Bend Humanity Coalition kyseenalaistaa koodin muutoksen, kun turvasängyt jäävät käyttämättä

Bendin kaupungin asunnottomuusongelman käsittelyn kriittinen ryhmä kyseenalaistaa ehdotetun koodimuutoksen, joka sallisi enemmän turvakoteja useammille kaupunginosille, sanoen, että nykyisessä turvakodissa on vuodepaikkoja, jotka ovat käyttämättä seitsemänä yönä 10:stä.

“Useimpiin öihin Bendissä on suojakapasiteettia, ja lisää on tulossa jopa ilman ehdotettuja koodimuutoksia”, sanoi Jeff Eager, Bendin entinen pormestari ja Bend Humanity Coalitionin konsultti. – Kaupunginvaltuuston halu rakentaa dramaattisesti suojatiloja kaupunginosille on väärä. Sillä on nyt kyky vähentää väkivaltaa, rikollisuutta ja ihmisten alenemista, joita esiintyy kodittomien leireillä kaupungin kaduilla päivittäin. Siitä puuttuu tahto tehdä se.”

Ryhmä sanoo, että sen saamat tiedot ovat ristiriidassa sen kanssa, mitä kaupunki kertoo yleisölle.

Kaupunki antaa tällä hetkellä luvan tilapäisiin suojiin hätätilanteissa, kuten äärimmäisissä sääolosuhteissa, mutta tilanne voi muuttua.

Bend Planning Commission järjestää maanantaina kuulemistilaisuuden koodin muutoksista, jotka “tukeisivat esteiden poistamista turvakotien ja muun tyyppisten tuki- ja siirtymäasuntojen kehittämiseltä ihmisiltä, ​​​​joilta puuttuu asunto kaikissa suunnitelmissa, paitsi Industrial General (IG).

New Bend Humanity Coalition toivoo saavansa kaupungin poistamaan kodittomien leirit

Kaupungin viranomaiset ovat jo kuukausia etsineet eri paikkoja hoidetuille kodittomille leireille, toivoen voivansa tarjota lisää helpotusta kaupungin kaduilla nukkuvien kasvavalle määrälle, näkyvimmin Hunnel Roadilla ja 2nd Streetillä.

Alkuperäiset suunnitelmat hoidetuista leireistä ovat saaneet huomattavan vastareaktion, osittain koulujen ja lähialueiden läheisyyteen ehdotettujen paikkojen vuoksi.

Kaupunginvaltuusto hyväksyi äskettäin myös kahden paikallisen motellin oston, jotka muuttuvat siirtymätaloiksi kunnostustöiden valmistuttua.

Kyseinen 2. kadun turvakoti avattiin lokakuussa 2020 väliaikaiseksi, 70 hengen lämmityssuojaksi.

Viime vuoden kesäkuussa turvakoti ilmoitti olevansa avoinna ympäri vuoden NeighborImpactin ja City of Bendin yhteistyön ansiosta.

Mutta Bend Humanity Coalitionin toimittamien tietojen mukaan… kaikkia sänkyjä ei käytetä useimpina öinä.

Esimerkiksi viime vuoden heinäkuussa tarhalla oli keskimäärin 15 paikkaa vapaana joka yö, eikä se koskaan ollut täydellä teholla.

Kymmeniä protestoi ehdotettua hallittua kodittomien leiriä Bendissä

Joulukuussa tarha oli täytettynä 52 % ajasta, mutta siellä ei ollut vuodepaikkoja keskimäärin kuukaudelle ja kapasiteetti oli yli 14 päivää.

BHC sanoo, että turvakoti ei ole täynnä 70 % ajasta.

Bendin kaupunginvaltuutettu Megan Perkins sanoi, että BHC:n lehdistötiedote maanantaina “on täydellinen esimerkki numeroiden pelaamisesta poliittisen pelin voittamiseksi”.

”Kodittomuus ei ole peliä, eikä se todellakaan ole poliittista. On epäinhimillistä kodittomien yhteisöämme kohtaan ja epäkunnioittavaa kodittomien yhteisömme kanssa työskenteleviä kohtaan julkaista tällainen julkaisu, varsinkin ilman varsinaisia ​​vaihtoehtoisia ratkaisuja tai suunnitelmia”, hän sanoi.
“Sillä välin Bendin kaupunki jatkaa tämän ongelman ratkaisemista kattavalla suunnitelmalla saada ihmiset pois kaduiltamme turvalliseen suojaan.”

Bend Humanity Coalition on sanonut, että se haluaa kaupungin tiukemmin valvovan leiriytymiskieltomääräyksiä, jotka estäisivät ihmisiä nukkumasta julkisilla paikoilla.

“Bendissä asuvat ihmiset ymmärtävät, että leirit ovat haitallisia yhteisölle ja ennen kaikkea haitaksi niissä asuville ihmisille”, Eager sanoi. “Mikään kaupungin ehdottama koodimuutos ei ratkaise tätä ongelmaa. Kaupunginvaltuuston on aika puhua suoraan Bendin asukkaiden kanssa siitä, miksi se ei käytä käytettävissään olevia työkaluja tehdäkseen Bendistä inhimillisemmän yhteisön.”

Hän sanoi, että turvakoti on ollut “jatkuvasti täynnä koko talven.

“Lukuun ottamatta kuutta päivää viimeisten kuuden viikon aikana (jotka vuodepaikkoja on juuri ollut tarjolla), turvakoti on ylittänyt kapasiteettinsa”, hän sanoi. “Taron alkuaikoina oli saatavilla sänkyjä, koska se oli vasta avautumassa ja uutta yhteisölle, ja toisin kuin Bend Humanity Coalition uskoo, useimmat ihmiset (etenkin kodittomat) eivät pääse käsiksi tai lukemaan lehdistötiedotteita. ensisijaisena tapana saada tietoa. Siksi osallistujien määrä kasvoi hitaasti, kun sana levisi.”

Haastattelussa maanantaina Eager kertoi Central Oregon Daily Newsille, että kaupungin ei ole liian myöhäistä muuttaa kurssia näiden uusien tietojen perusteella.

“Suosittelemme, että he palaavat piirustuspöydälle näiden tietojen kanssa, jotta he voivat aloittaa alusta täydellisellä tiedolla, joka toimitetaan yleisölle ja suunnitteluvaltuutetuille ja muille henkilöille, jotka voivat tehdä päätöksiä tästä”, hän sanoi.

Voit nähdä Bend Humanity Coalitionin keräämät tiedot alta.

BHC-yhteenveto: https://drive.google.com/file/d/1KAuYNXThvBfxDpPG8S-eToP-3TQpyKL6/view?usp=sharing

City of Bendin toimittamat tiedot BHC:n mukaan: https://drive.google.com/file/d/1uWLj-xJkeNrQl9c0V3RSXnsFCmNE1VOL/view?usp=sharing

NeighborImpactin toimittamat tiedot BHC:n mukaan: https://drive.google.com/file/d/1uLrGe7pxS7t4s-3V7jRywDiBj0YlMFSF/view

viserryssähköpostiFacebookviserryssähköposti

Leave a Comment