Hämmästyttävä ihmiskunnan hetki, jonka näin Mapletonin peruskoulussa

Pieniä hetkiä arvostaen

Pidän itseäni onnekkaana, että voin viedä tyttäremme kouluun muutaman kerran viikossa, ja se on muutama hetki päivästä, jota aina vaalen. Tänä aikana saan kuulla hänen ystävistään, viimeisimmät 3rd luokan juoruja, ja toisinaan hän kysyy yhden niistä kysymyksistä, joihin minulla ei ole vastausta.

Tiedämme, että tytöllämme on aito ja suloinen sydän ja että hänellä on yhtä paljon myötätuntoa ja empatiaa kaikkia muita kohtaan. Vanhempana on luonnollista ajatella, että lapsemme on planeetan paras lapsi ja että olemme kasvattaneet hänestä hyvän ihmisen. Vanhemmat voivat usein joutua ansaan uskoessaan, että heidän lapsensa on ainoa, jolla on valtava sydän ja joka näyttää hyvää esimerkkiä kaikille muille ympärillään. Eilen saimme nähdä äärimmäistä inhimillistä myötätuntoa muutamien muiden lasten taholta.

Lyhyt hetki, joka tuntui ikuisuudelta

Kun saavuin kouluun ja poistumispaikalla, jouduimme odottamaan bussia purkamaan kuormansa kolmen muun ajoneuvon kanssa edessämme. Tein tavanomaisen rutiinini varmistaakseni, että hänellä oli kaikki valmiina, kun oli hänen vuoronsa hypätä ulos ajoneuvosta ja kävellä kouluun päiväänsä varten. Kärsivällisesti odotellessa katselimme vanhempien oppilaiden matkaa kohti ovea, kun yksi oppilas oli liukastunut ja kaatunut maahan. “Voi ei!” huudahti ajoneuvon takapenkiltä, ​​kun tyttöni näki tapahtuman.

Jotkut vanhemmat tekevät sen oikein

Kaatuneen opiskelijan oli vaikea nousta ylös, kun he yrittivät kerätä omaisuutensa ja oikaista reppua. Tehdessään useita yrityksiä yksin, oppilas kaatui sekuntien sisällä vielä kolme kertaa. Ennen kuin minä tai joku muu vanhempi ehti päästä ulos kamppailevan lapsen luokse, kolme heidän ikätoveriaan tuli heti paikalle auttamaan oppilasta nousemaan jaloilleen ja keräämään tavaransa. Yhtäkään naurua, naurua tai lasta ei vain kulkinut ohi ikään kuin mitään ei olisi tapahtunut. Kolme upeaa ja nuorta ihmistä osoitti myötätuntoa, empatiaa ja ystävällisyyttä luokkatovereitaan ja lähimmäisiään kohtaan.

Kuka tahansa oletkin, näimme sinut ja olet MAHTAVA!

Kysyin tyttäreltäni, tiesikö hän keitä oppilaista oli, mutta hän ei tuntenut heitä, koska he ovat hänen koulunsa vanhempia oppilaita. On olemassa kolme ryhmää vanhempia, joiden pitäisi olla äärimmäisen ylpeitä kasvattamistaan ​​lapsista, koska he tekivät heti oikein ilman, että aikuiset kertoivat heille, että heidän oli tehtävä oikein. Reaktio oli automaattinen. Apu tuntui aidolta. Tämä heijastaa myös Mapleton Elementary Schoolin henkilökuntaa ja yhteisöllisyyttä, jonka he ovat juurruttaneet opiskelijakuntaan.

Kiitos päiväni piristämisestä; Sinä olet esimerkki

Se oli päiväni kohokohta, ja tiedän, että jos tyttömme olisi voinut auttaa, hän olisi reagoinut samalla tavalla kuin kolme supertähteä maanantaiaamuna. Olen sanonut monta kertaa, että maailmamme nyt voisi käyttää enemmän lasten johtajuutta. Kiitos kolmelle Mapleton Elementaryn nuorelle naiselle, jotka osoittivat minulle ja muille tapahtumia todistaneille, että on vielä toivoa myötätuntoisesta tulevaisuudesta. En tiedä kuka olet, mutta sinulla on erittäin valoisa tulevaisuus. Nuorelle opiskelijalle, jonka päivä alkoi vaikeasti, toivon, että loppupäiväsi meni hyvin. Asiat paranevat, kun tiedämme, että tätä tapahtuu kaikille!

Mainers esittelee tyylikkäimpiä jää- ja lumimuodostelmiaan

Jää ja lumi tekevät superhienoja asioita, kuvattuna kuvissa.

25 parhaiten arvioitua lapsiystävällistä ravintolaa Bangorin ympäristössä

.

Leave a Comment