Midland Health tarjoaa uuden sydänohjelman

Helmikuu on American Heart Month, ja joka vuosi meitä muistutetaan keskittymään sydämen terveyteen. Keskitykäämme tänä vuonna sydänsairauksien ehkäisemiseen, hoitoon ja kääntämiseen sen sijaan, että hallittaisiin vain sydänsairauksia. Kyllä, puhun sydänsairauksien korjaamisesta. Se ei ole uutta tietoa; olemme tienneet tästä noin 40 vuotta, mutta se ei ole jotenkin tunkeutunut yleiseen lääketieteelliseen käytäntöön.

Midland Health, joka on sitoutunut tekemään Midlandista Teksasin terveimmän yhteisön, on innoissaan voidessaan ilmoittaa ainutlaatuisesta ei-invasiivisesta lähestymistavasta sydänsairauksien etenemisen pysäyttämiseksi. Pritikin Intensive Cardiac Rehabilitation Program on erinomainen lisäys Midland Healthin sydänpalveluvalikoimaan. Olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa, että Lifestyle Medicine Center on yksi ainoista lääketieteellisistä laitoksista alueellamme, joka tarjoaa tämän uraauurtavan ohjelman.

Suuret lääketieteelliset löydöt ja invasiiviset toimenpiteet ovat olleet valtavirtaa kardiologisessa hoidossa viimeisen kolmen vuosikymmenen aikana. Olemme ottaneet suuria harppauksia akuuttien hengenvaarallisten tilanteiden hoidossa. Samaan aikaan elämäntapamittauksille annettiin nimellinen merkitys huolimatta vuosien tieteellisestä todisteesta, joka osoitti hyötyä, toisinaan enemmän kuin huumeista ja interventioista.

Meille opetettiin lääketieteellisessä koulussa, että sydänsairaus on luonteeltaan etenevä sairaus ja lääkkeet ja interventiot voivat vain hidastaa pahenemisnopeutta. Mutta ymmärryksemme taudista on kehittynyt vuosien varrella. Monien vuosien ajan uskoimme, että ainoa merkittävä mekanismi, joka aiheutti heikentyneen verenvirtauksen sydämeen, oli sepelvaltimoiden ateroskleroosi tai plakki. Mutta nyt tiedämme, että on olemassa muita mekanismeja, mukaan lukien muutokset vasomotorisessa sävyssä, verihiutaleiden viskositeetissa, kollateraalisessa virtauksessa ja plakin verenvuodossa. Nämä ovat dynaamisia mekanismeja, ja niillä voi olla merkittävä vaikutus sydämen terveyteen suhteellisen lyhyessä ajassa.

Merkittävässä tutkimuksessa “Lifestyle Heart Trial”, satunnaistettu kontrolloitu tutkimus, jonka riippumattomat tarkkailijat arvioivat sokeasti, osoitti, että sepelvaltimon ateroskleroosi korjautui tilastollisesti ja kliinisesti merkitsevästi vuoden kuluttua ja vielä enemmän viiden vuoden kuluttua elämäntapatoimenpiteillä ilman lipidejä alentavia. huumeita. Kontrolliryhmä osoitti merkittävää etenemistä yhden vuoden kuluttua ja vielä enemmän viiden vuoden kuluttua.


Monet lääkärit uskovat, että heidän potilaansa eivät noudata kattavia elämäntapamuutoksia, mutta intensiivisen sydänkuntoutushoidon läpikäyneet potilaat ovat pystyneet noudattamaan näitä ohjelmia. Terveyteemme vaikuttavat taustalla olevat mekanismit reagoivat niin paljon elämäntapamuutoksiin, että useimmat ihmiset tuntevat olonsa paremmaksi niin nopeasti, että siitä tulee syy terveiden elämäntapojen muutoksille.

Kuka pätee Pritikin ICR:ään?

Alla olevat ehdot voivat oikeuttaa sinut Pritikin-ohjelmaan vakuutuksesi kautta:

  • sydänkohtaus
  • ohitusleikkaus
  • venttiilin leikkaus
  • sydämensiirto
  • Angioplastia/stentin asennus
  • Stabiili angina
  • Sydämen vajaatoiminta

Nyt on hyvä aika harkita tätä vaihtoehtoa, koska Medicare ja useimmat kaupalliset vakuutukset kattavat sen.

Pritikin-ohjelman pilarit:

  1. Säännöllinen harjoittelu: Keskittää parempaan kardiovaskulaariseen kestävyyteen, lisää joustavuutta, voimaa ja yleistä terveyttä.
  2. Sydämen terveellinen ruokailusuunnitelma: keskittyy kohtuuhintaisiin ja tyydyttäviin aterioihin, onnistuneeseen painonhallintaan, etikettien lukemiseen sekä yksinkertaistettuihin ruoanlaitto- ja ruokailuvaihtoehtoihin.
  3. Terve ajattelutapa: keskittyy stressin ja ahdistuksen hallintaan, viestintätaitojen parantamiseen, tehokkaaseen tavoitteiden asettamiseen ja tupakoinnin lopettamiseen.

Tässä on mitä osallistujamme, jotka aloittivat ohjelman tammikuussa 2021, haluaisivat jakaa:

Pritikin-ohjelman noudattaminen on auttanut minua pudottamaan painoani, laskemaan verensokeritasoani ja lisäämään energiatasoani. Minulla on yleensä vain parempi olo, suoraan sanoen. Järjestelmää on helppo seurata terveillä järkeillä, jotka me kaikki tiedämme, mutta jotka yleensä unohdamme. Suosittelisin tätä ehdottomasti kenellekään.

-Derrick Simpson

Olen todella nauttinut tästä Pritikin-tunnista. Tämä tunti on motivoinut minua harjoittelemaan usein ja ymmärtämään, mitä kokata ja miten kokata terveellisesti. Tämä kurssi ei ole auttanut vain minua, vaan myös perhettäni. Tunnit on selitetty erittäin hyvin, ja harjoitustunnilla valmentajat ovat erittäin motivoivia ja rohkaisevia.

-Olga Reyes

Ohjelmassa opit suositusten takana olevaa tiedettä ja käytännön tapoja sisällyttää ne jokapäiväiseen elämäämme. Olen huomannut, että elämäntapasuosituksia on helpompi seurata kuin muita minulle tuttuja ohjelmia. Ohjaajat ovat erittäin ystävällisiä, avuliaita ja he käyttävät aikansa varmistaakseen, että ymmärrät oppitunnit. Normaali istunto sisältää ohjattua harjoitusta ja työpajan tai tunnin. Olen tullut paljon tietoisemmaksi ruoista, jotka rajoittavat kaloreita, mutta estävät liiallista näläntunnetta. Kolmannella viikolla huomasin seuraavat tulokset: painonpudotus, enemmän unta, lääkkeiden vähentäminen ja parempi fyysinen kestävyys.

-John W. Cooper

Jos haluat lisätietoja Pritikin Intensive Cardiac Rehab -ohjelmasta, soita numeroon 432-221-2200.

Leave a Comment