Kuinka pandemia vaikuttaa lasten mielenterveyteen

KANSAS CITY, Mo. – Kuinka pandemia on vaikuttanut lapsiimme?

Tämä on kysymys, jonka monet perheet ovat kysyneet itseltään viimeisen puolentoista vuoden aikana.

Oppimisen menetyksestä mielenterveyteen KSHB 41 I-Team on etsinyt vastauksia auttaakseen perheitä selviytymään pandemia-ongelmista.

Ankkuri ja toimittaja Caitlin Knute tapasivat mielenterveysalan ammattilaisia, jotka työskentelevät lasten kanssa saadakseen selville, mitä he näkevät.

Alla on osia hänen keskustelustaan ​​näiden asiantuntijoiden kanssa.

Knute: “Mitä näet mielenterveyden ja lasten ja teini-ikäisten osalta? Näetkö lisääntynyttä ahdistusta, masennusta, itsemurhia, itsemurhayrityksiä jne.?”

Tim DeWeese, johtaja, Johnson Countyn mielenterveyskeskus: “Yleinen ahdistuneisuus lisääntyy kauttaaltaan. Uskon, että masennuksen taso on lisääntynyt.”

Janelle Porter, opiskelijapalveluiden johtaja, North Kansas City School District: “Huomaamme, että jokainen lapsi, jolla on ollut minkäänlaista ahdistusta koulussa ja joka yrittää nyt palata ja integroitua kasvokkain, kun he ovat olleet kotona niin kauan, todella vain lisäävät kaikkia niitä ahdistuksia, joita heillä oli. “

Lisa Garcia-Stewart, Kansas Cityn Kansasin koulupiirin opiskelijapalveluiden johtaja: “Tietomme osoittavat, että kasvu on varmasti noussut, 160 % viime vuodesta, ja tänä vuonna tekemiemme itsemurhaarviointien määrä on 354.”

Knute: “Kun teet näitä arviointeja, ovatko ne enimmäkseen vanhempien opiskelijoiden kanssa vai täytyykö sinun koskaan tehdä tämä nuorempien opiskelijoiden kanssa?”

Garcia-Stewart: “Näemme heitä kaikilla tasoilla, mukaan lukien peruskoulussa.”

Knute: “Mitä voimme tehdä vanhempana, Tim? Mitä voimme tehdä lapsillemme, jos huomaamme heidän olevan ahdistuneita tai huomaamme, että he näyttävät yksinäisiltä, ​​emmekä tiedä kuinka tavoittaa heidät. Mitä suosittelet?”

DeWeese: “Joten, mielestäni ensimmäinen asia, joka on tärkeää, on pohjimmiltaan kuunnella (heitä) kysyä kysymyksiä etsiäkseen ja ymmärtääkseen, miltä heistä tuntuu, vahvistaakseen nuo tunteet ja varmistaakseen, että he tietävät, että ne ovat normaaleja tunteita. Mutta, Pidä myös silmällä sitä ja tarkista rutiininomaisesti lapsesi kanssa, kuinka he voivat.”

Garcia-Stewart: “Koska et näe sitä, ja koska se ei aina näytä nuorelta ihmiseltä, joka voi olla fyysisesti masentunut tai fyysisesti vetäytynyt. Meillä on masennusta kokevia opiskelijoita, jotka näyttävät kukoistavan.”

Knute: “Jos vanhemmat eivät löydä terapeuttia yksin, voiko koulupiirisi tehdä jotain auttaakseen, ja onko sinulla muita neuvoja vanhemmille?”

Kanna: “Suosittelen aina vanhemmillemme, että he ottavat meihin yhteyttä ja ryhtyvät kumppaniksi, koska meillä on joitakin yhteisöllisiä suhteita, joita voimme hyödyntää. Todennäköisesti vanhemmille sanoisin vaarallisinta, mitä voit tehdä, on ajatella näin. ei ole minun lapseni, joka kamppailee.”

Koko 40 minuutin keskustelu on katsottavissa KSHB.com-sivustolla myöhemmin maanantaina.


Haluamme kuulla sinulta, mitä resursseja Kansas Cityn perheet voivat hyötyä auttaakseen meitä kaikkia pandemian aikana. Jos sinulla on viisi minuuttia aikaa, voit vapaasti täyttää tämän kyselyn auttaaksesi kattavuuttamme: KSHB COVID -tutkimus.

.

Leave a Comment