Adam Silver: Harden-Simmonsin kauppa olisi pitänyt hoitaa yksityisesti

NBA:n komissaari Adam Silver kertoi Yahoo Sports Vincent Goodwill hän toivoi, että Ben Simmons-James Hardenin kauppa olisi hoidettu eri tavalla.

Eräässä viime aikoina suurimmasta ja julkisimmasta kaupasta komissaari kertoi Goodwillille, että hän olisi halunnut menestyskaupan tapahtuvan yksityisemmin.

“Hyväksyn sen, että keskusteluja käydään aina suljettujen ovien takana, kun joukkueet ovat tyytymättömiä tai pelaajat ovat tyytymättömiä. [but] viimeinen asia, jonka haluat nähdä, on näiden asioiden julkistaminen”, Silver sanoi. “Yksi niistä asioista, joita jatkan roolissani, on pohtia tapoja parantaa järjestelmää.”

Simmons puhui aktiivisesti 76ersia vastaan ​​elokuusta lähtien, vaatien vaihtoa eikä pelannut minuuttiakaan Philadelphiassa tällä kaudella. Samoin Harden pyysi neuvoja agenteilta ja johtajilta Nets-organisaation ulkopuolelta, tiedot, jotka palasivat Brooklyniin. Hän käytti myös passiivis-aggressiivista taktiikkaa ennen kuin ilmaisi kiinnostuksensa käydä kauppaa ennen helmikuuta. 10 määräaika.

.

Leave a Comment