CHRIS SUTTON: Sporting saattaa yrittää potkaista heidät, mutta Manchester Cityn pitäisi purjehtia läpi

CHRIS SUTTON: Sporting saattaa yrittää potkaista Pep Guardiolan puolelle, mikä näkyy 50 miehen tappelussa portugalilaisten tasapelissä Porton kanssa… mutta Manchester Cityn pitäisi purjehtia Mestarien liigan puolivälieriin.

  • Manchester City kohtaa Lissabonin Sportingin ensimmäisessä osaottelussa tiistai-iltana
  • Sporting tuli peliin kaoottisen 2-2-tasapelin takana Portoa vastaan
  • Ottelun lopussa syntyi 50 miehen tappelu molempien osapuolten välillä
  • Sporting saattaa päätyä jahtaamaan varjoja Pep Guardiolan puolta vastaanEt ehkä ole nähnyt 50 miehen tappelua Sportingin 2-2-tasapelin lopussa Porton kanssa, jossa oli mukana pelaajia, valmentajia, kissanpoikia, stewardeja ja jopa pallopoikia, mutta Pep Guardiola näki varmasti.

Manchester Cityn manageri seurasi ottelua perjantai-iltana, kun Sporting pääsi kahden maalin johdosta lipsumaan ja yhteensä näytettiin viisi punaista korttia. Se oli osa Guardiolan kotitehtäviä ennen tätä Mestarien liigan 16. viimeisten joukkueiden ensimmäistä osaa.

Hän on sittemmin sanonut, että hänen joukkueensa pitäisi odottaa kohtaavansa järjestäytyneen joukkueen, joka on hyvä siirtymävaiheessa, mikä tarkoittaa, että he haluavat voittaa pallon ja hyökätä hetkessä. Hän myös varoitti, että portugalilaiset isännät tekevät tästä fyysisen ottelun, mistä on osoituksena perjantain ilotulitus.

Sportingin ja Porton pelaajat ja henkilökunta joutuivat tappeluun 2-2-tasapelin lopussa

Pep Guardiola on seurannut peliä, ja espanjalainen oli ystävällinen portugalilaisille lehdistötilaisuudessaan

Pep Guardiola on seurannut peliä, ja espanjalainen oli ystävällinen portugalilaisille lehdistötilaisuudessaan

Guardiola on ystävällinen vastustajilleen, jotka ovat toiseksi omassa liigassaan. Sporting saattaa yrittää tehdä tästä taistelun, mutta sitten monet Valioliigan joukkueet – mitä useimmat meistä pitävät maailman fyysisimpänä divisioonana – ovat yrittäneet tyrkyttää itsensä myös Citylle.

Suurin osa heistä päätyy jahtaamaan varjoja, koska Guardiolan joukkue on niin hyvä liikuttamaan palloa. Hyökkäysaallot tulevat vain jatkumaan, vaikka laittaisit käyttöön yhden tai kaksi kirvesmiestä potkimaan heitä keskikentällä. Jos he pitävät kiinni pelisuunnitelmastaan, Cityn pitäisi purjehtia puolivälieriin.

Norwichin 4-0-voitto Carrow Roadilla oli täydellinen valmistautuminen heille. Guardiolan ei tarvinnut edes kutsua ketään supertähtiään penkiltä, ​​vaan hän kääntyi toisella puoliskolla kolmeen teini-ikäiseen James McAtee, Liam Delap ja Kayky.

Man Cityn 4-0 voitto Norwichista oli heille täydellinen valmistautuminen ennen tiistaita

Tiistain tapahtumapaikka, Estadio Jose Alvalade, on paikka, jossa City hävisi 3-1 Lyonille ja poistui Mestarien liigasta vuonna 2020. Huonoja muistoja kertaluontoisesta pelistä. Sporting pääsi ulos kovasta ryhmästä Ajaxin, Dortmundin ja Besiktasin kanssa, voitti kolme ja hävisi kolme, mutta en näe heidän huolestuttavan Cityä kahdella osalla.

Ikään kuin he tarvitsisivat lisämotivaatiota, on pelaajia, jotka haluavat nolata Sportingia. Ruben Dias, Ederson, Bernardo Silva ja Joao Cancelo pelasivat kaikki aiemmin Benficassa, portugalilaisen seuran suurimmassa kilpailijassa.

City voi mennä Lissaboniin, laittaa Mestarien liigan klinikalle ja lähteä seuraavan vaiheen partaalle.

.

Leave a Comment