Pormestari Adams ilmoittaa Wellness-huoneiden avaamisesta etulinjan terveydenhuoltotyöntekijöille 100 000 dollarin lahjoituksen jälkeen

13. helmikuuta 2022

Lahjoitus rahoittaa Bronxin ja Brooklynin klinikoiden wellness-huoneita

Wellness-huoneet, jotka tarjoavat vertaistukea, hengähdystaukoa ja parantumista terveydenhuoltotyöntekijöille NYC Health + Hospitals/Gotham Health Clinicsissa

NEW YORK – New Yorkin pormestari Eric Adams ilmoitti tänään, että kaupunki avaa hyvinvointihuoneita kahdessa NYC Health + Hospitals/Gotham Health -klinikassa, jotka tarjoavat tukea ja resursseja kaupungin terveydenhuollon työntekijöille. Nimettömällä 100 000 dollarin lahjoituksella rahoitetaan tiloja NYC Health + Hospitals/Gotham Health Belvisissä ja Cumberlandissa. Nämä tärkeät hyvinvointitilat tarjoavat hengähdystaukoa ja tukea terveydenhuollon työntekijöille, jotka ovat palvelleet joillakin New Yorkin pahiten kärsineistä kaupunginosista COVID-19-pandemian aikana. Uudet huoneet, joiden odotetaan avautuvan myöhemmin tänä vuonna, tarjoavat etulinjan työntekijöille rauhallisen paikan latautua, purkaa stressiä, parantua ja korostaa tauon ja itsestään huolehtimisen tärkeyttä työpäivän aikana. Ilmoitus tulee, kun pormestari Adams isännöi Super Bowlin katselubileitä ensiapuhenkilöille kaikista viidestä kaupunginosasta.

“Etulinjan terveydenhuoltotyöntekijämme ja ensiapuhenkilömme ovat pitäneet New Yorkin turvassa tämän pandemian viimeiset kaksi vuotta, ja tämä antelias lahjoitus varmistaa, että näillä sankarilla on heidän ansaitsemansa tuki ja resurssit latautuakseen ja jatkaakseen tuhansien newyorkilaisten palvelemista. ” sanoi Pormestari Adams. “Kiitän tätä nimetöntä lahjoittajaa siitä, että hän tunnusti kaiken, mitä terveydenhuollon sankarimme ovat tehneet, ja ensiapuhenkilöitämme siitä, että he panivat henkensä vaakalaudalle joka päivä.”

“Hyvinvointikeskukset, joissa on pääsy kattaviin resursseihin, ovat jännittäviä ja erittäin tärkeitä uutisia terveydenhuollon työntekijöillemme”, sanoi Terveys- ja henkilöstöpalveluiden apulaispormestari Anne Williams-Isom. “Pyydäkseen palvelemaan potilaitaan täysin, NYC Health + Hospitalsin etulinjan työntekijämme tarvitsevat tukea latautuakseen ja toipuakseen kertyneestä stressistä. Olemme kiitollisia jokaiselle sairaanhoitajalle, lääkärille ja sairaalan henkilökunnalle, joka on tehnyt työnsä pitääkseen meidät turvassa ja hoitaakseen meitä kaikkein haavoittuvimpina aikoina.”

“Hyvinvointihuoneet ovat olennainen osa Helping Healers Heal -ohjelmaamme, ja tämän lahjoituksen ansiosta voimme laajentaa toimintaamme kahdelle muulle klinikkapaikalle”, sanoi. NYC Health + Hospitalsin toimitusjohtaja Mitchell Katz, MD. “Kun astumme pandemian kolmanteen vuoteen, näistä huoneista on tullut yhä tärkeämpiä terveydenhuollon sankarien terveydelle ja hyvinvoinnille.”

“Olen kiitollinen tuesta, jonka olemme saaneet nimettömältä lahjoittajalta terveydenhuollon sankareillemme Super Bowl -sunnuntaina”, sanoi. NYC Health + Hospitals/Gotham Healthin toimitusjohtaja Michelle Lewis. ”Pandemia on ollut äärimmäisen haastava monille etulinjassa oleville terveydenhuollon työntekijöillemme, jotka ovat työskennelleet väsymättä suojellakseen yhteisöjämme. Nämä uudet hyvinvointihuoneet varmistavat, että terveydenhuollon sankareillamme on paikka kerätä ajatuksiaan ja viettää hetki itselleen.”

“Olemme niin kiitollisia anonyymille lahjoittajallemme siitä, että etulinjan työntekijämme tietävät olevansa Super Bowl Sundayn todellisia mestareita”, sanoi NYC Health + Hospitals Senior Vice President for External and Regulations Deborah Brown, JD, MSW. “Tämä upea anteliaisuus toimii mallina niin monille välittäville newyorkilaisille, jotka haluavat osoittaa kiitoksensa ahkerasti työskentelevistä sankareistamme. ”

Nämä lepohuoneet ovat osa terveysjärjestelmän Helping Healers Heal (H3) -ohjelmaa. H3 on vertaistukiohjelma, joka laajennettiin kokonaisvaltaiseksi ennakoivaksi ja ennaltaehkäiseväksi hyvinvointiohjelmaksi COVID-19-pandemian alkuviikkojen aikana, jotta voidaan varmistaa työntekijöiden emotionaalinen, ympäristöllinen, älyllinen, taloudellinen, ammatillinen, fysiologinen, sosiaalinen ja henkinen. hyvinvointitarpeet huomioidaan.

H3, yhteistyössä NYC Health + Hospitalin käyttäytymisterveystoimiston kanssa, on kaikkien työntekijöiden saatavilla ja sen tavoitteena on auttaa tunnistamaan ja seuraamaan hätää sekä auttamaan henkilökuntaa resilienssin kehittämisessä, samalla kun se auttaa hyödyntämään toipumisresursseja ja selviytymistukea. palvelut. Wellness-huoneet tarjoavat henkilökunnalle mahdollisuuden pitää taukoa ja osallistua hyvinvointitoimintoihin, kuten mindfulnessiin, vertaistukeen ja hyvinvointitapahtumiin, jotta ajatuksia ja tunteita voidaan ilmaista ja jakaa suullisesti ja ei-verbaalisesti käyttämällä luovuuden ja taiteen parantavia voimia. Wellness-huoneet ovat vakiintunut tila vertaisvuorovaikutukselle, jossa etulinjan henkilökunta voi jakaa kokemuksiaan turvallisessa ympäristössä muiden vastaavien stressitekijöiden kanssa kokeneiden työntekijöiden kanssa tarkoituksenaan lisätä tietoisuutta tukiresursseista.

New Yorkin asukkaat, jotka haluavat tukea NYC Health + Hospitalsia, voivat ottaa yhteyttä Philanthropy@nychhc.org.

###

Leave a Comment