NDDoH jakaa ilmaisia ​​kotona tehtäviä COVID-19-testejä osavaltion laajuisesti

Pohjois-Dakotan terveysministeriö (NDDoH) ilmoitti tänään, että se tuo yli 1,5 miljoonaa kotona käytettävää COVID-19-testisarjaa saataville eri puolilla osavaltiota.

NDDoH:n liittovaltion hätätilanteiden hallintaviraston rahoituksella tilaamat kotitestisarjat ovat alkaneet saapua osavaltioon. Ohjelma on tarkoitettu täydentämään meneillään olevaa liittovaltion ohjelmaa ilmaisten testien jakamiseksi. Testisarjoja jaetaan osavaltion laajuisesti, ja ne ovat noudettavissa ilmaiseksi tiistaista helmikuusta alkaen. 15. Suositellaan, että kansalaiset hakevat testejä tarpeen mukaan siten, että kotitalouden jäsentä kohden aloitetaan kaksi testiä.

“Nämä kotona tehtävät COVID-19-testit laajentavat edelleen kaikkien kansalaisten pääsyä testaukseen. Yksilöt voivat halutessaan käyttää näitä testejä COVID-19-statuksensa määrittämiseen ennen kuin he osallistuvat perhejuhliin, menevät töihin tai kouluun, vierailevat läheisten luona pitkäaikaishoitolaitoksissa ja osallistuvat urheilutapahtumiin tai mihin tahansa muuhun suureen tapahtumaan, Gov sanoi. Doug Burgum. “Rokotusten ohella COVID-19-testaukseen osallistuminen on edelleen tärkeä toimenpide viruksen leviämisen hidastamisessa yhteisöissämme.”

“Kotona tehtävät COVID-19-testit antavat pohjoisdakotalaisille entistä paremmat mahdollisuudet tehdä tietoisia päätöksiä terveydestään työhön, sosiaalisiin tapahtumiin ja matkustamiseen. Tämä mahdollistaa myös siirtymisen luottamasta paikalliseen kansanterveyteen ensisijaisena testausresurssina”, sanoi Pohjois-Dakotan osavaltion terveysvirkailija, tohtori Nizar Wehbi. ”Muista aina, että jos et voi hyvin, pysy kotona ja vältä suuria väkijoukkoja. COVID-19 leviää edelleen yhteisöissämme, ja kotitestaus on yksi lisäkeino, jolla voimme edelleen suojella itseämme ja läheisiämme.

Yksityishenkilöt, jotka haluavat noutaa nämä ilmaiset testipakkaukset, voivat löytää sijainnin lähellä niitä NDDoH-verkkosivuston kautta osoitteessa: http://health.nd.gov/covidtesting — sijaitsee “testauspaikat” -taulukossa. Tämä taulukko päivitetään kahdesti viikossa sitä mukaa, kun useammille toimipisteille lähetetään kotitestejä.

Kahden tyyppisiä testejä on saapunut osana näitä alkuperäisiä tilauksia. Näitä ovat Celltrion, joka on hyväksytty 14-vuotiaille ja sitä vanhemmille henkilöille, ja iHealth, joka on sallittu vähintään 2-vuotiaille.

Alle 2-vuotiaille lapsille ei ole sallittua tehdä kotitestejä; tuon ikäiset lapset tulisi testata paikallisessa testauspaikassa tai klinikalla.

Yksilöiden ei tarvitse raportoida kotitestituloksistaan ​​NDDoH:lle, koska osasto ei voi vahvistaa kotitestisarjojen tuloksia. Niiden, jotka tarvitsevat validoidun tuloksen tai kirjeen virallisiin tarkoituksiin, tulee hakea testit terveydenhuollon tarjoajalta tai paikalliselta kansanterveystestauspaikalta.

Leave a Comment