Tämä video hindu-muslimien ystävyydestä Karnatakasta palauttaa kaikkien uskon ihmiskuntaan

Samalla kun Karnatakan Udupista alkanut hijab-riita on lietsonut yhteisöllistä vihaa sosiaalisessa mediassa ja sen ulkopuolella, video toisesta samassa osavaltiossa sijaitsevasta kaupungista palauttaa uskon hindujen ja muslimien väliseen ystävyyteen. Undefeated_Faith-kahvan jakamassa päivämäärättömässä videossa joukko ihmisiä, jotka näyttävät pelaavan Holia, pysähtyvät ja seisovat tien varrella, kun muslimien hautajaiskulkue kulkee ohi. Ryhmä, johon kuuluu lapsia, seisoo kunnioittavasti syrjään, kun kulkue etenee. Juliste sanoi, että se on video Uppinangadyn kaupungista Karnatakasta. Klippi on herättänyt sydäntä lämmittävät vastaukset nettimiehiltä, ​​jotka sanovat, että tämä on Intian edustaja. Katso video:

“Hautajaiskulkue yhdessä kaupungissamme Uppinangady| Ja juhlakulkue samanaikaisesti toisella puolella. Kun hautajaiset menivät ohi, juhlivat hinduveljet keskeyttivät juhlansa kunnioituksen osoituksena. Eläköön ihmiskunta.”

Tässä muutama reaktio:

”Haluan Intiani takaisin sellaisella virityksellä… ole hyvä, ppl.. ajatellaan puhtaasti puhtaalla veljeydellä ja laajennetaan sitoutumista toistemme arvojärjestelmään. Yhdessä voimme tehdä sen .. älä jää loukkuun ..kiitos.”

”Voit nähdä miehen juhlivan puolelta, kädet ristissä, kun vainaja lähestyy. Tämä video osoittaa selvästi, että vain syntymä ja kuolema eivät näe jakautumista uskonnon, politiikan ja muiden jakavien agendojen välillä. Tämä on lopullinen totuus.”

”Tämä on hyvä kulttuurimme. Oli nähnyt monta kertaa, että kaikki ihmiset kävelevät tiellä/kadulla pysähtyvät ja kunnioittavat jokaisen vainajan viimeistä kulkuetta hänen uskonnostaan ​​riippumatta.”

“Tällaiset positiiviset videot antavat toivoa näinä tuskallisina aikoina.”

”Ehdottomasti tämä on ollut uskomme ja osa kulttuuria/traditiota pitkien ja pitkien vuosien ajan. Olemme aina kunnioittaneet toistemme tunteita ja oikeuksia hyvin… ja tämä ihmiskunta elää ikuisesti…”

“Hyvin tehty ! Varsinainen intialainen veljeskunta. Eläköön uskonnosta riippumaton ihmiskunta.”

Video on kerännyt tähän mennessä 11 000 tykkäystä.

Lue kaikki viimeisimmät uutiset, tuoreet uutiset ja erikoistarjoukset: IPL 2022 -huutokaupan live-päivitys | IPL Mega Auction Live-päivitykset täällä.

.

Leave a Comment