Bend Humanity Coalition väittää, että kaupungissa on “runsaasti” suojapaikkoja; Valtuutettu Perkins ampuu takaisin

BEND, malmi. (KTVZ) – Bend Humanity Coalition ja entinen pormestari Jeff Eager väittivät maanantaina, tuntia ennen kaupungin julkista kuulemistilaisuutta koodimuutoksista, jotka koskevat koodimuutoksia, jotka mahdollistavat useamman turvakotipaikan, antamassaan lehdistötiedotteessa, että tiedot osoittavat, että kaupungissa oli jo tarvittavaa enemmän suojapaikkoja. talven hitti. Kaupunginvaltuutettu Megan Perkins antoi myöhemmin potkut takaisin ja kutsui tilastoja “harhaanjohtaviksi ja epätäydellisiksi”.

Tässä ovat molemmat lausunnot kokonaisuudessaan, ensin voittoa tavoittelemattomalta ryhmältä:

Bend kodittomien turvasängyt SAATAVILLA useimpina öinä

Kaupunki SALLI leirien jatkumisen kuukausia runsaasta kapasiteetista huolimatta

Bend, TAI – Bend’s 2:ssa oli vapaita sänkyjän/a Bend Humanity Coalitionin saamien asiakirjojen mukaan kodittomien turvakoti kadulla seitsemänä yönä kymmenestä 1.6.2021-7.2.2022 välisenä aikana.

19. tammikuuta kaupungin “Päivitys väliaikaisista asumisstrategioista” todettiin, että 2nd Street Shelter oli “jatkuvasti täynnä”. Bend Humanity Coalitionin kapasiteettianalyysi osoittaa, että tämä ei pidä paikkaansa suurimman osan ajasta sen jälkeen, kun turvakoti avattiin 1.6.2021. Itse asiassa turvakodilla oli ylikapasiteettia useimpina öinä kaikkina kuukausina paitsi joulukuuta, tammi- ja helmikuussa.

Tänä iltana City of Bend -suunnittelulautakunnan odotetaan äänestävän ehdotuksesta tehdä kodittomien suojista ja leireistä laillista käyttöä useimmilla kaupungin vyöhykkeillä ja sallia pitkäaikainen matkailuautojen pysäköinti yksityisomistuksessa. Kaupungin pyrkimys turvakotikapasiteetin lisäämiseen ja sen kieltäytyminen säätelemästä leirintäaluetta julkisilla kiinteistöillä selitetään vastuuvapauslausekkeessa sähköposteihin, joita kaupunki lähettää Bendin asukkaille, jotka ovat ottaneet yhteyttä asunnottomista koskevissa asioissa:

Kaupungin kyky säännellä nukkumista julkisilla paikoillaan liittyy suoraan yhteisön kykyyn tarjota suojaa kodittomille, jotka muuten joutuisivat käyttämään julkisia paikkoja nukkuakseen. Kun kehitämme lisää suojasänkyjä asumattomille yhteisön jäsenillemme, voimme tarjota heille turvallisen paikan sen sijaan, että he vain muuttaisivat toiseen julkiseen tilaan nukkumaan.

Kaupunki ei säännellyt julkista telttailua minkään yön tai minkään kuukauden aikana sen rahoittamassa turvakodissa kapasiteettia.

”Suurin osa öistä Bendissä on turvakotikapasiteettia, ja lisää on tulossa myös ilman ehdotettuja koodimuutoksia. Kaupunginvaltuuston halu rakentaa dramaattisesti suojatilaa kaupunginosille ympäri kaupunkia on väärä. Sillä on nyt kyky vähentää väkivaltaa, rikollisuutta ja ihmisten alenemista, joita esiintyy kodittomien leireillä kaupungin kaduilla päivittäin. Siitä puuttuu tahto tehdä se”, sanoi Bend Humanity Coalitionin konsultti Jeff Eager.

”Bendin ihmiset ymmärtävät, että leirit ovat haitallisia yhteisölle ja ennen kaikkea haitaksi niissä asuville ihmisille. Mikään kaupungin ehdottama koodimuutos ei ratkaise tätä ongelmaa. Kaupunginvaltuuston on aika puhua suoraan Bendin asukkaiden kanssa siitä, miksi se ei käytä käytettävissään olevia työkaluja tehdäkseen Bendistä inhimillisemmän yhteisön.”

Tukiasiakirjat ovat seuraavat:

  1. Bend Humanity Coalition yhteenveto sänkyjen saatavuudesta kuukausittain City of Bendin ja Neighbor Impactin toimittamien tietojen perusteella:

https://drive.google.com/file/d/1KAuYNXThvBfxDpPG8S-eToP-3TQpyKL6/view?usp=sharing

  1. Bend Humanity Coalition -laskentataulukko, joka yhdistää City of Bendin ja Neighbor Impact -kapasiteettitiedot yöllä:

https://drive.google.com/file/d/1fJLUVmHygLwGbqEJAm2tPBGPNThnwIEe/view?usp=sharing

  1. City of Bendin toimittama laskentataulukko:

https://drive.google.com/file/d/1uWLj-xJkeNrQl9c0V3RSXnsFCmNE1VOL/view?usp=sharing

  1. Neighbor Impactin toimittama laskentataulukko, joka sisältää kaupungin edellä kohdassa (3) toimittamat tiedot:

https://drive.google.com/file/d/1uLrGe7pxS7t4s-3V7jRywDiBj0YlMFSF/view?usp=sharing

Huomaa, että esitetyt tiedot perustuvat 70-80 hengen kapasiteettiin. Kaupunki on ilmoittanut, että turvakodissa on itse asiassa 90-paikkainen kapasiteetti, mutta pienempiä lukuja on käytetty kaupungin ja Neighbor Impactin sekä Bend Humanity Coalitionin toimittamissa laskentataulukoissa. Lisäksi palomiesten rajoitusten ja hätäilmoitusten kapasiteetti voi olla ajoittain kyseisen ajanjakson aikana joko kasvanut tai laskenut yli edellä mainituissa laskentataulukoissa esitetyn.

Bend Humanity Coalition on 501(c)(4) voittoa tavoittelematon yhtiö. Lisätietoja siitä löytyy järjestön verkkosivuilta: www.bendhumanitycoalition.org.


Tässä on neuvoston jäsen Megan Perkinsin vastauslausunto kokonaisuudessaan NewsChannel 21:lle toimitettuna:

On täysin epäselvää, mitä Bend Humanity Coalition yrittää saavuttaa ja ketä he väittävät auttavan tämän lehdistötiedotteen kanssa. Vaihtoehtoisia ratkaisuja ei ole. Ei ole suunnitelmia. Tämä lehdistötiedote ei auta kodittomiamme. Se ei auta palveluntarjoajiamme tekemään tätä työtä joka päivä. Eikä se auta yritysten omistajia, jotka käsittelevät luvatonta telttailua jalkakäytävillä. Ei ole olemassa toimivaa lähestymistapaa tämän valtavan humanitaarisen kriisin ratkaisemiseksi kaduillamme. City of Bend puolestaan ​​tekee paljon enemmän kuin julkaisee lehdistötiedotteita ja on itse asiassa kehittänyt kattavia suunnitelmia saada ihmiset pois kaduiltamme turvalliseen suojaan (bendoregon.gov/houselessness).

Tässä julkaisussa käytetyt numerot ovat harhaanjohtavia ja epätäydellisiä. Kyllä, vuodepaikkoja oli vapaana, kun tarha avattiin ensimmäisen kerran kesäkuussa. Kodittoman yhteisön täytyi levitä sana, että tämä oli turvallinen paikka mennä yöllä. Heinä-, elo- ja syyskuussa yhteensä 15 yötä, joissa oli 18 tai enemmän vuodepaikkoja. Hunnell Roadilla oli tuolloin 50-75 asuntoa. Et voi tyhjentää 18 hengen leiriä ja sitten pysähtyä. Leirin raivauksen standardi on riittävä vuodepaikkoja. Riittävästi sänkyjä kaikille. Muuten potkaiset vain tölkkiä tiellä.

Syyskuukausina näimme turvakotien kysynnän kasvavan varsinkin telttailuna 2n/a ja Greeley alkoi ilmestyä. Tämän vuoksi kapasiteettia itse asiassa nostettiin 2n/a Street Shelter ja aloimme etsiä toista kiinteistöä käytettäväksi väliaikaisena suojana.

Joulukuusta lähtien on ollut enemmän öitä, jolloin kysyntä ylittää 2:ssa saatavilla olevat 80 vuodepaikkaan/a katu. Viimeisten 6 viikon aikana on ollut vain 6 yötä MILLOIN kapasiteettiin (ja se on vain muutama sänky).

On täysin väärä kertomus kertoa yhteisöllemme, että meillä on kyky majoittaa kaikki ihmiset kaduillamme juuri nyt. Noin 70 prosenttia kodittomistamme on edelleen ilman suojaa. Voimme ja meidän täytyy tehdä parempaa kaikille lisäämällä turvakotikapasiteettia. Poliittisten pelien on aika lopettaa. Asunnottomuus ei ole peli eikä se todellakaan ole poliittista. Se on epäinhimillistä kodittomia yhteisöämme kohtaan ja epäkunnioittavaa kodittomien parissa työskenteleviä kohtaan. Tarvitsemme ongelmanratkaisijoita auttamaan meitä tämän ongelman ratkaisemisessa, emme nimettömiä näppäimistösotureita, kuten Bend Humanity Coalition.

Bendin kaupunginvaltuutettu Megan Perkins

Leave a Comment