Habitat for Humanity of Montgomery County toivottaa tervetulleeksi 4 uutta hallituksen jäsentä

CLARKSVILLE, TN – Habitat for Humanity of Montgomery County, Tennessee (HFHMCTN) on valinnut tytäryhtiön hallitukseen neljä uutta jäsentä. Hallitukseen liittyvät Blake Hendrickson, Rashidah Leverett, Karen Richards ja Rod Wright.

“Olemme kiitollisia halukkuudestamme toimia hallituksessa”, sanoi Rob Selkow, Montgomeryn piirikunnan Habitat for Humanityn toiminnanjohtaja. “Ne kaikki tuovat mukanaan käytännön taitoja vapaaehtoistyössä, julkisessa palvelussa ja liiketoiminnassa, jotka auttavat ohjaamaan ministeriöämme, kun tuomme uusia hakijoita vuodelle 2022.”

Uudet hallituksen jäsenet aloittavat virkatehtävissään tammikuussa 2022. Tänä vuonna uusia toimihenkilöitä ovat hallituksen puheenjohtaja Kevin Underwood, hallituksen varapuheenjohtaja John Johnson, hallituksen rahastonhoitaja Debbie Frazier ja hallituksen sihteeri Blayne Clements. Lynn Stokes toimii entisenä presidenttinä menestyksekkään kauden jälkeen, joka auttoi muotoilemaan Habitat for Humanityn tulevaisuutta.

Blake Hendrickson

Tohtori Blake Hendrickson

Tri. Hendrickson työskentelee toista vuottaan Austin Peay State Universityn terveydenhuollon hallinnon maisteriohjelmien ohjelmajohtajana. Hänen perustutkintonsa on Länsi-Kentuckysta. Hän suoritti MBA-tutkinnon Vanderbiltin yliopistosta ja väitteli tohtoriksi 61-vuotiaana Northcentral Universitystä. Hän on Medical Group Management Associationin stipendiaatti ja toimii mentorina ja essee-luokittelijana muille jäsenyyttä hakeville jäsenille. Hendrickson on myös toiminut konsulttina operaatioissa, strategiassa, missiolausekkeissa sekä henkilökohtaista valmennusta suurissa yrityksissä.

Blake on entinen Middle Tennessee Performance for Service -komitean parannustiimin jäsen, joka auttaa yrityksiä valmistautumaan ja pääsemään Baldrige Award for Best Service -palkintoon, ja hän on palvellut American Heart Association -komiteassa.

Tultuaan terveydenhuoltoalalle, jossa hän johti kiireellisiä hoitolaitoksia, lääkäritoimistoja ja sairaaloita joillekin alan suurimmista yrityksistä, Hendrickson päätti suorittaa tohtorin tutkinnon, jotta hän voisi opettaa 25 vuoden jälkeen. Hän oli uransa alussa radiossa ja televisiossa ja on entinen tenniksen ammattilainen.

Blake viettää mielellään aikaa lukemalla, kirjoittamalla, matkustaen vaimonsa Kellien kanssa ja nauttien heidän lastenlapsistaan. Blake nauttii edelleen tenniksestä ja tyttärentytärtensä opettamisesta, joka toivoo voivansa jatkaa peliä stipendin ja mahdollisesti muunkin vuoksi!

Rashidah Leverett

Tohtori Rashidah Leverett

Rashidah Leverett on kirjailija, puhuja, opettaja ja sertifioitu valmentaja. Hän syntyi ja kasvoi Newarkissa, NJ:ssä, missä hän liittyi armeijaan lukion jälkeen. Hän palveli Yhdysvaltain armeijassa vuosina 1992-1999 yksikön huoltoasiantuntijana ja hänet erotettiin kunniallisesti kersantin arvosta.

Jätettyään armeijan vuonna 1999, tohtori Leverett työskenteli Walmart Stores, Inc:ssä vuosina 2001–2010, jossa hän aloitti yön kassana ja nousi Assistant Store Manageriksi. Tohtori Leverett lähti Walmartista jatkaakseen logistiikkauraa Lockheed-Martin, Inc.:ssä, missä hän matkusti Kuwaitiin, Afganistaniin ja Irakiin tukeakseen Operation Enduring Freedomia. Vuonna 2011 tohtori Leverett aloitti uransa korkea-asteen koulutuksessa apulaisprofessorina Miller-Motte Technical Collegessa Clarksvillessä, TN. Hänet ylennettiin koulutusjohtajaksi vuonna 2015 Madisonissa, TN:n kampuksella. Vuonna 2016 Miller-Motte sulki kampuksensa ja tohtori Leverett aloitti verkko-opetus- ja valmennustoimintansa.

Hänet valittiin vuonna 2018 Montgomeryn piirikunnan piirin 5 komissaariksi. Tohtori Leverett toimi vankila- ja nuorisokomitean puheenjohtajana, lainsäädäntöyhteistyökomitean puheenjohtajana, budjettikomitean, kaavoitus- ja valituslautakunnan jäsenenä ja Tappionvalvontakomitea. Sitoumustensa ohella hän toimii viikoittain vapaaehtoisena Montgomeryn piirikunnan sijaishoidon arviointilautakunnan jäsenenä ja tarjoaa ruokaa piirinsä vanhuksille.

Hänellä on kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkinnot. Hänellä on Fowler Academy of Professional Coachesin ammattivalmennussertifikaatti. Hän on pyydetty pienryhmän puhuja ja moderaattori työpajoihin, konferensseihin ja kirkkoihin urakehityksen, johtajuuden ja henkisen kasvun aloilla. Hän on maaliskuussa 2017 julkaistun teoksen “Madame President: How to Think and Act Like a Leader” toinen kirjoittaja. Hän on vihitty vanhin Christ the Healer -kirkossa Clarksvillessä, TN.

Karen Richards

Karen Richards

Karen Richards on bestseller-kirjailija, puhuja ja terveysvalmentaja. Viimeiset puolitoista vuotta hän on työskennellyt Fortera Credit Unionin liiketoiminnan kehittämistehtävissä ja on nyt siirtynyt asuntolainaksi.

Karen on myötätuntoinen “ainutlaatuisen” yhteisön puolestapuhuja, koska hänellä on lapsi, jolla on monia lääketieteellisiä diagnooseja. Hänen miehensä Josh on opettaja CMCSS-koulupiirissä, ja heillä on yhdessä kolme lasta. He ovat perustaneet Colton’s Corner Foundationin – säätiön, joka on omistautunut luomaan virkistys- ja matkaelämyksiä kaikille kyvyille. Perheenä heillä on korkea taso muiden palvelemisessa, ja näin Karen löysi Habitatin. Hänen harrastuksensa ja rakkautensa puutarhanhoitoon ja kasveihin sai hänet auttamaan viimeaikaisten Habitat-rakennusten maisemointiprojekteissa sekä toiminut vapaaehtoisena ReStoressa.

“Olen kiitollinen Habitatista ja siitä, mitä he tekevät palvellakseen yhteisöämme. Odotan innolla, että saan olla mukana tekemässä tällaista vaikutusta!”

Rod Wright

Rod Wright

Rod Wright palaa Habitatille toimittuaan aiemmin hallituksessa, talousvaliokunnassa ja hetken rahastonhoitajana. Rod on paikallinen sertifioitu tilintarkastaja Henley Accounting & Taxilla, CPA ja toimii hallituksessa ja rahastonhoitajana Soldiers and Families Embraced (SAFE) -järjestölle.

”Habitatilla on tärkeä ja arvokas rooli yhteisössä. Minulla on kunnia olla osa tällaista organisaatiota ja palvella niin monien Habitatin tehtävälle omistautuneiden ihmisten rinnalla.

Seuraa Habitat for Humanity of Montgomery County ja Clarksville ReStorea Facebookissa tai tilaa uutiskirje päivityksiä varten.

Leave a Comment