä hymyllä: “Kyllä, varmasti! Joskus kun ikävöimme yhtä pelaajaa harjoituksissa, hän on siellä ja näet, ettei hän ole menettänyt mitään. Hän pystyi vielä pelaamaan. Hän oli aina idoli minulle ja Olen iloinen saadessani taas työskennellä hänen kanssaan.”

Coutinho ilmoitti todella saapuvansa Villa Parkiin jännittävässä keskellä viikkoa Leedsin kanssa pelatussa 3-3-tasapelissä. Coutinho yhdessä Jacob Ramseyn kanssa – jolle Gerrard äskettäin vihjasi Englannin kutsuun – kaikkiin kolmeen maaliin ja ennustaa 20-vuotiaalle pelaajalle suurta tulevaisuutta.

Käytä Chrome-selainta helppokäyttöisemmälle videosoittimelle

ILMAISEKSI KATSO: Pääkohdat Aston Villan tasapelistä Leeds Unitedia vastaan ​​Valioliigassa

“Hän on huippupelaaja”, Coutinho lisäsi. “Hän on hyvin nuori ja hän pelaa todella hyvin. Nautin todella pelaamisesta hänen ja kaikkien joukkuetovereideni kanssa. Jos voin auttaa häntä, yritän tehdä parhaani. Hänellä on varmasti loistava tulevaisuus.

“Emme puhuneet vielä liikaa. Saavuin juuri tänne, englannin kielen on parannettava, mutta kentällä yritän saada yhteyttä kaikkiin joukkuetovereihini ja toivon, että voin auttaa joukkuettani täällä.

“Viimeisessä pelissä meistä tuntuu, että olisimme voineet voittaa lopussa, mutta mielestäni joukkue pelasi hyvin. Annoimme kaikkemme, nautimme pelistä, joten haluamme antaa parhaan faneillemme ja tietysti teemme töitä. vaikeaa siihen.”

Seuraa Aston Villaa Sky Sportsin kanssa

Seuraa jokaista Valioliigan Aston Villan peliä tällä kaudella live-blogidemme kautta Sky Sports -verkkosivustolla ja -sovelluksessa sekä katso ottelun kohokohdat ilmaiseksi pian kokopäivätyön jälkeen.

Haluatko uusimman Aston Villan? Lisää kirjanmerkkeihimme Aston Villan uutissivuTarkista Aston Villan kalusteet ja Aston Villan viimeisimmät tuloksetkatsella Aston Villan maalit ja videoseuraa Valioliigan taulukot ja katso, mitkä Aston Villan pelit ovat tulossa suorana Sky Sportsissa.

Hanki kaikki tämä ja paljon muuta – mukaan lukien suoraan puhelimeesi lähetetyt ilmoitukset – lataamalla Sky Sports Scores -sovellus ja asettamalla Aston Villan suosikkijoukkueeksesi.

Kuuntele Valioliigan paras reaktio ja asiantuntija-analyysi Essential Jalkapallo ja Gary Neville podcasteja, pysy ajan tasalla omistetuista palveluistamme Siirtokeskusseuraa Sky Sportsin sosiaalisia tilejä Viserrys, instagram ja Youtubeja ota selvää miten hanki Sky Sports.

Leave a Comment