DI:n neuvosto hyväksyy väliaikaisen urheilusponsoroinnin luopumisprosessin

Strateginen visio ja suunnittelukomitea saa valtuudet harkita mahdollisia poikkeuksia urheilun sponsorointivaatimuksista divisioonan I jäsenille, divisioonan I neuvosto päätti keskiviikkona.

Valtuusto hyväksyi väliaikaisen luopumisprosessin tämän lukuvuoden urheilukausien ajaksi. Tämä antaa strategiselle visio- ja suunnittelukomitealle valtuudet harkita poikkeuksia kilpailujen, osallistujien ja aikataulujen vähimmäisvaatimuksista ennen kausien päättymistä COVID-19-pandemiaan liittyvistä syistä.

“Olemme rohkaisevia joukkueiden määrästä, jotka ovat pystyneet täyttämään urheilun sponsorointivaatimuksen tänä vuonna, mutta tunnustamme tarpeen väliaikaiselle luopumisprosessille niille harvoille joukkueille, joiden ennakoimattomat, pandemiaan liittyvät olosuhteet ovat vaikuttaneet heidän urheilusponsorointivaatimuksiinsa. “, sanoi Shane Lyons, Division I -neuvoston puheenjohtaja ja yleisurheilujohtaja Länsi-Virginiasta.

Modernisointirata

Jaoston I neuvosto otti modernisoinnin lainsäädäntöpolulle neljä rekrytointiin liittyvää ehdotusta.

Ehdotukset olisivat:

  • Muutetaan opiskelija-urheilijastatuksen laukaisua vastaamaan lähestymistapaa, joka on hyväksytty kahden viime lukuvuoden poikkeuksissa vastauksena COVID-19-pandemiaan.
  • Yksilö pysyy urheilija-opiskelijana, kunnes hän allekirjoittaa kansallisen aiesopimuksen tai koulun kirjallisen pääsytarjouksen ja/tai taloudellista tukea tai koulu saa henkilön rahavakuutuksen vastauksena pääsytarjoukseensa ja suorittaa kaikki lukion. valmistumisvaatimukset tai kaikki siirron akateemiset kelpoisuusvaatimukset.
  • Henkilö palaa mahdolliseksi opiskelija-urheilijaksi, jos hän ei osallistu tunneille ensimmäisen kokopäiväisen säännöllisen lukukauden alussa sen jälkeen, kun hän on suorittanut kaikki lukion valmistumisvaatimukset tai kaikki siirtokelpoisuusvaatimukset.
  • Ilmoita, että koulu ei saa tarjota enempää kuin kaksi peräkkäistä yötä mahdolliselle urheilija-opiskelijalle virallisen vierailun yhteydessä.
  • Poistetaan rajoitukset virallisten vierailujen lukumäärälle, jonka mahdollinen opiskelija-urheilija voi tehdä.
  • Ilmoita, että muissa urheilulajeissa kuin koripallossa ei saa ottaa yhteyttä tulevaan urheilija-opiskelijaan vuorokauden aikana, kun tunnit ovat hänen koulussaan.

Neuvosto äänestää näistä ehdotuksista aikaisintaan huhtikuun kokouksessaan.

Leave a Comment