Urheilukatsaus: Naisten miekkailu, naisten tennis kruunattiin konferenssimestareiksi koripallojoukkueiden hallitseessa Dartmouthia

Miesten jääkiekko vs. Yale, Clarkson, St. Lawrence

Viime viikon avausottelussa Princeton Tigers (yleensä 8–14–2, 7–9–1 Eastern College Athletic Conference (ECAC)) voitti Yale Bulldogin (5–15–1, 4–10–1) ottelussa. Kotivoitto 2-1. Tigers teki molemmat maalinsa toisella jaksolla alle kahden minuutin erolla, ja maalin tekivät vanhempi hyökkääjä Corey Andonovski ja toisen vuoden hyökkääjä Nick Seitz. Tigers oli voittanut kaikki pelinsä Ivy League -joukkueita vastaan ​​tällä kaudella tähän asti.

Heidän perjantaina helmikuussa 11 peli kuitenkin näki vähemmän kuin ihanteelliset tulokset Tigersille 7-1 tappiolla nro 19 Clarksonia vastaan ​​(17-7-6, 12-2-4). He olivat kilpailleet aiemmin kaudella Hobey Baker Rinkissa, kun Princeton putosi 8–3. Clarkson Golden Knights teki pelin kuusi ensimmäistä maalia, kaikki kahden ensimmäisen erän aikana. Kun toista erää oli jäljellä alle 40 sekuntia, toisen vuoden hyökkääjä Ian Murphy onnistui vihdoin nostamaan yhden Tigersin tulostaululle. Golden Knights vastasi yhdellä maalilla kolmannessa erässä, mutta Princeton pystyi estämään heitä löytämästä verkkoa loppupelin ajan.

Perjantain tappion jälkeen Tigers toipui 3–2-voitolla St. Lawrencesta (7–15–6, 5–9–4). Murphy teki ensimmäisen maalin 12 minuuttia avausjakson jälkeen ja antoi Tigersille yhden maalin edun. St. Lawrence vastasi omalla maalillaan neljä minuuttia myöhemmin. Princetonin kaksi peräkkäistä maalia toisen erän alussa riitti kuitenkin varmistamaan Tigersin voiton.

Valitettavasti vauhti ei kestänyt kauan, sillä Tigers hävisi Baker Rinkissa helmikuussa. 14 Dartmouth Big Greenille (5–17–3, 4–12–2), joka oli ECAC:n toiseksi viimeinen peliin tulossa. Se ei myöskään ollut lähellä; Dartmouth johti 5–2 kahdessa erässä ja voitti lopulta 7–3. Murphy onnistui kuitenkin tekemään maalin kolmannen peräkkäisen pelin. Tämä oli Princetonin ensimmäinen Ivy League -tappio.

Tigers on jälleen toiminnassa, kun he matkustavat Cambridgeen otteluun Harvard Crimsonia vastaan ​​perjantaina helmikuussa. 18.

Katso nämä artikkelit saadaksesi täydellisen yhteenvedon Yalesta, Clarksonista ja St. Lawrencesta.

Naisten jääkiekko vs. Harvard, Dartmouth

Ensimmäisessä kolmessa helmikuun välisessä pelissään. 11 ja helmikuuta 13. päivänä naisten jääkiekkojoukkue (11–12–4 kokonaistilanne, 9–9–2 ECAC) putosi 2–0 Harvardin sijalle 6 (19–7–0, 14–5–0). Ottelun alkua hallitsi Tigers. Vaikka Princeton ei löytänyt verkkoa, he onnistuivat myös estämään Harvard Crimsonin maalinteosta avausjaksolla. Vahvasta ensimmäisestä jaksosta huolimatta Tigers horjui toisessa ja kolmannessa ja päästi sisään kaksi maalia Harvardilta matkalla 2–0-tappioon.

Huolimatta tappiosta viikonlopun alussa, Tigers voitti Dartmouthin (8–18–1, 2–17–1) otteluissaan lauantaina helmikuussa. 12. ja sunnuntaina 2. 13. Lauantaisessa pelissä Tigersin 4–0-suunnattu voitto. Vanhempi hyökkääjä Shannon Griffin avasi Princetonin maalinteon ja löysi maalin avausjakson ensimmäisellä puoliskolla. Nuorempi hyökkääjä Maggie Connors lisäsi kaksi maalia ja toisen luokan hyökkääjä Annie Kuehl lisäsi yhden tulostauluun toisella jaksolla varmistaakseen Tigersin voiton.

Princeton hallitsi jäätä sunnuntaina myös Dartmouth Big Greeniä vastaan ​​voittaen 4–1. Tigers teki avausjakson ensimmäisellä puoliskolla kolme maalia ja saavutti 3–0-edun. Nuorempi puolustaja Solveig Neunzert löysi maalin toisen erän lopussa ja teki 4-0 Princetonille. Big Green lipsahti lopulta Princetonin ohi kolmannessa erässä, mutta tämä ei riittänyt kaventamaan eroa.

Princeton isännöi Brown Bearsia perjantaina helmikuussa. klo 18 Baker Rinkissa toiseen konferenssiotteluun.

Hanki paras ‘prinssi’ toimitetaan suoraan postilaatikkoosi. Tilaa nyt “

Katso tästä artikkelista täydellinen yhteenveto otteluista Harvardia ja Dartmouthia vastaan.

Miesten koripallo vs. Dartmouth

Tigers (yleensä 17–5, Ivy League 7–2) voitti Dartmouth Big Greenin (5–15, 2–7) 85–40 lauantaina helmikuussa. klo 12 Jadwin Gymnasiumissa. Princeton käveli kentälle avausjaksolla aikein hallita peliä, ja juuri niin he tekivät. Nuorempi hyökkääjä Tosan Evbuomwan juoksi 6–0-juoksulle heti kellon alkaessa ja johti Tigers-joukkuetta 15 pisteellä. Nuorivartija Ryan Langborg seurasi 12 omalla pisteellä.

Tigers pelaa Brownia vastaan ​​perjantaina helmikuussa. 18 toisella Ivy Leaguen pelikierroksella.

Katso tästä artikkelista täydellinen yhteenveto Tigersin voitosta Dartmouthia vastaan.

Naisten koripallo vs. Dartmouth

Naisten koripallojoukkue (yleensä 17–4, Ivy League 9–0) pidensi voittosarjaansa 10 peliin voitettuaan Dartmouth Big Greenin 70–48 (2–20, 1–9). Vanhempi vartija Abby Meyers johti Tigersin 19 pisteellä ja kahdeksalla levypallolla. Juniorivartija Julia Cunningham seurasi 16 pistettä ja neljä levypalloa. Tigers, joka on ensimmäisellä sijalla ja voittamaton liigassa, on ansainnut paikan Ivy League -turnauksessa.

Princeton isännöi Brown Bearsia kotikentän edulla Jadwin Gymissä perjantaina helmikuussa. 18.

Katso tästä artikkelista täydellinen yhteenveto Tigersin voitosta Dartmouthista.

Miesten rata Tyson Invitationalissa, Bostonin yliopistossa David Hemery Valentine Invitational

Kuluneena viikonloppuna miesten ratajoukkue teki useita koulun ja Ivy Leaguen ennätyksiä. Seiväshypyssä juniori Sondre Guttormsenin 5,82 metriä teki lajin uudet Ivy Leaguen ja Norjan ennätykset. Seniori Sam Ellis teki myös uuden liigaennätyksen ajalla 3:56.87 mailin juoksussa. Ellisin vanhempi joukkuetoveri Ibrahim Ayorinde juoksi Princetonin historian nopeimman 200 metrin ajalla 21,18 sekuntia.

Tigers isännöi Princeton Invitationalin Jadwin Gymnasiumissa sunnuntaina helmikuussa. 20.

Naisten rata BU:ssa David Hemery Valentine Invitational, Rutgers Open

Perjantaina naisten ratajoukkue näki useiden urheilijoiden kirjoittavan itsensä myös ennätyskirjaan. Seniori Maggie Hock juoksi kouluhistorian nopeimman 1000 metrin ajalla 2.44.00. Toisen vuoden opiskelija Tsion Yared seurasi 2.47.00:lla ja sai kouluhistorian neljänneksi parhaan arvosanan. Seniori Caroline Timm juoksi mailin ajan 4:39,65, mikä on hyvä Princetonin historian toiselle sijalle. Toisen vuoden opiskelija Fiona Max on nyt Princetonin kaikkien aikojen kolmas 3000 metrissä ajalla 9.16.32.

Tigers isännöi Princeton Invitationalin Jadwin Gymnasiumissa sunnuntaina helmikuussa. 20.

Naisten miekkailu Ivy League Round Robinissa

Viime viikonloppuna Princeton ykkönen matkusti Providenceen, RI:hen Ivy Leaguen Round Robin -turnaukseen ja ansaitsi Ivy League Champions -tittelin. Ensimmäisenä maassa, ei ollut yllätys, että Tigers jäi voittamattomiksi turnauksessa. Kuusi miekkailijaa – junior Chloe Fox-Gitomer, vanhempi Maia Chamberlain, ensimmäisen vuoden Maia Weintraub, junior May Tieu, ensimmäisen vuoden Jessica Lin ja toisen vuoden opiskelija Ryan Jenkins – sai All-Ivy League -tunnustuksen.

Tigers kilpailee Temple Dualsissa seuraavan kerran sunnuntaina helmikuussa. 27.

Naisten sisätennis ECAC-mestaruuskilpailuissa

Princetonin naisten sisätennisjoukkue (3–6) ansaitsi ECAC-mestarien tittelin voitettuaan Cornellin (4–0), Columbian (4–0) ja Harvardin (4–0) ECAC:n mestaruuden aikana, joka järjestettiin helmikuussa. 11 ja helmikuuta 13. Princeton kohtasi Cornell Big Redin perjantaina helmikuussa. 11 ja voitti kaikki kolme nelinpeliä ja kuusi yksittäisottelua. Columbian ottelut lauantaina 2. 12 näki kaksi kolmesta voitosta kaksoisotteluissa ja kaikki viisi yksittäisvoittoa Princetonin hyväksi. Sunnuntaina helmikuuta 13 ottelua Harvard Crimsonia vastaan ​​tuotti samanlaisia ​​tuloksia kuin lauantaina kahdella tuplavoitolla ja viidellä yksittäisvoitolla.

Tigers kilpailee No. 16 Michigania vastaan ​​sunnuntaina helmikuussa. 20.

Julia Nguyen on “Princen” Urheilu-osion päätoimittaja, joka yleensä kattaa viikonlopun yhteenvedot. Hänet tavoittaa osoitteessa trucn@princeton.edu tai Instagramissa osoitteessa @jt.nguyen.

Wilson Conn on “Princen” Urheilu-osion päätoimittaja, joka käsittelee tyypillisesti jalkapalloa, koripalloa ja uutisia. Hän on myös Podcast-osion vanhempi kirjoittaja. Hänet tavoittaa osoitteessa wconn@princeton.edu tai Twitterissä osoitteessa @wilson_conn.

Leave a Comment